kızlar bi de aklıma gelmişken, sonuç bekleynler ve tedaviye başlamış olanlar bana nick isimleriniz hariç kendi isimlerinizi söylermisiniz. Soyisim şart değil. Sadece isim yeterli. Kenzül arş diye bir dua var benimde cok begendiğim bir dua. Kendime hep okumuştum etkisine cok inanıyorum. Sizler için herkese sırayla okumak istiyorum. Duada isimleriniz gecerse daha iyi olacagına inanıyorum. Ayrıca normal ettiğim dualarda da isminizi söylersem daha iyi olur gibi geliyor.
duaların , desteklerin ve güzel dileklerin için tskler.Allah mutlulugunuzu daim etsin... bu arad a ismin meltemkızlar bi de aklıma gelmişken, sonuç bekleynler ve tedaviye başlamış olanlar bana nick isimleriniz hariç kendi isimlerinizi söylermisiniz. soyisim şart değil. sadece isim yeterli. kenzül arş diye bir dua var benimde cok begendiğim bir dua. kendime hep okumuştum etkisine cok inanıyorum. sizler için herkese sırayla okumak istiyorum. duada isimleriniz gecerse daha iyi olacagına inanıyorum. ayrıca normal ettiğim dualarda da isminizi söylersem daha iyi olur gibi geliyor.
bende biriktiriyorum ama 2500 tl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?