sibelin bugün nasıl geçti acaba. inşallah gecede kolay geçer.
Joyfull house Neşe erberk okulları duyan yada bilgisi olan varmı izmitte de varmış oyun gurubu düşünmeye başladık daha doğrusu eşim gitmemi çok istiyor
oyun gruplarında kayıt mecburiyeti de yokmuş bize de yakın inş.yüksek fiyat değildir
istanbulda da bi çok yerde şubesi varmış çok güzel bi yere benziyor
ah canım orası benim hayalimdeki yer ama çok pahalı.. oyun grubu yine bi nebze de ben haftanın 3 günü yarım gün göndermek istiyorum.. telefonda fiyat bilgisi vermiyolar... bi ara pelin de oyun grubuuna oraya göndermeyi düşünüyodu.. bize ataşehirdeki şubesi yakın.. eğer uygunsa hiç durma derim..
gecemize gelince öyle uyanıp oturmadık çok şükür (maşallah) uyanıp ara ara anne meme ee mi dedi.. ötekidemi dedi öyle böyle derken sabah oldu ben erkenden kalkıp süt ısıtıp aldım yanıma.. uyanınca hemen memeyi sordu çünkü ee mi diye.. bende sütü verdim içeri gittik hemen.. (biz sabahları uyanınca yarım saat yatak keyfi yapıyoduk memede) pokoyu açtım filan öyle işte şimd ikahvaltı hazırlıyorum..
ah canım orası benim hayalimdeki yer ama çok pahalı.. oyun grubu yine bi nebze de ben haftanın 3 günü yarım gün göndermek istiyorum.. telefonda fiyat bilgisi vermiyolar... bi ara pelin de oyun grubuuna oraya göndermeyi düşünüyodu.. bize ataşehirdeki şubesi yakın.. eğer uygunsa hiç durma derim..
gecemize gelince öyle uyanıp oturmadık çok şükür (maşallah) uyanıp ara ara anne meme ee mi dedi.. ötekidemi dedi öyle böyle derken sabah oldu ben erkenden kalkıp süt ısıtıp aldım yanıma.. uyanınca hemen memeyi sordu çünkü ee mi diye.. bende sütü verdim içeri gittik hemen.. (biz sabahları uyanınca yarım saat yatak keyfi yapıyoduk memede) pokoyu açtım filan öyle işte şimd ikahvaltı hazırlıyorum..
2-3 günü atlatırsanız bu iş biter, ama sakın geri dönme eskisinden beter olur kolay gelsin
pahalıdır diye tahmin ettim ismi belli ediyor zaten:) çok pahalı derken nekadar:)
Eda'lı günler...: Eda'nın ilk oyun grubu... bitane daha buldum burdada resim var mekanın burasıda çok hoş
geceyi iyi geçirmenize çok sevindim maşallah inş.bugünü ve geceyide atlatırsınız kolayca bidahada zamanla düzen oturur
yok yok bi dönersem ilkokula kadar emer valla.. bu kadar onun için bekledim dönmek yok..
valla canım dediğim gibi telde cvp vermiyolar demekki okadar pahalı gelin buraya görüşelim dediler :) e ben de yolları bilmiyorm gidemedimhenüz.. ama sen bi sor.. ya internet sitesinde okadar güzel anlatmışlarki.. spor saati aktivite saati boyaması şusu busu herşey var.. en önemliside ben pedagog olan bi yer istiyorum..
darısı başına diyelim :) çok zor uyuyo.. tabi alıştı önce emip uyumaya zor oluyo.. bide çok huysuz (hoş emerkende huysuzdu :)) hiçbi şeyden memnun olmuyo.. yeni oyuncaklar kitaplar cdler aldım yüzlerine bakmıyo.. çok mutsuz kıyamam bebeğime ya.. sabah geldi öptü memeyi.. (tabi kazağımın üstünden) sürekli ağzına bişeyler tıkıştırıp bişeylerle meşgul etmeye çalışıyorum..
ya bu arada memeyi bırakan arkadaşlar göğüslerim çok doldu.. dün akşam yatmadan çok az sağmıştım.. ama şimdi yine doldu.. böyle durmadan sağarsam azalırmıki.. naapsam bilemedim..