2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

canım erken tabi ama cok ufacık hisler zaten benim hissettiklerim. gece yatınca oluyor özellikle. ne güzel inşallah senin de bulantısız gecer hamileliğin. duyduguma göre cok korkunc bişeymiş bu bulantı. ben de iki üç kez ancak oldu. iştah artışı normal. ama dikkatli git. ilk iki ay kilo alımı istemiyor doktorlar. sonra da hafta da 450. gr. alman gerekiyormuş. süt iç mutlaka, ve protein cok tüketmelisin. düşük riskini en çok azaltan şey proteinmiş. portakalını eksik etme ve bol yeşillik de ye. tatlı hiç yemeyin diyorlar. ben cok dikkat etmeye calışıyorum. ama o kadar çok uyuyorum ki uyumaktan yemek düzenim çok bozuk halbuki düzenli yemek cok önemliymiş. bugün saat 15:00 e kadar hiçbir güç beni yataktan kaldıramadı mesela. kahvaltıyı ikindiyle yaptım :)) inşallah bizler hayırlısıyla saglıkla doğum yaparız, tedavi olan arkadaşlarımızda saglıkla hayırlısıyla buradan hamileyim diye bize müjdelerini verirler canım ya.ben de senin haberleri bekliyorum. yarın inşallah güzel haberlerle gelirim.

inş leftere canım iyi haberlerle gelirsin benimde yarın kontrolüm var 9 yumurtam vardı büyüdülermi bilmiyorum yumurta gelişiminde sorunlu oldugum için rahat olmaya çalışıyorum..ınş. hakkımızda hayırlısı olur...

evet herşeyin hayırlısı olsun ....olumlu haberlerinizii bekliyoruz... bu arada leftere meralde hamileymiş . diger konuda okumustum.Allah bizede nasip eder inşallah.

hepinizin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar bende bu mide bulantılarından çok çektim bir buçuk aydır çekiyorum bişey yiyemiyorum onuncu haftama girdim ama dahada geçmedi inşallh silzerinki rahat geçer sürekli kusmalar insanı bunalıma sokuyo inşallh çektiğimiz sıkıntılara değerde sağlıklı bebekler doğururuz hepimiz

ben şimdi endokrinoloji bölümünde arastırma yaptırıyorum dhea yüksekligi için pazartesi sonuçları etlige götürecem ona göre ignelere felan baslanacak zaten 5 gündür dogum kontrol hapı kullanıyorum...

ay bende bulantı yok cok sukur zaten canımhıc tatlı cekmıo böle tuzlu seyler bıde abur cubur da dııl yemek abartıyorum salcalı soganlı yemek falan bıde tursu zatan severdım sımdı daha cok yıyorum ve suyunu ıcıyorum.esım zararlı olur dıo ama olmaz heralde.meyve yıyorum ve coooook su ıcıyorum 2lt ve daha fazla.leftere hadı nerdesın yaaaa
bademir bendende 7 toplandı okadar takılma bence rahat ol
turtem hadı hayırlısı ıns normal cıkar degerlerın

turtem hayırlısıyla sonuclanaır inşallah. içini ferah tutmaya çalış. bu senenin annelerinden olacagına inanıyorum gercekten.
bademir dokuz yumurta gayet güzel ,inşallah dokuzu birden döllenir de kenara kardeş de koyar dondurursun :) benim öyle bir imaknım olmadı ama olursa sakın ihmal etme bence.
ebiiiiiii geldim nihayet eve. bugün ultrasona girdim cok şükür. nasıl heyecanlıydım anlatamam, kalbim yüzün üstünde atıyordu kesin. bebişlerden birisi maalesef yok. 6. haftada kalp atımı durmuş ve yavaş yavas kaybolmuş. kese hala var o da bir süre sonra gidermiş, bazen aylarca da dururmuş. giden bebek demekki tam gelişemememiş yada eksiği varmış dedi doktor. tek bebek olmasına da cok sevindi. bu şekilde normal bşr hamileden farkın kalmıyor riskler azalıyor dedi. normal dogum yapabilirsin dedi. tabi üzüldüm ama hayata tutunan öbür bebeğimi görünce mutluluk daha ağır bastı. 3 cm. olmuş boyu. maşallah gayet sağlıklı. eli agzındaydı hatta bir ara dans eder gibi hareketler yaptı. doktor hareketlenmiş dedi. cok inanılmazdı. üç cm ama eli var, parmağı var bir de utanmadan o parmağı agzına sokuyor :)) nedenini bilmiyorum ama öyle cok yıkılmadım belki de hazırlıklı oldugum içindi. içimde bir rahatlık var şimdi. belki artık en sonunda aklımdaki soruların epey azalmasındandır. allah hayırlısını versin. bunu saglıkla doğurayım da 3 sene sonra yine tüp bebiş yollarına düşerim diyorum :) allahım hepinize o sıpaların kalp atışlarını, hareketlerini göstersin inşallah. hepimiz de saglıkla kucaklarımıza alalım onları, bize anneliği göstersinler insallah :)

ayyy bıde elını mı emıyodu cok tatlıııı canım benım...sımdı cok fena oldum bıde buyumus mu o annesının kuzusu.ıyı moralını bozma bır olsun bızım olsun dımı.hadı bakalım azıcık ıcın rahatlar darısı bıze ıns.ayyy gel artık 19 gellllll

inşallah canım,tabi ki tek olsun saglıklıı olsun. valla sen de 19unda kalp atışı falan duyarsın :) bakalım neler hissedeceksin? şimdi 19unu bekliyorum haberlerini :) bu arada alttaki resmimi değiştirdim. tek bebek yaptım :) sende yapsana hem takip edersin kac haftalık oldugunu hergün bilirsin.

