nbr nilgün
ya kızlar bebeğim grip oldu dün doktoragötürdük ilaç vermedi 6 aylıktan küçük bbeğe ilaç veremem dedi burun aspiratörü ile temizle dedi bi de damla verdi zaten gazdan yine sabahladık bide zor nefes alıyo çok üzülüyorum benim bebeğim nezaman kurtulcak bu karın ağrısından ya
burcuuuu doktora yeni ulaşabildim, üzgünüm ama süt verirken kullanamazsın dedi:1no2:
2.ayda 2 bacak 1 koldan olduysan 3.ayda yok ası canan
arzu agu yapması konuşulanlara karsılık verecek gıbı davranması lazım
atyrm 4. ayda kahkaha yanı yuksek sesle gulmesı lazım gulmemesi sorun anlamına glyr
sen bol bol konuş ben öyle yapıyrm karsılık almakta çok guzel masallah mina 3 ay 1 haftalıkken kahkaha attı mesela şimdiki bebişlerle aile daha ilgili daha erken ilerlemeleride normal
çok teşekkürler canım, başladık bakalım dün akşamdan beri sadce mamaya....benim göğüslerim berbat durumda....cup u küçük sütyen giy dedi doktor öle yapıyorum ama içleri düğüm düğüm mafoldumben
yanlız şunu anladımki insan hiç büyük konuşmıcak( ben 2. çocuğuma en az 6 ay sadece anne sütü vericem diordum.......Allah ın izni olmadan adım atılmıyo ((
:lepi:
buyuyorlar nazancım gun geçtikçe daha rahat edecegız göreceksın Allahın ıznıyle
İnş.kızlar yaa maşşallahı var bir kaç gündür daha güzel uyumaya başladıbüyüdükçe düzene giriyo annesi
ok :)
ted e gdreken sagda dönerken solda bır yerın reklamını yapmışlar gecerken bak su fırması
bızım elemanlar yaptı
benı hatrlarsın gördukçe :)
kızlar benım gogsumun bırı dıgerınden daha aktif desem ınanırmısınız ? sol gogsumde sag gogsume gore verım daha yükseknasıl oluosa var mı bı fıkrı olan ?? kafamçokkarıştı
En nefret ettigim sorular :
Esim isten gelir Eylül aglar her zamanki gibi. Soru gelir " Ac mi Eylül ? " Iste o an atlayasim gelir
Normalde hergun dus alan ben simdi haftada 2 kere alinca mutlu oluyorum . O iki dusa bile girerken " Cabuk cikarsin degil mi ? " Yok hayir kuveti doldurup keyif yapcam diyesim geliyor .
benimde sağ göğsüm sola göre daha verimli hatta daha büyük oldu sola göre
oznurss kullanıcısından alıntı
kızım çok ağladı bu akşam nerdeyse bende ağlayacaktım o ağlarken.. yavrum memeyi bile gözü görmedi ağrıdan. çok üzüldüm yaa nezaman geçecek bu ağrıları dayanamıyorum ben onun ağlamasına..bi fitil attıkta sakinleşip uyudu biraz kuzum..inşallah böyle ağlamaz bidaha(
ben kendımı yaşlanmış görüyorum aynada sızde oylemı
yorgunluk ve uyku duzensızlıgınden olsun geçici bişey olsun yaw
hamılelıkten önce herkes aa hiç yasını göstermıyorsun derdi e zayıftıkta tabı surat muratda bellı etmezdı yası 1 senede nasıl degiştim ya
evet ya ben de aynı durumdayım hele kilo olayı yok mu canımı çok sıkıyor bi doğum yaptım perte çıktım ne üzücü halbuki ben böylemiydim senağlama
MotherandBaby kullanıcısından alıntı
baktınmı sıteye burcu dedıgım siteye
ben anneme geldım dedemın ölümyıldönumu kuran okuyacagız inşallah
hayır ama bende hep onu merak ediyorum neden bende çıkmıyo diye şurdaki alıntı yap tuşuna basıyorum ama siz nasıl yapıyosunuzNeden alıntı yaptığın kişilerin rumuzunu siliyorsun,özellikle mi?
hayır ama bende hep onu merak ediyorum neden bende çıkmıyo diye şurdaki alıntı yap tuşuna basıyorum ama siz nasıl yapıyosunuz
bizde öyle yapıyoruz ve çıkanların altına yazıyoruz cevabımızı üstteki hiç bir şeye dokunmuyoruzCADIARZU
evet pelin sağol, hepimiz durmadan konuşuyoruz bu böcükle zaten, o istiyor zaten.. bazenn çenem ağrıyor vallai.. biran endişelendim artık aguları aştı kelime söylemeye çalışıyor sandım..2.ayda 2 bacak 1 koldan olduysan 3.ayda yok ası canan
arzu agu yapması konuşulanlara karsılık verecek gıbı davranması lazım
atyrm 4. ayda kahkaha yanı yuksek sesle gulmesı lazım gulmemesi sorun anlamına glyr
sen bol bol konuş ben öyle yapıyrm karsılık almakta çok guzel masallah mina 3 ay 1 haftalıkken kahkaha attı mesela şimdiki bebişlerle aile daha ilgili daha erken ilerlemeleride normal
bravo nazan.. bende temizlik yaptım..bana da bravooBaşardımmbaşardım oğlum uyurken banyo yaptım ilk kez.çıktım giyindim saçımı kurtamadan uyandı ama az emdi sonra karşısında tarayıp kuruttum zemuszemus
bencede bu cins öeselesi yani bünye meselesimasallah de önce kendıne bence senın gıbısı yok sanırım topikte masallah sana
ama ben senın dedıgıne katılmıyorum yedım içtim dınlemdım bol bol emzırdım kı mına kadar çok emenyoktur sanırım hiç sutum tasmadı bazen agzında emerken göruyorum o da bazen kılo alması gayet ıyı mınanın sutum var emınım ama hiç tasmadı bunye meselesı bence
çok üzğldüm canım inşşah hemen iyşleşir kuzun..ya kızlar bebeğim grip oldu dün doktoragötürdük ilaç vermedi 6 aylıktan küçük bbeğe ilaç veremem dedi burun aspiratörü ile temizle dedi bi de damla verdi zaten gazdan yine sabahladık bide zor nefes alıyo çok üzülüyorum benim bebeğim nezaman kurtulcak bu karın ağrısından ya