2009 Aralık Anneleri

Sibel Selver gözünüz aydın allah tamamına erdirsin. tabi zor olur faalan ama çocuklar da kardeşleri bi doğsun çok severler alışırlar hemen..
ben de istiyorum bir iki sene sonra inş.
çok seviniyorum ben bebek haberi alınca.hamileler de çok sevimli geliyor bana.hamileliğimi de çok seviyodum mutluydum.yeni doğmuş bebek gbi huzur veren bişey de yok bence.allah isteyen herkese nasip etsin.dayımın oğlu benden 2hafta önce evlenmişti.bebekleri olmuyodu gelin hamileydi çok sevinmiştik ama düşük yapmış üzüldüm.allah herkese versin inş.

çok sıkıcı bigün geçiriyoruz daha babamız işte..yarım saat sonra gelecem dedi.yarın akşam da 10 da gelecek.evde kaldık bu h.sonu( kandırabilirsem yemekten sonra çıkarırım belki biraz

sağol canım dayının oğlununda olur inşallah en kısa zamanda..

bugün pepedeydik çok eğlendik biz.. ama çok kalabalıktı.. naz eğlendi benim içinde önemli olan oydu zaten..

üzülme canım inş.olur onlarında biz eren beye 6 sene sonunda kavuştuk
tam 1 senelik evliyken hamile kalıp 5 aylık düşük yaptım sonra 5 sene olmadı artık ümidi kesmiştimki o ay hamile olduğumu öğrendim Allah büyük isteyen herkese nasip etsin

Slm herkese bir liste olusmamis sanirim ama katilmak isteyen arkadaslarda var dedigim etkinlige soyle yapalim o zaman ben yaziyorum ertesi gun kim yazsin onu da yaziyorum boylece topu birine atiyoruz :) sibel benden sonra top sende yarin sen yaz bir aktivite kizlar illa bugun yapacaksiniz diye birsey yokki burdan bakip yaparsiniz iste carsiya cikincada toplu alirsiniz ihtiyaclari netde biraz dolasirsaniz sizde burda paylasilacak kesin birsey bulursunuz lutfen kopmasin herkes birsonraki kisiye topu atsin guncellensin

Kardan adam yapimi pamuk makas kirmizi turuncu siyah elisi kagidi yapistirici kalin.resim kartonu 2 daire cizip bir kucuk.digeri buyuk kartona kesiyoruz daire diye cocugumuza belirtiyoruz iki daireyi birbirine yapistryrz yapiskani.cocugun surmesine.izin verelim sonra tum.yuzeye yapistrci surduruyoruz pamuklari.kucuk.kucuk koparmasini.istyrz kopardigi.pamuklari kartona.yapistiriyoruz beraber daha sonra elisi kagidiyla goz burun.atki.yapip yapistryrz ister ucuna ip takip kardanadami kapisina.isterse odasina duvara asiyoruz

ok canım yarın ben yazarım :)

aa süpermiş hemen denemem lazım :))

pelin süpermişçok hoş kızlar eben yarın annemlere gidiyorum 2-3 gün kalacağım ama oradan da girebilirim sadece haberiniz olsun bir sorun çıkarsa giremezsem diye hber edeyim dedim

pelin süpermişçok hoş kızlar eben yarın annemlere gidiyorum 2-3 gün kalacağım ama oradan da girebilirim sadece haberiniz olsun bir sorun çıkarsa giremezsem diye hber edeyim dedim

eben gitmeyecek ben gideceğim

ay ilahi güldürdün beni melike.. ee kimseler uğraşamamış.. dün pepe bugün abimin kızının doğum günü derken yoruldum çok.. bide araya ev süpürme çamaşır yıkama vs. sıkıştırdım tabi.. ben kaçar yarın temizlik günüm :))

Pelin kardan adam fikri süper,malzemeleri alır almaz yapicaz azrayla.
Benim bi önerim olacak,simdi benim yakinmda kırtasiye yok hemen gidip alamam yani malzemeleri ama bu hafta içinde mutlaka çıkarım o zamanda alırım.ben diyorum ki haftada iki kişi yazsa aktivite,mesela bu hafta sen ve sibel,öbür hafta başka iki kişi.böylelikle hem yapılmadan kalmaz aktiviteler yani önceki sayfalarda kalmaz,hemde liste cokcabuk dönmez çünkü çok az kişiyiz.mesela ben azrayla hergün bisiler yapamıyorum bi gün dışarı çıkıyoruz bigun misafir geliyor,bi gün temizlik falan ....tabi sadece öneri benimki arkadslar ne der bilmiyorum.

iki plastik tabak
iki plastik kaşık
yapıştırıcı (japon)
bir balon..

plastik tabaklara kaşıklar yapıştırılır tenis raketi elde edilir.. balonda top olur.. sonra ister tabağın içinden düşürmeden koşmaca oynayın ister sektirmece ister tenis :))

iyi eğlenceler..

(resmini de ekliyorum hemen..)

iki plastik tabak
iki plastik kaşık
yapıştırıcı (japon)
bir balon..

plastik tabaklara kaşıklar yapıştırılır tenis raketi elde edilir.. balonda top olur.. sonra ister tabağın içinden düşürmeden koşmaca oynayın ister sektirmece ister tenis :))

iyi eğlenceler..

(resmini de ekliyorum hemen..)

haklısın canım

çok güzel bir duygu hakikaten kıymetciğim. bizde karnemizi aldık. çok duygulandım.
çok güzel bir fikir sibelciğim yapıştırıcı ve plastikleri alır almaz deneyeceğim.

çok güzel bir duygu hakikaten kıymetciğim. bizde karnemizi aldık. çok duygulandım.
çok güzel bir fikir sibelciğim yapıştırıcı ve plastikleri alır almaz deneyeceğim.

of yine iki defa yazdı
sibelciğim buarada şu raketin resmini görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…