2009 Aralık Anneleri

arkadaşım dikkat ettim de sen her konuda bayaa detaylı bilgiler veriyosun, sağlık alanındamısın? öle olsan da hepimiz faydalansak....

evet canim saglik sektorunde calisiyorum ama yaptigim isin bunlarla hic ilgisi yok. bunlari sadece cok okudugum icin biliyorum. elimden kitap dusmez:)

Burcu bende sordum dayima ( psikatr ) gecer kullanilmamasi lazim dedi

aaaa çok tşk ederim burcucum ....
bugün geçtik tamamen mamaya, doktor aptamil ver dedi...sevdi gbi ama devamlı göğüslerime yumuluyo ((
ne güseldir insanın dayısının psikiyatr olması ....

aaaa çok tşk ederim burcucum ....
bugün geçtik tamamen mamaya, doktor aptamil ver dedi...sevdi gbi ama devamlı göğüslerime yumuluyo ((
ne güseldir insanın dayısının psikiyatr olması ....

Kesinlikle cok guzel valla. Bu konuda ciddi balli hissediyorum .

yeşil kaka benim kızdada oluyo ara ara fazla beslenmeden olduğunu düşündüm öğun aralarını açınca sarıya dönüyo geceleri az beslendiği için sabah sarı kaka yapıyo ama gündüz 2 saatte bir emiyo o yüzden güzndüz kakları hep yeşil kızlar 3.ayda 7 saate kadar uyur diye okumuştum bizimkide bi kaç gündür 7 saat deliksiz uyuyor 5 saatti şu aya kadar napsam bi tırstım genede kilo alması normal ama 7 saatte pek uzun geldi ya sizinkiler kaç saat uyuyor

Eylulde bazen yesil kaka yapiyor doktora sordum senin yediklerinden dedi. Dikkat o gun ne yedin sonra denersin bulursun dedi. Muz - kivi meyvalar yesil kaka nedeni olabilir ozellikle sut ve sut urunleri dedi.

ben 7 saate birakmiyorum. gece en faszla 4.5 saat uyuyor. dun ilk defa 5 saate kadar biraktim, sonra uyandirdim emzirmek icin.

ben yeşil kaka üşütmeden veya fazla beslenmeden ötürü olur diye biliyodum ama farklıymış demekki başka bi doktora götür sende canım için daha rahat eder doğduğundan berimi yeşil kaka yapıyor ?

hayır son 1 aydır yesıl kakası
sadece anne sutu verıyorum artık kafayı yıyıcem hep yesıl oluyor
yarın baska doktora goturucem
usume konusuna gelınce cok dıkkat edıyorum ama hıcmı gecmez fazla beslenmeye gelınce hep 2 saatte emzırıyorum ama artık bende bılmıyorum anne olmak ne zormus yaaa o hasta olacagına ben olsam keske

cok guzel bılgıler tsk ederım doktor ılaca sıcak bakmadı ama ıcınde sumuksu yapılar ıldugu ıcın ılaca basladı
ama 20 gunluk tedavının sonucunda sumuksu yapılar azaldı kusması azaldı ama kaka yıne yemyesı
sadece anne sutu verıyorum dedıgın gıbı emzırme olayına dıkkat edıcem baska bılgın varsa paylasırsan sevınırım

canim yesil kaka konusunda bildiklerim bunlar. sen sut ve sut urunlerini kes, bir memede bitirene kadar tut digerine oyle gec, bir bak degisen bir sey var mi.

peki bebegin huzursuz mu? rahatsiz gorunuyor mu?

yazdıklarını okuyunca tek fark sumuksu yapılar oluyor bızde
sızdede oluyormu?
ama bende dusununce dedıgın gıbı bazı sabah kakası sarıya donuyor
gunduzlerı hep yesıl
sen bu konuyı hıc doktorunla paylastınmı
gecen hafta benım kızımda cogu geceler 7 saate yakın uyudu ama ben uykuda 4 saatte bır emzırdım tekrar yatırdım ay gecıslerınde boyle uyku fazlalıkları olabılıyormus

canim yesil kaka konusunda bildiklerim bunlar. sen sut ve sut urunlerini kes, bir memede bitirene kadar tut digerine oyle gec, bir bak degisen bir sey var mi.

peki bebegin huzursuz mu? rahatsiz gorunuyor mu?

dedıklerını yapıcam gayet mantıklı ılac kullanmakdanda daha ıyı
bebegım son 3-4 gundur bıraz huzursuz ama sadece gunduzlerı
ve ıkınma hareketı yapıyor
fakar gece 12den sonra gayet guzel uykuya dalıyor gece sıkıntısız gecıyor

Eylulde bazen yesil kaka yapiyor doktora sordum senin yediklerinden dedi. Dikkat o gun ne yedin sonra denersin bulursun dedi. Muz - kivi meyvalar yesil kaka nedeni olabilir ozellikle sut ve sut urunleri dedi.

bende acaba besın alerjısımı dıye dusunmeye basladım
tek o kalıyo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…