dedıklerını yapıcam gayet mantıklı ılac kullanmakdanda daha ıyı
bebegım son 3-4 gundur bıraz huzursuz ama sadece gunduzlerı
ve ıkınma hareketı yapıyor
fakar gece 12den sonra gayet guzel uykuya dalıyor gece sıkıntısız gecıyor
bence hic alakasi yok iltihapla filan. sumuksu sivilar da yediklerinden kaynaklaniyor, sindirmekte zorlaniyor olabilir bebek. ikinma hareketleri de ondandir. benim kizimin da yesil kakasi oluyor, sumuksu sivisi oluyor ama hicbir sikayeti yok.
hic endiselenme bosuna derim. ama gene de icin rahat etsin diye bir doktora daha sor.
bu rota özel bi aşı sanırım vişrüslü ishal içinmiydibizim aşı kartına doktor rota yazmış
selam kızlar bşey sormak istiyorum. bnim arkadsaşların çocuklarına verem aşıları yapıldığı zaman aşı yerleri önce kızarmış sonrada kabuk bağlamış sonra da o kabuklar kendiliğinden düşmüş bu aşının tuttuğuna delaletmiş. benim kızın aşı yeri gayet temiz ne kızarıklık ne de kabuk oldu sizinkiler nasıl?
kızlar 3-4 gundur kafayı yemek uzereyım.bılıyosunuz yesıl kaka sorunumuz vardı doktor bagırsak ıltıhabı demıstı ama ıkı farklı ılac kullanmamıza ragmen degısıklık olmadı
bugun yıne kakalı bezını goturduk yapabılıcegımız baska tedavı yok ıltıhap yok dedı
ama kakası hala yesıl dedım bır ılac daha var ama burda pek bulunmuyor ıthal dedı
20 gundur gecmezmı bu sorun doktora gore gecmıs ama hala neden yesıl o zaman kakası
yazdıklarını okuyunca tek fark sumuksu yapılar oluyor bızde
sızdede oluyormu?
ama bende dusununce dedıgın gıbı bazı sabah kakası sarıya donuyor
gunduzlerı hep yesıl
sen bu konuyı hıc doktorunla paylastınmı
gecen hafta benım kızımda cogu geceler 7 saate yakın uyudu ama ben uykuda 4 saatte bır emzırdım tekrar yatırdım ay gecıslerınde boyle uyku fazlalıkları olabılıyormus
Günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsuna.s.
evet günde birkaç kere az bişey çıkarıyor fazlasını atıyor derler ama bilmiyorum..kızlar bnm kızım çok kusuyor sürekli üstünü değiştiritorum yakası su gibi oluyor sizin bebeklerinizdede varmı bu kusma
kızlar bnm kızım çok kusuyor sürekli üstünü değiştiritorum yakası su gibi oluyor sizin bebeklerinizdede varmı bu kusma
amin canım sağol.. seninde kandilin mübarek olsun, kızlar herkesin kandilini kutlarım.. dularınız kabul olsun inşallah..Günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsuna.s.