kys insallah bende ehliyet alıcam :) bu kışa düşünüyorum. artık coktaan zamanı geldi. sınavında cok basarılar.
kızlar dün aksam cay bahcesine hamile bir kadın geldi. göbeği takma göbek gibiydi, öyle orantılı ve yusyuvarlaktı ki kıskandım. benim niye bu kadar değil diye. anneme sordurdum, kadının yanına gidip konuştu, meğer onun iki haftası kalmış doğuma
kocası da yanındaydı, kadın doğumcuymuş ( kadının şansına bakın) göbeğine takmasın kafayı diye mesaj yolladı annemle :):) öyle de bir göbek takıntım var anlıycagınız. vallahi asker gibi oldum, teskere alıcaz insallah sırayla. ebiden sonrada kys gelir insallah. ben sezeryan videosu izleme istegimi bastırıyorum. sonra iyice bunalıma girerim diye. bazı seyleri bilmemek iyidir kuralını uygulayacagım sanırım.
ebi ne güzel tatlı yiyebiliyorsun, cocuk için de faydalıymış. mutluluk hormonu salgısı artınca bebek de mutlu oluyormuş. ben oldum olası tatlıdan nefret ettim. hala da öyle. zorla dondurma ve danette yiyorum yavrucuk azıcık mutlu olsun diye. ama kiraza bende hayır diyemem :)) allahtan bu ara kiraz bol.
yürüyüs falan yapıyormusunuz? spor da cok önemli diyorlar. ben nasılsa sezeryan olacagım diye fazla yürümüyorum ama yüzmeye başladım. son 3 gündür sezonu actım. mayo giyince göbek takıntımda epey geçiyor cünkü o zaman kabak gibi cıkıyor göbek. hatta incecik bacakların üstünde yuvarlak bir bidon oturtulmuş gibi görünüyorum. göğüslerim göbekten hep önde :) buyüzden sırt agrısı bazen cok siddetli oluyor. durumlar böyle işte :)
bir de ilaçlarınızı sorcaktım size. neler kullanıyorsunuz?