ah melike naz da öyle çok mutsuz.. onu öyle görünce üzülüyorum.. canım benim.. bende banttan müthiş rahatsız oluyorum kaşındırıyo.. öğlen bide akşam o yatınca hemen çıkarıyorum.. ben yatarken geri takıyorum tabi :) dün akşam sağdım bi.. öyle çok değil bi dakka birini bi dakka birini.. rahatladım yattım.. bugün de öğlen.. böyle böyle azalır sanıyorum.. ama ben şimdiden çok yoruldum.. bütün gün onu oyalamaya çalışıyorum canım çıktı.. engin yine akşam geldi spora gitti geldi duş aldı yemek yedi.. bi iki kızla inatlaştı gerdi beni zaten yorgunum offf...
yok yok bi dönersem ilkokula kadar emer valla.. bu kadar onun için bekledim dönmek yok..
valla canım dediğim gibi telde cvp vermiyolar demekki okadar pahalı gelin buraya görüşelim dediler :) e ben de yolları bilmiyorm gidemedimhenüz.. ama sen bi sor.. ya internet sitesinde okadar güzel anlatmışlarki.. spor saati aktivite saati boyaması şusu busu herşey var.. en önemliside ben pedagog olan bi yer istiyorum..
darısı başına diyelim :) çok zor uyuyo.. tabi alıştı önce emip uyumaya zor oluyo.. bide çok huysuz (hoş emerkende huysuzdu :)) hiçbi şeyden memnun olmuyo.. yeni oyuncaklar kitaplar cdler aldım yüzlerine bakmıyo.. çok mutsuz kıyamam bebeğime ya.. sabah geldi öptü memeyi.. (tabi kazağımın üstünden) sürekli ağzına bişeyler tıkıştırıp bişeylerle meşgul etmeye çalışıyorum..
ya bu arada memeyi bırakan arkadaşlar göğüslerim çok doldu.. dün akşam yatmadan çok az sağmıştım.. ama şimdi yine doldu.. böyle durmadan sağarsam azalırmıki.. naapsam bilemedim..
Selam kizlar size ihtiyacim var :) bugune kadar iyi kotu.birseyler.paylastik.cocuklarin nerdeyse.hepsi konusuyor.yiyor kendi.basina yuruyor kosuyor.yani.bireyler gazidir emmesidir daha oncesi karnimizda hareketiydi dogmasiydi doymasiydi.derken baya bir yol.katettik beraberce ve paylasimlar yavas yavas azaldi kimine sogukluk.girdi kimi zaman.ayiramadi simdi.zaman.toplanma zamani cocuklara aktivite yazaagiz gunluk hergun biranne gunun annesi olacak ertesi gun icin oyun aktivite yazacak mataryeller o gun temin edilip.ertesi gun cocuklara oynatilacak illa muhabbet etmek gerekmiyor siteye girip acikcasi buna pek vakit yok o yuzden slm verdim almadin ben birsey dedim.cvp vermedinkimse birsey yazmiyor bana diye beklentisi olmayan cocugunla vakit gecirme secengi arayan anneler buraya listeye eklesin paxar gunu ilk aktiviteyi yazarim pazartesi oynamaya baslar kuzular lutfen asagi listeye ekleyin kendinizi ve siraya gore gun gun yazin aktivitenizi umarim ne anlatmk istedigimi anlatabilmisimdir
pelin bayıldım bu fikre ben ,bende varım inş sureklılığı olur.Selam kizlar size ihtiyacim var :) bugune kadar iyi kotu.birseyler.paylastik.cocuklarin nerdeyse.hepsi konusuyor.yiyor kendi.basina yuruyor kosuyor.yani.bireyler gazidir emmesidir daha oncesi karnimizda hareketiydi dogmasiydi doymasiydi.derken baya bir yol.katettik beraberce ve paylasimlar yavas yavas azaldi kimine sogukluk.girdi kimi zaman.ayiramadi simdi.zaman.toplanma zamani cocuklara aktivite yazaagiz gunluk hergun biranne gunun annesi olacak ertesi gun icin oyun aktivite yazacak mataryeller o gun temin edilip.ertesi gun cocuklara oynatilacak illa muhabbet etmek gerekmiyor siteye girip acikcasi buna pek vakit yok o yuzden slm verdim almadin ben birsey dedim.cvp vermedinkimse birsey yazmiyor bana diye beklentisi olmayan cocugunla vakit gecirme secengi arayan anneler buraya listeye eklesin paxar gunu ilk aktiviteyi yazarim pazartesi oynamaya baslar kuzular lutfen asagi listeye ekleyin kendinizi ve siraya gore gun gun yazin aktivitenizi umarim ne anlatmk istedigimi anlatabilmisimdir
ya bu arada fatma nerde? fatmaa duy sesimi eşeğiniz geldimi azra sultan beğendimi..??
Selam kizlar size ihtiyacim var :) bugune kadar iyi kotu.birseyler.paylastik.cocuklarin nerdeyse.hepsi konusuyor.yiyor kendi.basina yuruyor kosuyor.yani.bireyler gazidir emmesidir daha oncesi karnimizda hareketiydi dogmasiydi doymasiydi.derken baya bir yol.katettik beraberce ve paylasimlar yavas yavas azaldi kimine sogukluk.girdi kimi zaman.ayiramadi simdi.zaman.toplanma zamani cocuklara aktivite yazaagiz gunluk hergun biranne gunun annesi olacak ertesi gun icin oyun aktivite yazacak mataryeller o gun temin edilip.ertesi gun cocuklara oynatilacak illa muhabbet etmek gerekmiyor siteye girip acikcasi buna pek vakit yok o yuzden slm verdim almadin ben birsey dedim.cvp vermedinkimse birsey yazmiyor bana diye beklentisi olmayan cocugunla vakit gecirme secengi arayan anneler buraya listeye eklesin paxar gunu ilk aktiviteyi yazarim pazartesi oynamaya baslar kuzular lutfen asagi listeye ekleyin kendinizi ve siraya gore gun gun yazin aktivitenizi umarim ne anlatmk istedigimi anlatabilmisimdir