yok canım ya nerde öyle süt, çok nadir insanlarda oluyor.. benim annem anlatıyor böyle üstüme başıma akardı diyor, aynı şekilde yengemde öyleymiş senin anlattığın kız gibiymiş sütü fışkırıyormuş resmen amcamın çocukları 5-6 yaşına kadar emmiş[/QUOTE.................................. kadınnın biri 20 yıllık evliymiş ve çoçuğu yokmuş sonra kız kardeşi art arda iki bebek doğurmuş birini çoçuğu olmayan kardeşıne vermiş kadın o kadar çok istermişki emzirmeyi kendi doğum yapmadığı halde emsin süt gelirdiye düşünmüş ve gerçekden süt gelmiş ve o çoçuğu ilk okula gidene kadar emzirmiş annemlerin sınıfındaymış okulda evlerinin karşısındaymış tenefüsde eve gider emer gelirmiş herkezde dalga geçermiş :ecrin_bebek:
canım zaten emzirmek v esüt gelmenin çoğu psikolojikmiş nette okumuştum bende kimi anaanne veya babaanne odaklanıp sevgisiyle emzirmek isterse süt hormonu çalışır emzirir diye.oyüzden emzirmeden önce kendimizi psikolojik olarak hazırlamak gerekmiş ki bol süt gelsin
sabah kalktığında kötüydü burnu baya bi tıkalı zor nefes alıyordu.emerken biraz zorlandı ama sonradan açıldı.şurup unu verdim.kendi kendine uyumuş beşiğinde yavrum.şimdi uyurken hırıltılı
sesler çıkarmıyor inş. toparlar yavrum kendini.
bu arada 12 günde 500 gr almış ama dr.100 gr kıyafetlerden düşücez dedi maşallah oğluma
inş.bu hastalık yüzünden keyfi bozulmaz ya
maşallah canım benim allah korusun inş en kısa zamanda geçer hastalığı
selam kizlarr gecmisi okuyamadim pc cok bakinca gözlerim agriyo iyice yaslandim 23 yasindayim ama bir kiz dogurdum kilo aldim tansiyon hastasi oldum migren var yanii baska cocuk yaparsam heralde 50 yasinda gibi olurumm
:kedi: hepimiz aynıyız desene ben ikinciye cesaret edemem gibi gelio ama tek çocukta olmaz sempatiksalakcinni