aminnn Ömertomun anasııı, nasssın gaaari? kumar atak bu gece senle ben başbaşaaaa:jeyyar:
inşallah arkadaşım bizimde öyleymiş:)
aaa hiç yakıştıramadım, annenden bişeyler kapaydın bari be gaci =)
arkadaşım dikkat ettim de sen her konuda bayaa detaylı bilgiler veriyosun, sağlık alanındamısın? öle olsan da hepimiz faydalansak....
aaa hiç yakıştıramadım, annenden bişeyler kapaydın bari be gaci =)
olur nilgüncüm bi sorabilrsen iyi olur.prozac kullanıyorum...
Burcu bende sordum dayima ( psikatr ) gecer kullanilmamasi lazim dedi
aaaa çok tşk ederim burcucum ....
bugün geçtik tamamen mamaya, doktor aptamil ver dedi...sevdi gbi ama devamlı göğüslerime yumuluyo((
ne güseldir insanın dayısının psikiyatr olması ....
yeşil kaka benim kızdada oluyo ara ara fazla beslenmeden olduğunu düşündüm öğun aralarını açınca sarıya dönüyo geceleri az beslendiği için sabah sarı kaka yapıyo ama gündüz 2 saatte bir emiyo o yüzden güzndüz kakları hep yeşil kızlar 3.ayda 7 saate kadar uyur diye okumuştum bizimkide bi kaç gündür 7 saat deliksiz uyuyor 5 saatti şu aya kadar napsam bi tırstım genede kilo alması normal ama 7 saatte pek uzun geldi ya sizinkiler kaç saat uyuyor
yeşil kaka benim kızdada oluyo ara ara fazla beslenmeden olduğunu düşündüm öğun aralarını açınca sarıya dönüyo geceleri az beslendiği için sabah sarı kaka yapıyo ama gündüz 2 saatte bir emiyo o yüzden güzndüz kakları hep yeşil kızlar 3.ayda 7 saate kadar uyur diye okumuştum bizimkide bi kaç gündür 7 saat deliksiz uyuyor 5 saatti şu aya kadar napsam bi tırstım genede kilo alması normal ama 7 saatte pek uzun geldi ya sizinkiler kaç saat uyuyor
ben yeşil kaka üşütmeden veya fazla beslenmeden ötürü olur diye biliyodum ama farklıymış demekki başka bi doktora götür sende canım için daha rahat eder doğduğundan berimi yeşil kaka yapıyor ?
yesil kakanin pek cok nedeni olabilir. doktorun iltihap diye atlayip ilac dayamasina hayret ettim dogrusu. yherinizde olsam bir baska doktora sorardim.
nasil besleniyor bebek?
1- eger formul veriyorsaniz icindeki demir yesil kaka yapabilir. eger bebek kabiz degilse ve sikayeti yoksa hic endise edilecek bir durum degil
2- emziriyorsan yediklerinden olabilir. eger cok sut ve sut urunu tuketiyorsan bu rahatsiz edebilir. yesil kakaya neden olabilir.
3- emzirirken memneleri sik degistiriyorsan arkadan gelen yagli sutten yeterince almiyor olablir bebek. bir memede cok tut, bittikten sonra digerine gec.
cok guzel bılgıler tsk ederım doktor ılaca sıcak bakmadı ama ıcınde sumuksu yapılar ıldugu ıcın ılaca basladı
ama 20 gunluk tedavının sonucunda sumuksu yapılar azaldı kusması azaldı ama kaka yıne yemyesı
sadece anne sutu verıyorum dedıgın gıbı emzırme olayına dıkkat edıcem baska bılgın varsa paylasırsan sevınırım
canim yesil kaka konusunda bildiklerim bunlar. sen sut ve sut urunlerini kes, bir memede bitirene kadar tut digerine oyle gec, bir bak degisen bir sey var mi.
peki bebegin huzursuz mu? rahatsiz gorunuyor mu?
Eylulde bazen yesil kaka yapiyor doktora sordum senin yediklerinden dedi. Dikkat o gun ne yedin sonra denersin bulursun dedi. Muz - kivi meyvalar yesil kaka nedeni olabilir ozellikle sut ve sut urunleri dedi.