• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

merhabalar kizlar, bugun ultrasona girdim yumurtalarin iyi oldugunu soyledi doktor.cumartesi catlatma ignesi olcam pazartesi yumurta toplama ve carsamba transfer edeceklermis. uc gun daha ingemi yapcakmisim .biraz moralim bozuldu brundan sprey kullaniyorum ya gunde 4 kez ben 3 saat arayla yapiyordum hemsire 5 saat arayla yapman gerekiyodu dedi simdi bese yukselttim insallah bi zarari almaz verdikleri kagitta gunde 4 kez yaziyodu saat araligi yazmiyordu nerden bilim ben keske sorsaymisim hic aklima gelmedi.uc gundur basim agriyo midemde bulanti var igneden dedi doktor faydasi olsa bari.

hiç moralini bozma. önemli olan yumurtaların gelişmesiydi. onlarda gelişmiş bak. o yan etkiler iğnelerden oluyor onu da kafana takma. demek pzt günü topluyorlar, az bişey kalmış. carsamba ayın 14ü. o zaman bizim için büyük gün ayın 26sı. o zaman pozitif sonucu alacagız insallah. bol bol dua oku. ben de okuyacagım senin için. ayrıca bol su, kabak cekirdeği ve ananas yemeye başla istersen. doktora da bir sor istersen, benim doktorum bebek aspirini vermişti bana, düşüğü önlüyormuş. sana da verecekmi?

canim ya guzel dileklerin icin cok tesekur ederim cok iyisin. insallah bi zarari olmazda tedavilerden kurtuluruz dahada cok etraftan. bazi sorcagim seyleri unutuyorum eve gelince sorsaydim diyorum arayip sorsan inanki yarim saat tlf da bekletiyorlar bi konusmak icin.aspirini bi sorum pazartesi gunu insallah unutmam en iyisi elime liste yapim daha once folat omega 3 diye hap kullaniyordum 60 taneydi icinde kullandim bitti onun etkiside 3 aymis bir daha alip kullansammiydi diyeonu soracaktim unutmusum.alis veris yapiyorduk esimle ananas suyu aldim ananas aldim esim ne yapacaksin diyo bunlari normaldede hic almam. anneme soylemedim ilaclara falan basladigimi tedaviye baslayacagimi biliyorda cok cok sorular soruyo kafasina takiyo beni,o yuzden tedaviyle ilgili seyle konusmak istemedim carsamba gidecegimi soylum bari en iyisi dua etsin oda. lefterecim seninle birgun tanimak sterdim senle yazisirken inan pozitif energi aliyorum sende kendine cok iyi bak canim.

kys ignelerın yan etkılerı oluyo onlara takılma ins sonu ıyı olucak bunu dusununce hıc bısey zor gelmıo ben ıgneden cok korkardım ama tedavıde hergun ıgne vuruldum 2tane agladım sızladım ama bebegım ıcın deger dedım sende öyle dusun bol dua et rahatlatır senı az kaldı guzel haberlerle donucen bıze ıns.
bende dun doktora gıttım bebegımı gorduk nasıl hareketlı bısey ınanamadım bı ara amuda kalkmıstı doktor bıle sasırdı bu nasıl cocuk dıye ve cınsıyetı kesınlestı kız dedı doktor bu sefer %100 emınım dedı tabı bız sasırdık bıraz ama esım cok sevındı meger adamcagız kız cocuk ıstıyormus neyse cok sukur saglıklı masallah 200gr olmus darısı bı sonrakı ultrasonun basına leftere sen nasılsın zorlastımı azıcık hareketlerın ben sımdıye kadar 1.5 kılo aldım agırlasmaktan cok korkuyorum ılerde opuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba bende sizin gibi ankarada tedavi oluyorum. 2. micro denememizde olumsuz sonuçlandı.şimdi yeni bir klinik arayışına girdik sizden klinik önermenizi rica ediyorum.ankara tüp bebek merkezi hakkında bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba kizlar bende dun aksam son ignemi yaptirdim catlatma ignesi yarin erkenden hastaneye gidecez yumoslar toplanirken agritmasalar bari bi yerimi keskle bayiltsalardi hic degilse biseyden haberim olmazdi. ebicigim gecenki seferde denedigimde ignelerden fazla etkilenmemistim bu kez baya basim agridi birde kokudan falan herhalde yemegin icinde calisiyorum. bu tedavide sukurler olsun fazla stres yapmadim insallah yapmamda. kizinda masallah buyumus canim saglicakla gelsin dunyaya

