Leftere yazdıklarını okuyunca inan cok duygulandım .neredeyse aglayacaktım ne güzel bir mutluluk ALLAH bizede nasip eder inşallah... ebi ve diger arkadaslardan da böyle haberler bekliyoruz ... herseyden olumlu sonuclar alırız inşallah hepimiz...turtem hayırlısıyla sonuclanaır inşallah. içini ferah tutmaya çalış. bu senenin annelerinden olacagına inanıyorum gercekten.
bademir dokuz yumurta gayet güzel ,inşallah dokuzu birden döllenir de kenara kardeş de koyar dondurursun :) benim öyle bir imaknım olmadı ama olursa sakın ihmal etme bence.
ebiiiiiii geldim nihayet eve. bugün ultrasona girdim cok şükür. nasıl heyecanlıydım anlatamam, kalbim yüzün üstünde atıyordu kesin. bebişlerden birisi maalesef yok. 6. haftada kalp atımı durmuş ve yavaş yavas kaybolmuş. kese hala var o da bir süre sonra gidermiş, bazen aylarca da dururmuş. giden bebek demekki tam gelişemememiş yada eksiği varmış dedi doktor. tek bebek olmasına da cok sevindi. bu şekilde normal bşr hamileden farkın kalmıyor riskler azalıyor dedi. normal dogum yapabilirsin dedi. tabi üzüldüm ama hayata tutunan öbür bebeğimi görünce mutluluk daha ağır bastı. 3 cm. olmuş boyu. maşallah gayet sağlıklı. eli agzındaydı hatta bir ara dans eder gibi hareketler yaptı. doktor hareketlenmiş dedi. cok inanılmazdı. üç cm ama eli var, parmağı var bir de utanmadan o parmağı agzına sokuyor :)) nedenini bilmiyorum ama öyle cok yıkılmadım belki de hazırlıklı oldugum içindi. içimde bir rahatlık var şimdi. belki artık en sonunda aklımdaki soruların epey azalmasındandır. allah hayırlısını versin. bunu saglıkla doğurayım da 3 sene sonra yine tüp bebiş yollarına düşerim diyorum :) allahım hepinize o sıpaların kalp atışlarını, hareketlerini göstersin inşallah. hepimiz de saglıkla kucaklarımıza alalım onları, bize anneliği göstersinler insallah :)
yasemin çok sevindim canım. vajinal ultrason mu yaptı? yoksa karnından mı baktı? şimdi sana günler gecmek bilmez. bu tedavi başlangıcından itibaren herşeyimiz beklemekle geciyor. ben de şimdi 4 şubatı bekliyorum ikili test yapılacakmış. böyle yok kalp atışıydı yok gelişimiydi, testiydi derken doğuruvericez valla
nutopu hiç korkma o kadarcık farktan bişey olmaz. benim de cok basıma geldi.hatta saatini şaşırdıgım yetmiyormuş gibi fazla dozajda ilaç bile yaptım:) doktorların kast ettikleri mesela birini sabah 9da digerini ertesi gün aksam 5de yapmaman. çok büyük bir fark olmadıkca hiç endişelenme.
deep impact güzel dileklerin için çok tesekkür ederim. sen nasılsın peki neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?