Kocam

Siz tartışmadan, net ve kendinizden emin bir şekilde bu konudaki sınırlarınızı belirtirseniz sanırım eşiniz anlar ve bu kadar saçmalamaz.

İyice anne kuzusu bu. Annesi niye sizi doldurduğunu düşünüyor? Acaba eşiniz sizin annesi hakkında söylediğiniz bir şeyi yumurtlamış olabilir mi? Kimse durup dururken öyle bir cümle kurmaz çünkü.

Herkese merhaba
Saftirik kocam annesini aramam ve bana dönmemesine rağmen e yine ara o dönmediği sürece aramıyacakmısın diye baskı yapıyor . Evet yanlış okumadınız . Aramama dönmediği için annesini aramayı bırakmıştım . Şimdi gelmiş e olsun yine ara diyor . Keşke modern dünyada erkekleri dövüyo olsaydık ağız burun girerdim kocama. Annesinin onla kavga ettiğinde karın mı öğretiyo sana bunları demesini de itiraf etti tam az önce . Bu saçmalıklar devam ettiği müddetçe boşanmayı düşünüyorum artık . Daha niceleri var .insan bi durup acaba benim annemde hiç hata yok mu diye düşünmezmi anlamıyorum
Bu kocalar niye analarından ayrılamıyorlar bi onların annesi var sanki bizimkiler soba borusu

Siz tartışmadan, net ve kendinizden emin bir şekilde bu konudaki sınırlarınızı belirtirseniz sanırım eşiniz anlar ve bu kadar saçmalamaz.

İyice anne kuzusu bu. Annesi niye sizi doldurduğunu düşünüyor? Acaba eşiniz sizin annesi hakkında söylediğiniz bir şeyi yumurtlamış olabilir mi? Kimse durup dururken öyle bir cümle kurmaz çünkü.
Annesinin dediğini eşine aktarmış(o şekilde anladım) , bence eşinin söylediği de annesine gitmiştir 🤭

Ben annesi hakkında kötü hiçbirşey demedim yalnız dediğim pskolojim için mesafeli olmak istiyorum minvalinde şeyler oldu . İnanın uğraşmak istemiyorum . Bununda geçerli sebepleri vardı . Fakat onlar büyüğe küs kalınmaz büyük ne yaparsa yapsın kafasında insanlar . Eşimide bu şekilde yetiştirmişler . Saygı kavramı çok değişik . Aile üyelerinden biri eşime olmadık bir laf bile dese eşimden yine bir özür beklerler öyle garip bir aile . Ben belkide izleyici kalmayı tercih ettiğim için böyle oldu

Bi sorunum yok . Oğlu kendisiyle kavga ettiğinde suçlu olarak beni görüp benle konuşmaz . Trip atar . Kafaya takmam hiçbişey yokmuş gibi davranırım . Bu sefer daha da naza çeker . Oğluyla daha çol kavga eder oğlunu sinirlendirip bağırtınca hep seni karın dolduruyor der . Bende enai gibi olan biteni izlerim
Allah rahmet eylesin, benim eski kv de böyle yapardı. oğluyla konuşmazken benle de konuşmazdı :KK70: rahatsız bunlar cidden.

Bi sorunum yok . Oğlu kendisiyle kavga ettiğinde suçlu olarak beni görüp benle konuşmaz . Trip atar . Kafaya takmam hiçbişey yokmuş gibi davranırım . Bu sefer daha da naza çeker . Oğluyla daha çol kavga eder oğlunu sinirlendirip bağırtınca hep seni karın dolduruyor der . Bende enai gibi olan biteni izlerim
Asıl bunu kullanmanız saf saf gorunmenız lazım
Kocanıza anneyi sıkayet etmeyın
Bırakın sıkayet ısını kaynana yapıyor zaten.
Sız rollere girin
Kocanız sıze dogru kayacak bıylelıkle.
Ha bir yılda degıl
Ama uc yılda şakkk dıye anneyi 0 a yakın bıyere koyarak👍👍

Herkese merhaba
Saftirik kocam annesini aramam ve bana dönmemesine rağmen e yine ara o dönmediği sürece aramıyacakmısın diye baskı yapıyor . Evet yanlış okumadınız . Aramama dönmediği için annesini aramayı bırakmıştım . Şimdi gelmiş e olsun yine ara diyor . Keşke modern dünyada erkekleri dövüyo olsaydık ağız burun girerdim kocama. Annesinin onla kavga ettiğinde karın mı öğretiyo sana bunları demesini de itiraf etti tam az önce . Bu saçmalıklar devam ettiği müddetçe boşanmayı düşünüyorum artık . Daha niceleri var .insan bi durup acaba benim annemde hiç hata yok mu diye düşünmezmi anlamıyorum
O ne ya.. kadin aramaya donmuyor etmiyor, belki sizinle gorusmek istemiyor. Ne yapacakmissiniz. Esinizin bu tutumu resmen ailemin b*kunu yiyeceksin tutumu haberiniz olsun.

Herkese merhaba
Kocamda olsa kimsenin baskısı ile konuşmak istemediğim birisi ile konuşmam. Paşa gönlüm isterse ararım istemezse aramam, kocam arasın onun annesi, benim değil.
O kocayı da bana bunu söylediğine pişman ederim.

1.si annenle ben yetişkiniz ve o ikimizin ilişkisi, seninle ilgili bir durum yok.

2.si insanlarla benim ilişkilerimdeki reaksiyonlara ben karar veririm,

3.sü ilk iki cümlem anlamlı gelmediyse sana b.k yemek düşer

diyeceksiniz…

Eğer siz de onun sizin kök ailenizle ilgili davranışlarını yorumluyor ve yönetiyorsanız da bugünden itibaren bunu bırakacaksınız.

Bu yurdum evliliklerinin, anam bacım derdi yetti artık, herkes bi büyüsün, büyümediysen ne b.k yemeye evleniyosun, yeter be…

Oh rahatladım 😌

X