2009 Aralık Anneleri

merhaba kızlar benimde sat 7 mart idrar tesleri pozitif gösteriyor yarın doktora gidicem şu 4ç haftanın içindeyim 2 gün önce lekelenme oldu azıcık 3 gündür test yapıyorum pozitif çıkıyo kafayı yedim anlayacağınız:) ilk ayımızdı umarım herşey yolunda gider acaip tedirginim ne olacak diye geceleri meraktan uyuyamıyorum bi seviniyorum bayramı bekleyen çocukları gibi bi telaşa düşüyorum aklıma her türlü kötü şey geliyo bi diyorum hamile değilmiyim ben yarına az kaldı ne zor işmiş ya ama düşünmesi bile güzel

merhaba kızlar benimde sat 7 mart idrar tesleri pozitif gösteriyor yarın doktora gidicem şu 4ç haftanın içindeyim 2 gün önce lekelenme oldu azıcık 3 gündür test yapıyorum pozitif çıkıyo kafayı yedim anlayacağınız:) ilk ayımızdı umarım herşey yolunda gider acaip tedirginim ne olacak diye geceleri meraktan uyuyamıyorum bi seviniyorum bayramı bekleyen çocukları gibi bi telaşa düşüyorum aklıma her türlü kötü şey geliyo bi diyorum hamile değilmiyim ben yarına az kaldı ne zor işmiş ya ama düşünmesi bile güzel

Benim idrar testleri de pozitifte..2 .çizgi silik çıkıyor..defalarca denedim..hafta sonu kan testi yaptırıcam..Olumlu da olabilir olumsuz da...Hayırlısı bakalım....Eğer pozitifse ben de bu sayfadayım artık değilse misafir olarak gelicem arada..:Saruboceq:..

badem silik ciktiysa kesin hamilesina.s simdiden tebrik ederima.s.

Canım daha yeni doğum yapıp kürtaj oldum...Yanılıyor olabiliriz diyoruz eşimle..Hafta sonunda dek bekleyeceğim kan testi için..hayırlısı neyse o olsun diyoruz....:Saruboceq: :1hug:

Benim idrar testleri de pozitifte..2 .çizgi silik çıkıyor..defalarca denedim..hafta sonu kan testi yaptırıcam..Olumlu da olabilir olumsuz da...Hayırlısı bakalım....Eğer pozitifse ben de bu sayfadayım artık değilse misafir olarak gelicem arada..:Saruboceq:..

benimkide öyle olmuştu canım hata hamile deilim diye kafamda düşünceler kurmuştum sonradan hamile oldugumu öyrendm senin icin hayırlısı olur insallah

benimkide öyle olmuştu canım hata hamile deilim diye kafamda düşünceler kurmuştum sonradan hamile oldugumu öyrendm senin icin hayırlısı olur insallah

Hayırlısı inşallah..Belim ağrıyor biraz...Sersem gibiyim...

slm kızlar,bende bugün idrarda öğrendim hamileliğimi.son sat 27 şubattı.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder bebişlerimizi inşallah..
tebrikler minik kelebek, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
hayırlısı olsun canım, Allah tamamına erdirsin inşallah :)
gözün aydın bademcim :) inşallah hamilesindir :)
Canım daha yeni doğum yapıp kürtaj oldum...Yanılıyor olabiliriz diyoruz eşimle..Hafta sonunda dek bekleyeceğim kan testi için..hayırlısı neyse o olsun diyoruz....:Saruboceq: :1hug:
hayırlısı olsun canım, ne zaman kürtaj olmuştun sen? ben de 5 Ocak'ta kürtaj olmuştum, sadece iki regl geçti üstünden

2009 aralik anneleri hepiniz hosgeldiniz gecen sene bizlerde sizin gibi ayni heyecani yasiyorduk sizlere tavsiyem cok stres yapmayin hamileliginiz boyunca sakin huzurlu ve mutlu olmaya calisin cunku bu bebeginizede yansiyor allah hepinizin kucagina saglikli bir sekilde almayi nasip etsin bebelerinizi isallahhhhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım senin için erken değil mi biraz..
yani doktor belli bir süre vermemiş miydi?
çünkü baya ileri dönemdeydi senin hamileliğin..

canım senin için erken değil mi biraz..
yani doktor belli bir süre vermemiş miydi?
çünkü baya ileri dönemdeydi senin hamileliğin..