lefterecim sen nerelerdesin kac gundur yoksun ortalarda ozlettin kendini :)

ekintos hosgeldin canim gecmis olsun insallah bu kez bebegine kavusursun Ankara tup bebek hakkinda bir bilgim yok ben hs klinikte yaptirmistim dis gebelikle sonuclandi ama en cokta maya ve umut merkezini oneriyolar baska topikteki arkadaslar ben yurtdisinda yaptiriyorum su anda, hakkinda hayirlisi olsun.

kizlar ya nerdesiniz bugun yumurtalarim toplandi 14 tane off heryerim agriyo

kizlar ya nerdesiniz bugun yumurtalarim toplandi 14 tane off heryerim agriyo

Hayırlı olsun canım,inşallah Allah sanada nasip eder.Benimde yumurtalar toplandıktan sonra çok ağrım oldu,sanki geçmeyecek geldi bana:))Sıcak su torbası iyi gelmişti,ayaklarını sıkı giy üşütme sakın,ağrı kesicinide al.Wc'ye çıkarken sanki için çıkacakmış gibi olur,sakın stres yapma ağrıların geçecektir.Allahım gönlüne göre versin,hayırlı olsun.............

kys hadi hayırlı olsun canım toplamadan sonra agrılar normal benım 2gun olmustu ama transfer gunu ıyıydım agrı kesıcı al cok yorulma dınlen transfere bomba gbı hazırla kendını...

cok sagolun kizlar, bugun konustuk 5 tanesi dollenmis yarin 13:30 da hastanede alacagim beni merak etmeyin belki nete giremem bi sureligine, kayin validemlerde kalcam insallah guzel haberlerle gelirim hepinizide cok opuyorum.

uzun zamandır internetim kesildi gıcık oldum. nasılsınız kızar neler oldu görüşmeyeli. bebişler nasıl? kys transferini özellikle merak ediyorum. kac embriyo konuldu şimdi nasılsın. sonuc 3 gün sonra mı cıkıyor.

leftere bız ıyıyız sen nasılsın kys galıba uzun bısure yok cunku kayınvalıdesınde kalıcaktı sendende uzun sure ses cıkmayınca merak ettım ...

Selam kızlar,bizde iyiyiz bebişimle:)))Dün alışveriş yaptık eşimle hastane çıkışı aldık,çok ciciler:)))leftere sen nasılsın canım???

merhaba arkadaslar sonucum kotu olmadi galiba.bugun kan verdim sonucunu almadim ama birde idrar testi yaptirim dedim sonuc negatifti. ama hale adet olmadim ne yapacagimi bilmiyorum saat 3 -4 gibi bi hastaneyi arim ne oldu cevap verirlermi sonucum doktoroma gideckemis.

kys doktorunla konusmadan moralını bozma benımde ıdrar da cıkmamıstı.bazen algılayamıyor testler doktorundan haber bekle.
kızlar yasemın leftere sız tetenoz asısı oldunuzmu?saglık ocagında bana yapmak ıstedıler önce doktoruma sorayım dedım sız yaptırdınızmı?napayım sızce

kizlar keske hastaneye gidip kan verseymisim bugun sonucu alirmisim kendi doktoraoma gitmistim yakin diye kani verdikten sonra iki uc gun icinde cevap veririz dediler bende bugun verirler sanmistim off offf . gel i kullancammi kullanmicammi bilmiyorum gobegimin altida agriyo hastalanirmiyim acaba yardim edin. olmus olsa idrarda cikardi demi cok kotuyum yine olmadi yine yanlizliga mahmum kaldim

Kys moralini bozma idrarda çıkmaya bilir,hayırlısı olsun canım....
Ebi ben sağlık ocağına kayıt olmadım,olmak gerekiyor sanırsam.Tetenoz aşısı hakkında fikrim yok,dediğin gibi doktorunla konuşmadan hareket etme.Aşının 5 sene geçerliliği olduğunu biliyorum sadece,daha önce yaptırmışmıydın???

