pelin bayıldım bu fikre ben ,bende varım inş sureklılığı olur.
burdayım duydum sesını sibellllll:)eşeğimiz geldı ya azra bayıldı tabı,hatta ılk ıkı gun hıç ınmedı ustunden diyebilirim,hala da azra nereye eşşek oraya durumlar:)yalnız bende cok sevdım ya azradan fırsat buldukça zıpırdıyorum ustunde.:)
selam bugün oyun grubuna yazıldık hafta sonlarıyarım gün.hafta içide 3-5 gün var ama anne ile değil şimdilik bunu deneyelim
bakalım nasıl gidicek.
sibel neşe erbekine de gittik görüşmeye haftada 3 yarım gün 550 dediler ama anne kalamıyor onun için o iptal oldu.ve ordakileri beğenmedim çocuklara sert davranıyolar herhalde
eşimle bi kaç bişi gördük buz gibi soğudum.
ben de plates eşeği arıyorum bulamadım hepsi tükenmiş dedi
çok sevindim sevmesine :) bi de at varya bizde naz ona biniyo bazen ben eşeğe öyle oynuyoruz :)) hayret zaten bi onlardan sıkılmadı atı da çok seviyo naz..
zaten pahalı da.. benim gönderceğim yer 200 demişti ama şuan okadar bile yok durumumuz.. aslında çok istiyorum naz resmen huy değiştirdi.. delirtiyo beni.. tabi içten deliriyorum :) okadar inatçı aksi şımarık bişey olduki anlatamam.. herkes aynı şeyi söylüyo.. (konu komşu arkadaş) onlar söyledikçe daha da üzülüyorum.. bi pedagoğa götürcem biraz para ayarlayabilirsem..
canım burdan da alabilirsin Oyucak alveri,Vip hediye, Hediye gnderimi , online hediye,Oyuncak,selay oyuncak,varlk oyuncak,uzaktan kumandal Oyuncak,Ucuz Oyuncak, ben burdan da çok alışveriş yaptım bi sıkıntı yaşamadım..
Selam kizlar size ihtiyacim var :) bugune kadar iyi kotu.birseyler.paylastik.cocuklarin nerdeyse.hepsi konusuyor.yiyor kendi.basina yuruyor kosuyor.yani.bireyler gazidir emmesidir daha oncesi karnimizda hareketiydi dogmasiydi doymasiydi.derken baya bir yol.katettik beraberce ve paylasimlar yavas yavas azaldi kimine sogukluk.girdi kimi zaman.ayiramadi simdi.zaman.toplanma zamani cocuklara aktivite yazaagiz gunluk hergun biranne gunun annesi olacak ertesi gun icin oyun aktivite yazacak mataryeller o gun temin edilip.ertesi gun cocuklara oynatilacak illa muhabbet etmek gerekmiyor siteye girip acikcasi buna pek vakit yok o yuzden slm verdim almadin ben birsey dedim.cvp vermedinkimse birsey yazmiyor bana diye beklentisi olmayan cocugunla vakit gecirme secengi arayan anneler buraya listeye eklesin paxar gunu ilk aktiviteyi yazarim pazartesi oynamaya baslar kuzular lutfen asagi listeye ekleyin kendinizi ve siraya gore gun gun yazin aktivitenizi umarim ne anlatmk istedigimi anlatabilmisimdir
Sibel atma huyu Efe de de var uzun zamandır.bugün 2kez telefonumu fırlattı.kafama gözüme sürekli bişey atıyo.sonra gelip öpüyo.geçen yeğenimle oynarken kızın gözüne oyuncak attı ağlattı çok seviyo onu birde.o ağlayınca da geldi bana sarıldı kendi de ağladı kimse ona bişey demediği halde.sonra da sarılıp öpüp durdu.. şimdi üzgün tabi Naz annesiyle en yakın bağından uzaklaştırıldı..sana daha çok sarılıp sevmeye ihtiyacı var..kusura bakma ama pedagog dan önce eşinin bi psikologa gitmesi lazım iki yaşındaki çocukla inatlaşılır mı !
bizim gideceğimiz yer 100 lira bizimde durumlar sıkışık ama ben sırf evden çıkalım diye istiyorum nabıyım 1 gün 1 gündür.buraya bu yaz taşındık görüştüğüm 1 tek kişi bile yok
çocuğu gündüz çıkarabileceğim bi ortam yok park yok bütüngün 4 duvar arasındayız çok bunaldık ayda bir eski yerdeki ark.larla görüşüyoruz hafta sonrarı bazen dışarı çıkabiliyoruz malum kış.
o anlattıklarının çoğu bizde var. onun için çok istedim kalabalık ortama girsin paylaşmayı öğrensin vs.
bugün sınıfa aldılar onu tabi bensiz girmedi oyuncaları görünce birden kendini kaybetti:) sonra bi üst sınıflar odaya daldılar bizimki ürktü kalabalığı görünce sonra alıştı
sonra öğt.bana sen yavaş yavaş çık bakalım ne yapıcak dedi.çıktım umrunda bile olmadı gitmem.ordan ayrılırken gitmek istemedi ağladı zor ikna ettik sonra bilgiler aldık okulu gezdık çok hoşuma gitti bi çok aktivite var ama en küçükleri biziz malesef
yazın bahçede oynuyolarmış bisürü hayvanlar vardı bahçeye çocuklar bişiler ekiyolarmış bale,müzik.dans,seramik daha bi çok şey var ama şuan hiçbiri bize uymuyo
SİBEL MEME hiçistemiyor ama hele uykudan kalkması tam işkence zeynep çok kucak seven bir bebek olmadı doğduğundan bu zamana kadar ama şimdi göğsüme yatıyor sarılıyor durduk yere gelip gidip öpüyor eşim dün bana sarılıp tv izliyorduk diye koşupbir atladı itii babayı öptüöptü eşim onu itityor anne benim diye ögü sen dit ciciannem diyor deli
mutsuzluk inat huysuzluk bağırma acayip saçma şeylere ağlama aman aman daha neler ama geçecektir çünkü zeynebe hiç benzemiyor bu aralar belli sıkıntısı var
ben de gece uyumaalarından şikayetçiyim saat 2 uyuyalı anca yarım saat oldu ama gece kalkmıyoro yüden dinleniyorum
babaya taktı bu aralar canı sıkkınsa adamı istemiyor ki çok şevişirlerdi daha babası çünkü bir kere kızmadı ona ben arada sabrım tükeniyor sesim yükseliyor ama hemen ya şaka yapmış gibi yapıyorum güldürüyorum ya başka şeye bağırıyormuş gibi yapıyorum bak şuna kızdım gel sen de kız gibi bazen de özür diliyorum öpüşüyoruz ama adam sabırlı eee bir de sürekli dip dibe değiller ve sadece oynuyorlar yemek oyun hep benimle
yemek sıfır günde birkaç bardak portakal suyu içiyor vermezsem yıkıyor ortalığı o tok tutuyor demekki bu akşam ıspanak yedi deli oldum mutluluktan o yüzden tam bitirmediği halde istemiyor musun tamam annem dedim kaldırdım tabakları sonra fıstık keyfi yaptık
ay az önce bi haber aldım mutluluktan uçuyorum.. daha kimseye söyleme dedi ama siz yabancı diilsiniz ;p ablam hamileeee :))
hadi gözünüz aydın sibel :))))))))
selam herkeşlere. yine hazırlanıyorum samsuna gitmek için her cuma olduğu gibi