2009 Aralık Anneleri

:nazar::ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1-:nazar: HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2-:nazar: PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3-:nazar: RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-:nazar:GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-:nazar:MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-:nazar:ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-:nazar:ESRAİE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-:nazar:SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
9-:nazar:YAĞMUR............................. 26şubat.................3aralık:CüvCüv:
10-:nazar:PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
11-:nazar:HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
12-:nazar:TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
13-:nazar:ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
14-:nazar:HİRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
15-:nazar:HFZ......................................7mart...................12aralık:CüvCüv:
16-:nazar:Christian_Louboutin................6mart...................11aralık:CüvCüv:
17-:nazar:turkuaz_turkuaz.....................28şubat.................5aralık:CüvCüv:
18-:nazar:BUNEYAA............................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-:nazar:RUKAL.................................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
20-:nazar:WAVY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
21-:nazar:MİSTY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
22-:nazar:SARACH...............................2mart......................7aralık:CüvCüv:
22-:nazar:hırçındeniz.............................6mart.....................11aralık:CüvCüv:

honeybal maşallah kız destan olmuş
ayy sorma valla esra kaç saatir burdayım alıntı yapa yapa geldim sığmadı bazılarını geri sildim
listede aldı başını gitti amma bereketli aymış ayol nüfus patlaması yapcez gerçekten benim uykum geldi bugün öğle uykusu uyumadım gözlerim kapanıyor akşama görüşürüz şekerler hadi öptüm herkesi

30 kiloyla toplam kaç olcan onu söyle senkaydirigubbakcemile3benim eşim 100 e kesin tamamlayacağızda fazlası olurmu bilmem diyor:roflol:
o zaman sen bana kızarsın şimdi:)) 54 kiloyum normalde sigarayı bırakma bebek felan derken 56yı bulduk sen fazla almazsın zaten fazlası olanlar az kiloyla bitiriyolar çok zayıflar alıyo o 30 kiloları bize bişey olmaz anlıcan:) pardon şimdi okudumda esprinden fazlam var dediğini anladım yanlış mı anladım

:eek:Şafak 5 bakalım aralık annesi olabilicekmiyim:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

inşallah Allahım içindeki arzuyu isteği görsün tez zamanda bu sevinci sana yaşatsın. kız hamişlerin duaları kabul olurmuş tüm anne adayları balsurat için dua edelim bebişlerimize kk kardeşi gelsin tez zamanda inşallah.:ecrin_bebek:

inşallah Allahım içindeki arzuyu isteği görsün tez zamanda bu sevinci sana yaşatsın. kız hamişlerin duaları kabul olurmuş tüm anne adayları balsurat için dua edelim bebişlerimize kk kardeşi gelsin tez zamanda inşallah.:ecrin_bebek:

:Saruboceq:Allah razı olsun canım ne güzel yazmışsınn duygulandım:çok üzgünüm:

ayy sorma valla esra kaç saatir burdayım alıntı yapa yapa geldim sığmadı bazılarını geri sildim
listede aldı başını gitti amma bereketli aymış ayol nüfus patlaması yapcez gerçekten benim uykum geldi bugün öğle uykusu uyumadım gözlerim kapanıyor akşama görüşürüz şekerler hadi öptüm herkesi

canım benim ellerine sağlık valla bu ne yoww arttıkça artıyo ne bereketli aymış bu ay Allah bu ayda evlat hasreti çeken tüm kklılarada anneliği tattırsın listemiz dolsun taşsın inşallah.
Şeniz:Saruboceq::sm_cool::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

Balsurat inşalah sende en kısa zamanda anne adayı olursun.Lütfen bu konuyu düşünmemeye çalış.Kendine meşkaleler bul.Aklından hamileliği çıkar.ınan bana işe yarıyor benim çok işime yaradı.

balsurat dualarımız seninle inşallah sende aramıza katılıp bu mutluluğu yaşarsın rabbimin izniyle.seni o kadar iyi anlıyorum ki ama stres yapma canım,rabbim hayırlısını versin öncelikle..

bizim bebekler yay burcu olacak gibi görünüyor. erken filan gelmezlerse.. yay burcunu nasıl bilirsiniz hanımlar ? :)

hiii benim bitanecik kocişim yay burcu ve benim için dünyanın en iyi insanı.onun doğum günü 2 aralık.bebeğimizin doğumu 4 aralık görünüyo.belki babasına sürpriz yapar bebişim,doğum gününde babasının hediyesi olur.sanırım aşkımın aldığı en güzel hediye olur.
ayyy o günleri görebiliriz inşallah kızlarr...

canım hoş geldin rabbim bağışlasın bebişlerimizi bize

ayyy canım korku var içinde değilmi o yüzden kimseye söylemedin.inşallah canım pıt pıtları duyacak ve herkese bağıra bağıra söyleyeceksin.ben hamişim diye

anam onlar rahat tabi

evet canım azda olsa tedirginliklerim var tabii.ama iilk gebeliğimle kıyaslayınca çok farklar var.o yüzden içim rahat çok şükür.
inşallah canım güzel dileklerin için sağol.:1hug:
sen nasılsın canım,evde dinleniyosun sende benim gibi dimi,doktor istirahat vermişmiydi canım sana,bide progestanı ne kadar zaman kullanacaksın sen esracım?
yaaa yine yakalaşamadık bi türlü :1no2:
öpüyorum seni tatlıma.s.