daha önce yaptırmadım asıyı. 2tane yapılıomus hamılelıkte sen yaptırmıcanmı cunku hemsıre doktorlar artık dogumlar hastanede oldugu ıcın pek gerek gormuyolar dedı benım arkadasımda bıtane yaptırmıstı ıkıncısıne doktor gerek yok demıs bılmıorum doktoruma sorayım en ıyısı...

daha önce yaptırmadım asıyı. 2tane yapılıomus hamılelıkte sen yaptırmıcanmı cunku hemsıre doktorlar artık dogumlar hastanede oldugu ıcın pek gerek gormuyolar dedı benım arkadasımda bıtane yaptırmıstı ıkıncısıne doktor gerek yok demıs bılmıorum doktoruma sorayım en ıyısı...

Ben 2006 yılında elimi kesmiştim o zaman tetenoz aşısı olmuştum,5 sene geçerliliği olduğunu biliyorum.Ayın 13'de kontrolüm benim,doktoruma sormam gerek olucam mı olmayacakmıyım diye..............

merhaba kızlar.... uzun yazıcam şimdi :)
kys idrar sonuclarına güvenip moralini bozma öncelikle. negatif cıkıyor sonra bi bakıyorsun pozitif olmuş. hatta benim bir keresinde öyle net pozitif cıkmıştı ki herkesi ayaga kaldırmıştım hamileyim diye ama negatifmiş meğer. aynı sekilde tüp bebekten sonra yaptım. ilk yaptıklarım negatif cıkmıştı sonradan silik ikinci cizgiyi görmüştüm. herseyi kan sonucu belirliyor. ve ben de merakla bekliyorum sonucunu. kaç embriyo transfer edilmişti sana?insallah hayırlı sonuc alırız. kendini yorma. belki bebegin gec de tutunuyor olabilir.
ebi ben saglık ocagına da kayıtlıyım. ve kayıtlı olmak gerektiğine inanıyorum. onlar da cok önemli seyler yapıp kontrol altında tutuyorlar. her ay bir kere cagırıyorlar. senin haftandayken ilk tetanoz aşımı oldum ben. ikincisini de haftaya yaptıracagım. o aşının içinde canlı mikrop olmadıgı için bebeğe hiçbir zararı yokmuş. cok pimpirikli oldugum için iyice arastırmıştım. doktorla da konuştum tabi. herkes aşı olunmasından yana. hiçbir yan etkisi yok. faydası ise şöyle, normal yada sezeryan doğum yaptıgında herhangi bir tehlikeye karsı bebeğini koruyor. aynı zamanda anne karnındayken bagısıklık kazanıyor ve doğunca herhangi bir cizik yada yaralanmada hastalanmıyormuş. ve daha kuvvetli bir bebek oluyormuş. oyüzden ben ol ihmal etme derim.
kızlar göbişleriniz nasıl artık hareketleri hissediyormusunuz? 22.haftadan sonra seker yüklemesi yapılıyormuş sakın ihmal etmeyin ve detaylı ultrason zamanınız da geliyor. o da cok önemli. hepsini atlattım ben gectiğimiz ay. cok sükür simdilik iyiyiz. kilolarınız nasıl ayrıca kaç kilo aldınız? ben 4 gün sonra 7. ayıma giriş yapıyorum insallah. 6 ayda toplam 4 kilo almışım. cok sükür henüz su toplaması, şişlik gibi seyler olmadı halbuki tuzlu yiyoyorum. çatlak da olmadı henüz ama bazen karnım yırtılacak gibi hissediyorum. öyle bir geriliyor ki anlatamam. kakao ve susam yağları cok iyi geliyor catlak oluşmasını engelliyormuş. aksamları pehlivanlar gibi yaglanıyorum :)) ilk aylarda olan tuvalet sorunu yine ortaya ortaya cıktı. inanılmaz sıkısıyorum :)) söylenenelere göre ilerledikce daha da artacakmış. artık tuvalete yatak sererim diyorum. konudan konuya atlıyorum bu arada :) ne zamandır yazmadım ya dolmuşum. aylık kan tahlillerinizi de yaptırıyorsunuz dimi ? kan hapı kullanıyormusunuz? veee son iki soru, aranızda isim konusunu düşünen oldu mu ben hala karar vermedim. bir de nasıl doğum yapacaksınız o konuda da cok kararsızım. normal mi sezeryan mı ?

Back