2009 Aralık Anneleri

dedıklerını yapıcam gayet mantıklı ılac kullanmakdanda daha ıyı
bebegım son 3-4 gundur bıraz huzursuz ama sadece gunduzlerı
ve ıkınma hareketı yapıyor
fakar gece 12den sonra gayet guzel uykuya dalıyor gece sıkıntısız gecıyor

bence hic alakasi yok iltihapla filan. sumuksu sivilar da yediklerinden kaynaklaniyor, sindirmekte zorlaniyor olabilir bebek. ikinma hareketleri de ondandir. benim kizimin da yesil kakasi oluyor, sumuksu sivisi oluyor ama hicbir sikayeti yok.

hic endiselenme bosuna derim. ama gene de icin rahat etsin diye bir doktora daha sor.

bence hic alakasi yok iltihapla filan. sumuksu sivilar da yediklerinden kaynaklaniyor, sindirmekte zorlaniyor olabilir bebek. ikinma hareketleri de ondandir. benim kizimin da yesil kakasi oluyor, sumuksu sivisi oluyor ama hicbir sikayeti yok.

hic endiselenme bosuna derim. ama gene de icin rahat etsin diye bir doktora daha sor.

cok tesekkur ederım yazıların ıcımı ferahlattı
cok bunaldım cunku 20 gundur korkuyorum bebegıme bısey olucak dıye daha cok mınık cunku
esımde cocugun gayet normal oldugunu kafama takmamamı soyluyor bıraz dıkat edıp bırde oyle denıycem bakalıım yedıklerıme ve emzırmeye
ama yınede baska bır doktorlada gorusmeyı dusunuyorum

günaydın biz kızımla erkenciyiz herkes uyuyor galiba :icecream:

selam kızlar bşey sormak istiyorum. bnim arkadsaşların çocuklarına verem aşıları yapıldığı zaman aşı yerleri önce kızarmış sonrada kabuk bağlamış sonra da o kabuklar kendiliğinden düşmüş bu aşının tuttuğuna delaletmiş. benim kızın aşı yeri gayet temiz ne kızarıklık ne de kabuk oldu sizinkiler nasıl?

bizimde yara olmadı CADIARZU
hemşire olabilir demişti evet illa olacak dememişti ki
olmasımı gerekiyomuş anlamadım

kızlar 3-4 gundur kafayı yemek uzereyım.bılıyosunuz yesıl kaka sorunumuz vardı doktor bagırsak ıltıhabı demıstı ama ıkı farklı ılac kullanmamıza ragmen degısıklık olmadı
bugun yıne kakalı bezını goturduk yapabılıcegımız baska tedavı yok ıltıhap yok dedı
ama kakası hala yesıl dedım bır ılac daha var ama burda pek bulunmuyor ıthal dedı
20 gundur gecmezmı bu sorun doktora gore gecmıs ama hala neden yesıl o zaman kakası

geçmiş olsn cnm doktoru değştr istersen bn üşüdüğü için olur die biliyorum yada bz üşüdüğümz zaman sütten geçermiş ya
bnm kızımda yapıyor arada ama sürekli deil

benım oglumda bır aydır yesıl yapıyor bugun ılk defa sarı yaptı.bende senın gıbı cok telaslandım ama hıcbısey cıkmadı sen kendıne dıkkat et bebegıde fazla usutme derım.bıde ben bol bol ıhlamur ıcmeye basladım onun da ıyı geldıgını dusunuyorum dene ıstersen

yazdıklarını okuyunca tek fark sumuksu yapılar oluyor bızde
sızdede oluyormu?
ama bende dusununce dedıgın gıbı bazı sabah kakası sarıya donuyor
gunduzlerı hep yesıl
sen bu konuyı hıc doktorunla paylastınmı
gecen hafta benım kızımda cogu geceler 7 saate yakın uyudu ama ben uykuda 4 saatte bır emzırdım tekrar yatırdım ay gecıslerınde boyle uyku fazlalıkları olabılıyormus

sümüksü kaka benimkindede oluyodu bu da normalmiş bebek balgamı kakayla atarmış çok güvendiğim bi doktorun söylediklerini aynen aktayarım ilk altı ay yeşil kaka olur fazla beslenmekten kaynaklanır sümüksüde olabilir birazdaha az beslenirse sarıya döner kaka eğer pis kokmuyorsa bu pis koku altını açtığımızda burnumuzun direğinin kırılması şeklinde oluyo ateşi yoksa huzurluysa isterse mavi puantiyeli yapsın sorun yok diğer doktorlarda ilk altı ay yeşil kakayı sorun olarak görmüyor kakaya takılmayın önemli olan çisini yapıyomu o diyolar ama benimki fazla beslenmeden ve mambanındediği gibi bi meme bitmeden öbürüne geçmekten gazlı bebeğinde kakası yeşil olabiliyomuş

kızlar bnm kızım çok kusuyor sürekli üstünü değiştiritorum yakası su gibi oluyor sizin bebeklerinizdede varmı bu kusma

kızlar bnm kızım çok kusuyor sürekli üstünü değiştiritorum yakası su gibi oluyor sizin bebeklerinizdede varmı bu kusma
evet günde birkaç kere az bişey çıkarıyor fazlasını atıyor derler ama bilmiyorum..
eğer çok kusuyorsa belki sırtını yada ayaklarını üşütmüşsündür kendin yani.. çok mu ki

bir sürü işim var hazır bebekte uyurken yapsam ne iyi olur ama canım istemiyorr:KK43:

yeşil kaka arada benim oğlanda da oluyor sordum doktora hiç önemli değil dedi takip edin arkadaşlar eğer çok ağlayarak bırt bırt altına yapıyorsa o yaptığı kaka yeşil oluyor çok gazlı olunca yeşil yapıyor gibime geliyor

X