çoktandır foruma giremiyodum yeni gelişmeler var ilk başta tüm hamile kalanları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirir inşallah özellikle ebi ve yasemin33e çok sevindim diğer arkadaşları pek takip edemedim yasemin nerelerdesin senin hamileliğin nasıl gidiyo?
Leftere üzüldüm bebeğinin kalbinin durmasına ama çok şükür diğeri iyiymiş hayırlısı böyleymiş inşallah onu sağ sağlim kucağına alırsın ve rahat bi hamilelik dönemi geçirirsin

--------------------------------------------------------------------------------

kızlaaar benim bi sorunum var
dr. lucrinin aynı saatte yapılması çok önemli demişti
bende her gün 18de yapıyodum
dün şartlar gereği 17:40ta yapmak zorunda kaldım
bugünde unuttum saat 18:30a kaldı
sizce bişey olur mu?

Leftere Allah diğer kuzuna sağlık sıhhat versin canım benim.Bende doktora gittim 1 tane kese gözüktü,kalp atışları için ayın 26 sında randevu verdi:)))inşallh bende kalp atışlarını duyarım.
Deep_impact29 şimdilik her şey güzel gidiyor,sıra kalp atışlarını duymaya geldi,hayırlısıyla onlarıda duyarız inşallh.....

yasemin çok sevindim canım. vajinal ultrason mu yaptı? yoksa karnından mı baktı? şimdi sana günler gecmek bilmez. bu tedavi başlangıcından itibaren herşeyimiz beklemekle geciyor. ben de şimdi 4 şubatı bekliyorum ikili test yapılacakmış. böyle yok kalp atışıydı yok gelişimiydi, testiydi derken doğuruvericez valla
nutopu hiç korkma o kadarcık farktan bişey olmaz. benim de cok basıma geldi.hatta saatini şaşırdıgım yetmiyormuş gibi fazla dozajda ilaç bile yaptım:) doktorların kast ettikleri mesela birini sabah 9da digerini ertesi gün aksam 5de yapmaman. çok büyük bir fark olmadıkca hiç endişelenme.
deep impact güzel dileklerin için çok tesekkür ederim. sen nasılsın peki neler yapıyorsun?

Leftere yazdıklarını okuyunca inan cok duygulandım .neredeyse aglayacaktım ne güzel bir mutluluk ALLAH bizede nasip eder inşallah... ebi ve diger arkadaslardan da böyle haberler bekliyoruz ... herseyden olumlu sonuclar alırız inşallah hepimiz...

Birde arkadaslar ben birsey soraacaktım. benim bir arkadasım var onunda eşinin sperm sayısıı sadece 1 taneydi , onlara kalsa daha doktora gitmeyeceklerdi benim sayemde gittiler ve bunu ögrendiler. Kendim yerleri bildigim için bu arkadasıda heryere götürdüm...onlarda tüp bebek yapacak ama onlar etlikte degil onların doktorları var o biryere yönlendirecek . gecenlerde gördüm üzüntüden suratı dökmüştü. onunda tüpünün teki kapaı cıktı.doktor eşinde prroblem olmasaydı sen zaten normal yoldan gebe kalırdın demiş ? birde eşine klomen vermişti doktor 3 ay kullan ondan sonra tüp bebek merkezine göndercem demişti. ilaçı içeli 1,5 ay oldu.tekrar sperm vermiş. bugün arkadasın annesini gördüm sordum ne yaptılar die . dediki eşinin sperm sayısı cok asırı yükselmiş. hatta asılama bile yaptırabilirsin demişler. ama yinede tüp bebek yapacaklarmıs .Benimde kafam almadı arkadaslar birbucuk ayda klomen bu kadar süper sonuç yaratıyormu yoksa onlar bana yalanmı söylüyorlar... Öyle birsey olsa spermleri olmayan erkekler in dertdi kalmaz diye düşünüyorum. ben pek iinanamadım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bu ilacı kullanıpta asılama yapack kadar 1,5 ayda düzelen olmus olabilirmii? 1 tane hücre vardı anlayamadım

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.yazılanları takip ediyor ama uzun zamandır yazmıyordum.gerçekleşen hamileliklere çok sevindim allah tamamına erdirir inşallah.en kısa zamanda umutla bekleyen bizlerede nasip eder .ben ikinci tedavime şubat başında doğum kontrol hapıyla başlıyorum.herşey gönlümüze göre olur hayırlısıyla umarım

Leftere bende iyi sayılırım işte.Genetik teste gönderdi doktor,bende kan pıhtılaşması çıktı eşimide gönderdiler ondanda 2 tane test istediler bi tanesinin sonucunu 2 hafta sonra alacaz ama diğeri için nisana gün verdiler çok korkuyorum ondada bişey çıkacak diye.Bizde eşimin genetik sonucunu beklemeden başladık.Şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum şubatta bi aksilik çıkmazsa transfer var. Bilmiyorum genetik sonucunu beklesemmi, iyimi ediyorum kötümü ediyorum ama başlamış bulunduk.

Leftere vajinal yapmadı karnımdan baktı,1cm büyüklüğünde bir kese gördük:))))İnşallah diğer kontroldede kalp atışlarını duyarız.Dediğin gibi hep beklemekle merakla geçiyor şimdi ne olcak ne bitcek her şey yolundamı bir sorun varmı,bunlarda tatlı heycanlar ama Allah yardımcımız olsun yinede herşeyin hayırlısını versin.....

ayy yasemın bebısının kesesınıde gordun darısı basıma bakalım ıns saglıkla kucagımıza aldıgımızıda goruruz canım kendıne ıyı bak opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…