• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

kızlar bu arada ben piskedi yi cok merak ediyorum bir haber yok görüşen varmı .. yumurta toplama işlemi ignenin 10 günü olacak demişti ondan sonrada girmedi hiç...

leftereeee kızlarrr bebegımı gordum dun.5+4 gunlukmus dun.doktor basta bana kalp atımını falan beklemıoruz keseyı gorcez dedı.sonra bı baktı cok ıyı kalp atımınıda goruyorum dedı.3.3mm olmus mınıcık ama kalbı atıyo allahım bu nasıl bı mucıze ya.allah ısteyen herkese nasıp etsın dualarım sızınle arkadaslar.tedavılerınız hayırlısıyla sızede bebekler getırır ıns

leftereeee kızlarrr bebegımı gordum dun.5+4 gunlukmus dun.doktor basta bana kalp atımını falan beklemıoruz keseyı gorcez dedı.sonra bı baktı cok ıyı kalp atımınıda goruyorum dedı.3.3mm olmus mınıcık ama kalbı atıyo allahım bu nasıl bı mucıze ya.allah ısteyen herkese nasıp etsın dualarım sızınle arkadaslar.tedavılerınız hayırlısıyla sızede bebekler getırır ıns

çok sevindim allah tamamına erdirsin canım.benimde perşembe çatlatma var cumartesi yumoşlar toplanacak.bana dua edin.

kızlar bir süre giremedim internete. hamilelikte psikolojik değişiklik cok olur derlerdi de ne değişikliği, aklı başında olan kendine hakim olur derdim. ama haksızmışım. öyle farklı ki her dakika ruh halim değişiyor bu aralar. en cok da korku geliyor. yani hala inanamıyorum hamileliğime. allah geri alır mı diye ödüm kopuyor. insallah hepimizin saglıkla olur.
tutem öncelikle hayırlı olsun. epey yol kat ettin. şimdi iğneli yol başladı demek. hazır psikolojik değişikliklerin yokken içini ferah tut canım ve bol bol yüzüstü yat. en azından benim için :)) sonra cok özleyeceksin.ben inanıyorum ki bebeğin olacak oyüzden böyle net konuşuyorum :)
mersanay hayırlı olsun transferin. hayatımızın en zorlu oniki gününü inşallah rahat geçirir sonunda da pozitif sonucunu bizlere müjdelersin. agrın olması normal. sonucta düşünsene kasık bölgemiz ne kadar cok işleme tabii tutuluyor. agrının en büyük nedeni de toplanan yumurtalardan kaynaklanıyor. ama korkma bebişlere kötü etkisi yok. ani hareketlerden uzak tut kendini.
bademir hadi hayırlı olsun. bu gece çatlatma iğnen dimi? cuma günü için rahat ol. bebeklerini ilk kez görücen ne de olsa :) insallah anneciklerine tutunsunlar :)

ebiiiiiiiiiiiiiii haberini bekliyordum. cok cok sevindim canım. nasılmış? :)) cok değişik bişey dimi ? kalp atısını sana da dinletti mi. eğer dinletmediyse öbür gidişinde bende dinleyebilir miyim diye rica et dinletsin. o ses cok değişik oluyor. 3.3 mm demek delikafadulden allah ne kadar büyük, nasıl bir mucizedir o kadarcık şeyin kalbi var ve gümbür gümbür atıyor. sonra o ufacık şey kacaman bebek oluyor. doğuyor büyüyor sonra bizim herseyimiz oluyor... öbür randevun ne zaman? git gide cok net görücen bebeğini insallah. bi bakıcan kolu bacagı oynuyor :) allahım isteyen herkese bu güzellikleri yasatsın. hepimize kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. bu duyguları herkesin yasamasını cok isterdim.
papatya canım dua edicem inşallah hayırlısıyla şubatta hamileyim diye bagırırsın bize :)

tamam leftere bol bol yüzüstü yatacagım :) inşalllah cnm tutar ALLAH büyük ... bu arada kızlar alıştım artık size sizlere sitede sizleri göremeyince canım sıkılıyor günde kaç kere girip bakıyorum kimse olmuyor...bu arada ebi bademir sizden cok ben heyecanlanıyorum bebişlerin kalp atısları deyince sizlerin adına cok seviniyorum.Allah saglıklı saattli günler eylesin sizlere hepimize...

ebiiiiiiiiiiiiiii haberini bekliyordum. cok cok sevindim canım. nasılmış? :)) cok değişik bişey dimi ? kalp atısını sana da dinletti mi. eğer dinletmediyse öbür gidişinde bende dinleyebilir miyim diye rica et dinletsin. o ses cok değişik oluyor. 3.3 mm demek delikafadulden allah ne kadar büyük, nasıl bir mucizedir o kadarcık şeyin kalbi var ve gümbür gümbür atıyor. sonra o ufacık şey kacaman bebek oluyor. doğuyor büyüyor sonra bizim herseyimiz oluyor... öbür randevun ne zaman? git gide cok net görücen bebeğini insallah. bi bakıcan kolu bacagı oynuyor :) allahım isteyen herkese bu güzellikleri yasatsın. hepimize kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. bu duyguları herkesin yasamasını cok isterdim.
papatya canım dua edicem inşallah hayırlısıyla şubatta hamileyim diye bagırırsın bize :)

çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve duan için.bende hamileyim diyebilrmiyim bir gün aceba allahım hayırlısını versin.

cok tuhaf bısey ya ıcınde kalbı atan bı canlı daha var bı bedende 2 kalp.o bızım mercımegımız artık mercımek kadar olmus galıba ıyı buyuyo guclubacismile guclu bı mercımek kaydirigubbakcemile3 gercekten baska bıseymıs anne adayı olmak cok hos bısey.allah ısteyen herkese tattırsın bu guzellıgı ve bebeklerımızı korusun

leftereeee bana yardım edermısın?kafam cok karıstı yaaa.sen kan tahlıllerını yaptırdınmı rubena falan hani bana doktorum yaptır dedı nasıl bısey pahalıya mal oluyomu?

ebi bahsettiğin sanırım tam kan, tam idrar bir de tourch testi mi ne vardı. 6 haftalıkken doktor bu tahlilleri istedi benden. özelde yaparsan 200-250 gibi bir miktar tutuyormuş. ama ben özelde yaptırmadım. telsizlerde zübeyde hanım doğum evi var. oraya gittim. bazı devlet hastanesi doktorlarına ben şu tathlilleriistiyorum diyince bir cins davranabiliyorlar. ama orda bir doktor var. yeni başlamış galiba mesleğe. adını unuttum ama gidersen eğer 8 nolu poliklinikte, ona anlatıyorsun durumu ben tüp bebek yaptırdım, ordan bu tahlilleri istediler diye. hemen yapılıyor. hiç de para ödemiyorsun. ben bütün tahlillerimi orda yaptırıyorum. şimdi ikili test yapılacak on gün sonra mesela, ama cok pahalıya geliyor. malum bu bebişler epey pahalıya geldiler :) artık para yetiştirmekte cok zorlanıyorum. oyüzden onu da devlette yaptırcam. tek kötü yanı özelde ultrasonlarında fotograf veriyorlar devlette vermiyorlar :(

ay canım senı beklıodum bende sagol bunular ıcın gıdınce ac mı olmak gerkıo bende yaptırmayı dusunuyorum ama özelde mi yaptırsam bılmıorum özelde ne kadar karsılıo bılmıorum burda ataturk hastanesının polıklınıgı var orda yaparlar mı acaba?ay ben bugun bıraz panıkledım hersey bıttı doguma geldım hastane derdıne dustum offfff ben merkezdekı doktorumla devam edeyım dedım oda cok tuzluya gelıo napcam bılmıorum?

genart da denedim 2 ay önce 4.denememi ama olmadı olmadıı.seni tebrik ederim bu arada.bende mi düşünsem.hutici de orda yaptırdı.aramızda 5-6 gün var o başardı

ebi aynı sekilde maalesef hersey cok güzel olmasınaragmen cok pahalı :( o yüzden tahlilleri devlette yaptırıyorum. tahlillerde ac yada tok farketmiyor ama ben ac gitmiştim. bir de ultrasona girerken sıkışık olman lazım. 2 litreye yakın su içiriyorlar. bence yine doktoruna git ama ayda bir muayeneye git. durumu söyle anlayışla karsılarlar sanırım. maya da bana tahlilleri devlette yaptırmamı yoksa pahalıya geleceğini kendileri söyleyip tavsiye etmişti.
turtem bende cok yakınım. neresindesin acaba? ben körler okulunun ordayım :) kiler magazası falan var bilirsin belki.
cennet kokulum, geçmiş olsun önceki denemelerin için. ama sanki başka bir yer seçsen daha iyi olur gibi geldi bana. insallah son denemen olur, bebegini kucagına alırsın.

ebi panikleme ayrıca gerçi normal bu hallerin :) dur bak daha ne hale gelecek psikolojin. ben cocugu dogurdum da hangi şehirde okuyacagını bile hesapladım :kedi:

genellikle devlet hastanesine gidince o tahlilleri istiyorsun ya, illa ki bir de ultrasona alalım sizi diyorlar. birde 11-12. haftalarında ense aklınlığı ölçümü ultrasonla yapılıyormuş. o zaman kendi gittiğin muayenehane dısında devlette de ultrasona giriyorsun. gerci kabul etmeyebilirsin, ben sadece tahlilleri istiyorum dersen ultrasona almazlar. ama benim gibi bebeği ne kadar cok görsem o kadar kardır diye her buldugun ultrasona atlarsan 2 litre su içmen gerekir :))

hmmm anladım ben burdakı ataturk arastırmanın poliklinıgıne gıtcem heralde devlete tek basıma hıc gıtmedım esımde gelırmı bılmıorum heralde ordada yaparlar dımı bu testlerı oranın doktorları hep hastaneden gelıo ıyıler 1-2 kere gıtmıstım

Back