Evet canım bunu göz önüne alarak olmama ihtimalini de düşünüyorum ama testi defalarca denedim silik çizgi çıktı..sonra başka marka testte de silik çizgi çıktı..acaba testler bozuk mu diye eşime de test yaptırdım..Onda çizginin gölgesi bile çıkmadı...dr a hala hamilelikten kalan beta hcg olabilir mi dedim..Hayır çoktan kaybolmuştur beta hcg hormonun diyor..2 dr a sordum...kan testi yaptır dediler...Hafif baş dönmem ve hafif bel ağrım var..Benim hormonlarım iyice sapıttı sanırım....:bbo:

:nazar: HONEYBABY....................:CüvCüv:

:nazar: PENSES...........................:CüvCüv:

:nazar: MEDİCO............................:CüvCüv:

:nazar: RUZGARDENİZ...................:CüvCüv:
:nazar:GIDACI ELİF.........................:CüvCüv:
:nazar:MİNİK KELEBEK...................:CüvCüv:
:nazar:ESRTML................................:CüvCüv:./QUOTE]

Evet canım bunu göz önüne alarak olmama ihtimalini de düşünüyorum ama testi defalarca denedim silik çizgi çıktı..sonra başka marka testte de silik çizgi çıktı..acaba testler bozuk mu diye eşime de test yaptırdım..Onda çizginin gölgesi bile çıkmadı...dr a hala hamilelikten kalan beta hcg olabilir mi dedim..Hayır çoktan kaybolmuştur beta hcg hormonun diyor..2 dr a sordum...kan testi yaptır dediler...Hafif baş dönmem ve hafif bel ağrım var..Benim hormonlarım iyice sapıttı sanırım....:bbo:

BADEM canımcığım haberlerini bekliyorum canım adını listeye eklemekten büyük mutluluk duyacağım hakkında hayırlısı olsun inşallah
bu arada benim yarın doktor randevum var ilk randevumuz bakalım keseyi görebilecekmiyiz akşam geldiğimde inşallah size güzel haberler veririm şekerler :emir_bebek:

:nazar: HONEYBABY....................:CüvCüv:

:nazar: PENSES...........................:CüvCüv:

:nazar: MEDİCO............................:CüvCüv:

:nazar: RUZGARDENİZ...................:CüvCüv:
:nazar:GIDACI ELİF.........................:CüvCüv:
:nazar:MİNİK KELEBEK...................:CüvCüv:
:nazar:ESRTML................................:CüvCüv:./QUOTE]

BADEM canımcığım haberlerini bekliyorum canım adını listeye eklemekten büyük mutluluk duyacağım hakkında hayırlısı olsun inşallah
bu arada benim yarın doktor randevum var ilk randevumuz bakalım keseyi görebilecekmiyiz akşam geldiğimde inşallah size güzel haberler veririm şekerler :emir_bebek:

ayyyy ne güzel olmuş listemizz...eline sağlık honeybaby..tatlım kaç haftalık seninki,ilk randevun için soruyorum.ben 5.haftadayım.haftaya cuma gitmek istiyorum doktora,kalp atışını duymak istiyorum hayırlısıyla..

rüzgardeniz sağol tatlım güzel dileklerin için,rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder..
ne güzel birlikte ilerlicez,her anımızı paylaşıcaz burda..umarım sağlıklı bir gebelik geçirip,mis kokulu meleklerimize sağlıkla kavuşuruz.
bu arada adım özlem kızlar..

kızlarrrr Allah tamamına erdirsin sağlıkla ınşallah ne güsel 1er 1er çoğalıyosunuz. hamileliğinizin keyfini çıkarın.. zaman su gibi akıyor. hem en tatlı mucizenize kavuşmanıza hemde son başbaşa ve kendi kendinize günlerinizde geri sayım başladı.. gezin tozun uyuyun hep mutlu oluunnnnnn. :)

kızlar bugün doktora gittim ultrasonda görünmedi ama kanda çıktı 528 epey yüksek çıktı 25. günüm daha bana ikizmiş gibi geldi bilgisi olan var mı bu konuda

Canım beta hcg 1000 üstü olunca çıkar kese ultrasonda...beta hcg değerleri yanıltıcı..Benim 12. gün değerim 57 idi..20. gün 1378

ikizlere hamile kalmıştım.....

12.gün değeri 600 civarı olan bir arkadaş tek bebek bekliyordu....

Canım beta hcg 1000 üstü olunca çıkar kese ultrasonda...beta hcg değerleri yanıltıcı..Benim 12. gün değerim 57 idi..20. gün 1378

ikizlere hamile kalmıştım.....

12.gün değeri 600 civarı olan bir arkadaş tek bebek bekliyordu....
anladım teşekkürler insan bekleyemiyo ya haftaya kadar nasıl beklicem:)

X