- 17 Nisan 2009
- 2.853
- 4
- 45
pelin bayıldım bu fikre ben ,bende varım inş sureklılığı olur.
burdayım duydum sesını sibellllll:)eşeğimiz geldı ya azra bayıldı tabı,hatta ılk ıkı gun hıç ınmedı ustunden diyebilirim,hala da azra nereye eşşek oraya durumlar:)yalnız bende cok sevdım ya azradan fırsat buldukça zıpırdıyorum ustunde.:)
çok sevindim sevmesine :) bi de at varya bizde naz ona biniyo bazen ben eşeğe öyle oynuyoruz :)) hayret zaten bi onlardan sıkılmadı atı da çok seviyo naz..
selam bugün oyun grubuna yazıldık hafta sonlarıyarım gün.hafta içide 3-5 gün var ama anne ile değil şimdilik bunu deneyelim
bakalım nasıl gidicek.
sibel neşe erbekine de gittik görüşmeye haftada 3 yarım gün 550 dediler ama anne kalamıyor onun için o iptal oldu.ve ordakileri beğenmedim çocuklara sert davranıyolar herhalde
eşimle bi kaç bişi gördük buz gibi soğudum.
zaten pahalı da.. benim gönderceğim yer 200 demişti ama şuan okadar bile yok durumumuz.. aslında çok istiyorum naz resmen huy değiştirdi.. delirtiyo beni.. tabi içten deliriyorum :) okadar inatçı aksi şımarık bişey olduki anlatamam.. herkes aynı şeyi söylüyo.. (konu komşu arkadaş) onlar söyledikçe daha da üzülüyorum.. bi pedagoğa götürcem biraz para ayarlayabilirsem..
ben de plates eşeği arıyorum bulamadım hepsi tükenmiş dedi
canım burdan da alabilirsin Oyucak alveri,Vip hediye, Hediye gnderimi , online hediye,Oyuncak,selay oyuncak,varlk oyuncak,uzaktan kumandal Oyuncak,Ucuz Oyuncak, ben burdan da çok alışveriş yaptım bi sıkıntı yaşamadım..