2009 Aralık Anneleri

ya bizimkide öle aynen aguu diyo zaten ama onun dışında konuşmalara katılcak gibi dilini ağzını oynatıo hiç aklıma gelmemişti
3. ayda aşı varmı kızlar
bizim aşı kartına doktor rota yazmış
hey maşallahh ama dinimizce 2 yaş en fazla diye kuranda yazıyo

selam kızlar bşey sormak istiyorum. bnim arkadsaşların çocuklarına verem aşıları yapıldığı zaman aşı yerleri önce kızarmış sonrada kabuk bağlamış sonra da o kabuklar kendiliğinden düşmüş bu aşının tuttuğuna delaletmiş. benim kızın aşı yeri gayet temiz ne kızarıklık ne de kabuk oldu sizinkiler nasıl?

Offfff kızlar bugün cıldırmak üzereydim kücük hanım hiç durmadı bugün büyük kızımın deseniz birçok dersi varmış onlarla ugraş offf offfffffff yine birçok kızıma kızdım bagırdım durdum oda baya ağladısenağlama yavrum oda haklı daha yeni ögreniyor ama ben salak yapamıyo diye baya bagırdım ...şimdide içim acıyo

sizler napıyorsunu 1 sınıfa giden çocuklu anneler...

gözünaydın arzu kardeşin geliyomuş.. hamileliğimin son ayında benimde babam çok ciddi bir ameliyat geçirdi hatta önce benden saklamışlar ama ben öğrendim keşke öğrenmeseydim bide uzaktayım içim içimi yedi stresten doğumum bile beklenenden erken oldu seni çok ii anlıyorum ama hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmuyo neyseki yavrularımız sağlıklı çok şükür..

maşallah kuzuya benim kızda sabah erken kalkıyo bazen o kadar uykum oluyo ki gülücükleri havada kalıyo hemen geri uyusun istiyorum yazık

çok teşekkür ederim canım...zor bir süreçten geçiyorum...Allah hayırlara çıkarsın...:Saruboceq:

bizdede kabuk falan olmadı kızarıklık da olmadı acaba tutmadımı:sm_confused: ama hemşire kabuk tutabilir demişti illa tutacak demediki

bende aldım ab rocketten ama daha fırsat bulup yapamadım bisiklette yapmam lazım aslında kalça için ((

bizim kiz uyku duzenini bize uyduruyo babasi 10.30 geliyo uyanik oluyo ugrasiyo babasi yoruluyo yinede saat 3 olmadan uyumuyo kac saat uyanik olursa olsun gece 3 bekliyo ogun aksam uzeri 5.30dan gece 3 kadar uyumadi yani inanamadim hali kalmiyo gozler gidiyo yatiriyorum masallah cin gibi oluyo gece 3te uyuyunca 7de kalkiyo 1 saat uyanik kaliyo nese full oluyo tabi sonra tekrar uyuyo babasi 10da ise gidiyo ozaman kalkiyo babasini yolluyo ögleden sonrada gece uykusu gibi uzun saat uyuyo ama iste aksam 6da falan uyanirsa geri uyumuyo bekliyo 3u bizimde yatmamiz osaati buluyo

bende aldım ab rocketten ama daha fırsat bulup yapamadım bisiklette yapmam lazım aslında kalça için ((

hiii neguzel iste yapsana benim elime gecmiyo malesef yuruyuse cikacam hava -15ten asagi inmiyo ondan cikamiyorum bebek arabamizi aldik ama

kızlar 3-4 gundur kafayı yemek uzereyım.bılıyosunuz yesıl kaka sorunumuz vardı doktor bagırsak ıltıhabı demıstı ama ıkı farklı ılac kullanmamıza ragmen degısıklık olmadı
bugun yıne kakalı bezını goturduk yapabılıcegımız baska tedavı yok ıltıhap yok dedı
ama kakası hala yesıl dedım bır ılac daha var ama burda pek bulunmuyor ıthal dedı
20 gundur gecmezmı bu sorun doktora gore gecmıs ama hala neden yesıl o zaman kakası

ben yeşil kaka üşütmeden veya fazla beslenmeden ötürü olur diye biliyodum ama farklıymış demekki başka bi doktora götür sende canım için daha rahat eder doğduğundan berimi yeşil kaka yapıyor ?

yesil kakanin pek cok nedeni olabilir. doktorun iltihap diye atlayip ilac dayamasina hayret ettim dogrusu. yherinizde olsam bir baska doktora sorardim.

nasil besleniyor bebek?

1- eger formul veriyorsaniz icindeki demir yesil kaka yapabilir. eger bebek kabiz degilse ve sikayeti yoksa hic endise edilecek bir durum degil

2- emziriyorsan yediklerinden olabilir. eger cok sut ve sut urunu tuketiyorsan bu rahatsiz edebilir. yesil kakaya neden olabilir.

3- emzirirken memneleri sik degistiriyorsan arkadan gelen yagli sutten yeterince almiyor olablir bebek. bir memede cok tut, bittikten sonra digerine gec.

selam fıstıklar nasılsınız bakalım?

Arya hanım annee demeyi öğrendiiii hahayyttt

ya bi de biz bugün tamm 3 aylık olduukk, Allah bütün kuzulara sağlıklı huzurlu ömürler versin inşşşş...

arkadaşım dikkat ettim de sen her konuda bayaa detaylı bilgiler veriyosun, sağlık alanındamısın? öle olsan da hepimiz faydalansak....

aminnn Ömertomun anasııı, nasssın gaaari? kumar atak bu gece senle ben başbaşaaaa:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…