:nazar::ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1-:nazar: HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2-:nazar: PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3-:nazar: RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-:nazar:GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-:nazar:MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-:nazar:ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-:nazar:ESRAİE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-:nazar:SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
9-:nazar:YAĞMUR............................. 26şubat.................3aralık:CüvCüv:
10-:nazar:PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
11-:nazar:HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
12-:nazar:TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
13-:nazar:ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
14-:nazar:HİRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
15-:nazar:HFZ......................................7mart...................12aralık:CüvCüv:
16-:nazar:Christian_Louboutin................6mart...................11aralık:CüvCüv:
17-:nazar:turkuaz_turkuaz.....................28şubat.................5aralık:CüvCüv:
18-:nazar:BUNEYAA............................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-:nazar:RUKAL.................................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
20-:nazar:WAVY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
21-:nazar:MİSTY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
22-:nazar:SARACH...............................2mart......................7aralık:CüvCüv:
22-:nazar:hırçındeniz.............................6mart.....................11aralık:CüvCüv:

:nazar: Maşallah liste almış başını gidiyor,hadi bakalım inş. daha bi çok hamişler eklenir listeye:dance:

kızlar ben çıkıyorum,ilaçın etkisi başladı yine,ekrana bakamıyorum başım dönüyo.yemek yiyip uzanayım biraz.hepinizi öpüyorum canlarım,yarın görüşürüz..

selam kızlar bugün doktora gittik bebışlerım çok şükür iyimiş kalp atışlarını duydum herikisininde çok mutluyum arkadaslar burdan bi arkadasın dediği gibi 6+3 günlükmüşüm doktorum söyledi birde doktora amnıyosentez işlemını sordum bunu hemen yapmıyoruz zaten dedi 3lü ve 2li test yapılıyo ondan sonra eğer gerek görülürse yapılıyo bu işlem dedi inşallahda gerek görülmez arkadaslar yaa ph79 arkadasım bugün kan tahlılınıde verdık hastane para falan almadı bizden sonuçlar yarın 1 buçukta çıkacıkmış eşim alacak bakalım hayırlısı olsun arkadasım doktor bidahakı randevuyu12 mayısa yanı 1 ay sonraya çağırdı ense kalınlığı ölçülecekmiş allah nasıp ederse evlatlarımın biri 46mm diğeri 66mm olmuş canlarım benım yaa allah isteyen her kuluna nasıp etsın inşallah

selam kızlar bugün doktora gittik bebışlerım çok şükür iyimiş kalp atışlarını duydum herikisininde çok mutluyum arkadaslar burdan bi arkadasın dediği gibi 6+3 günlükmüşüm doktorum söyledi birde doktora amnıyosentez işlemını sordum bunu hemen yapmıyoruz zaten dedi 3lü ve 2li test yapılıyo ondan sonra eğer gerek görülürse yapılıyo bu işlem dedi inşallahda gerek görülmez arkadaslar yaa ph79 arkadasım bugün kan tahlılınıde verdık hastane para falan almadı bizden sonuçlar yarın 1 buçukta çıkacıkmış eşim alacak bakalım hayırlısı olsun arkadasım doktor bidahakı randevuyu12 mayısa yanı 1 ay sonraya çağırdı ense kalınlığı ölçülecekmiş allah nasıp ederse evlatlarımın biri 46mm diğeri 66mm olmuş canlarım benım yaa allah isteyen her kuluna nasıp etsın inşallah
maşallah mutluluğun buralara kadar geldi sonuna kadar sağlıkla inşallah çok sevindim senin adına bi adım daha ilerledin kalp atışlarıyla.bende 6+2de kalp atışları için gidicem merak ettiğim bugün karından mı kapl atışlarını dinlediniz vede normal ultrasonlamı yoksa başka bi ultrasonlamı dinlediniz

canım benım tüp bebek merkezınde 4 boyutlu ultrasoonla alttan baktı doktor ve o şekılde duyuldu çok şükür yarın senınde duyulur tabı alttan bakılırsa bukadar erken duyulmuyomuş normalde 7 haftalık karından duyulurmuş diye duydum canım senın tek bebek mı

canım tüp bebek merkezındekı bu ultrason doktorun demesıne göre heryerde yokmuş bize öyle söyledi hatta artık ben bi baska hastaneyede gecıyorum dedi istersenız oradada devam edebılırız fakat bu ultrason yok dedi bizde hastanesıne gitmeyı düşünüyoz artık çünkü tüp bebek merkezı her gidişte 100tl alacakmış bizden kalp atısları duyulduğu için artık ücretlıymış bizede fazla geldı bu miktar

X