bir sürü işim var hazır bebekte uyurken yapsam ne iyi olur ama canım istemiyorr
sonunda bende albüm yaptımmm :lepi:
bugün daha iyi canım sağol,sadece sabahları kalktığında burunda tıkanıkla kalkıyorbebeğin nasıl oldu canım gribi iyileştimi çok geçmiş olsun dün yazacaktım kızım durmayınca apar topar çıktım :)
evet günde birkaç kere az bişey çıkarıyor fazlasını atıyor derler ama bilmiyorum..
eğer çok kusuyorsa belki sırtını yada ayaklarını üşütmüşsündür kendin yani.. çok mu ki
benim oğlanda doyduğunu anlamıyo emip emip fazlasını kusuyo. önlük taksana. hani arkası muşambalı olanlardan.
bugün daha iyi canım sağol,sadece sabahları kalktığında burunda tıkanıkla kalkıyor
başta emerken biraz zorlanıyor sonradn açılıyor tıkanıklığı.
akşam bulut arkadaşımız yazıyordu ama okuyamadan çıktım onunda bebeği grip olmuş sanırım,dr.u ilaç vermemiş.benimki şimdi iyi bende vermesemmi acaba gerçi 2 kez şurup verdim 1er çay kaşığı bidaha vermedim iyi diye.sadece burnuna damla sıkıyoruz sabah akşam deniz suyu o iyi geliyor hapşurunca burnundakiler çıkıyor.
sağol canımgeçmiş olsun.
maşallah çok tatlı bebişin hele o mavi takımlı haline bayıldım opuyorumnanaktan
doğduğun dan beri kusuyo böyle fazlasını atıo sanırım önlük almştım takmk aklıma gelmedi bk saol opuyorumnanaktan
kızlar bnm kızım çok kusuyor sürekli üstünü değiştiritorum yakası su gibi oluyor sizin bebeklerinizdede varmı bu kusma
bugün daha iyi canım sağol,sadece sabahları kalktığında burunda tıkanıkla kalkıyor
başta emerken biraz zorlanıyor sonradn açılıyor tıkanıklığı.
akşam bulut arkadaşımız yazıyordu ama okuyamadan çıktım onunda bebeği grip olmuş sanırım,dr.u ilaç vermemiş.benimki şimdi iyi bende vermesemmi acaba gerçi 2 kez şurup verdim 1er çay kaşığı bidaha vermedim iyi diye.sadece burnuna damla sıkıyoruz sabah akşam deniz suyu o iyi geliyor hapşurunca burnundakiler çıkıyor.
Günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsuna.s.
sonunda bende albüm yaptımmm :lepi:
bende ömerini gördümgördüm gördüm çok tatlı MAŞAALLAH....güler yüzlü bebek...
canım bizde calpol var ama dr.onunla ilgili bişi demedi.günaydın canım, amin Allah dualarımızı kabu etsin hepimizin :Saruboceq:
canım bide burun tıkanıklığıyla ilgili yazmışsın ya, ömerde geçenlerde oldu, sabah akşam yarım ölçek calpol verdi doktor ve gifrer serum günde 4 tane...eğer 4 gün içinde ateşi çıkmaz öksürüğe dönüşmezse bişey olmaz ilacı kesin dedi.hakikatende öle oldu...
çok geçmiş olsun
bizde grip olduk
ailecek hemdee
dr 3 tane şurup verdi 1 er saat arayla veriyorum
ama çok kötü oluyorlar yaaa
biz bile zor başederken griple yavrucaklar ne yapsın
çok üzülüyorum ama elden gelen bir şey yok