- 13 Kasım 2008
- 2.699
- 0
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esra baktım ama görünmüyo, bana zaten dr söledi cnm
buğün kontrolüm vardı.malesef kese görünmedi.hemen kan testi yaptırdık tekrar 2 kere hemde hem özelde hem ssk da.ama değerler yükselmemiş.buğün 2400 olması gerken değer 430 larda.dr um kürtaja gerek yook dedi zaten kese yook alınıcak bişide yok.bir kaç gün içinde kanamayla atar vücuttan kendisini dedi.perşembe tekrar kan testi istedi değerin düşüp düşmediğini kontrol etmek için.kısaca bu seferde olmadı.
hep hayırlısını istedim rabbimden .değilmiş demekki nasip olmadığına göre.
sizinde canınızı sıkıp korkutmak istemiyorum.rabbimden hayırlısını diliyorum sizler içinde.
umarım bu son olur benim için .
bitanem benimmm,çok geçmiş olsun.burdanda yazmak istedim..hala şoktayım,o kadar üzgünümkii..
inşallah bu son olacak arkadaşım,biz hep senin yanında olmaya devam edicez.biran önce kendini toparlarsın umarım arkadaşım.meleğin en kısa zamanda sana gelecek sağlıkla ben inanıyorum..
rabbim güzel yüzünü hep güldürsün bundan sonra inşallah.
seni çoookkk seviyoruz bitanemmm...
Allahım hepimize sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah.
Allahım hepimize sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah.
evet canım bugün 4 haftalık ve 5 günlük bebişim.dün akşam biraz sancım oldu hst. gittik. bebişimin kesesini gördük.dr küçükmüş dedi.utrason kağıdında büyüklüğü nerde yazıyor ne kadar olmalı kızlar.
birde kızlar herkeste mide bulantısı olacak diye bir şey yok
Süpersin valla chicconun iyimi peki sonuç alan olmuş mu acaba? Yağların yanında bide krem alıcamda. Ben baya cılızım şu an etim kemiğime yapışık gibi garibim derim dayanamaz kuru topraklar gibi çatlar şişerse :) :CüvCüv:
aman canım ne aciliii,iyimisin şimdi,nasıl bi ağrı oldukii?
tatlım ultrason kağıdının sol alt köşesinde kaç mm olduğu yazar.bak bakalım kaç mm miş..
Kızlar ben pozitif düşünceye çok inanırım hepimiz hep pozitif şeyler düşünelim kötü şeyler getirmeyelim aklımıza ben bir şey duymuştum ağızdan çıkan her kelime evrende dağılır ve birine denk gelir hep iyi konuşalımki herkes iyi olsun. Herşeyde inanın bir hayır var ben ne zaman üzüldüğüm bir olay olsa ardından sevindirici bir olay olur ve derim ki bak ben üzülmüştüm ama meğer bu sevincim içinmiş. Fundacım için hepimiz üzüldük ama eminim güzel Allahım ona çok güzel bi mutluluk da verecek ki böyle olması nasipmiş. Üzme tatlım kendini o yüzden.
canım kasıklarımda sancım vardı sanki isal sancısı gibi korktuk ve gittik dr birşey yok dedi.keseyide gördük bugün sadece kan tahlili yaptıracağım keseyi gördüm ya .kan tahlilinide gelişimi için yaptıracağım.
canım kağıdın sol yanında 8 cm yazıyor olmaz değilmi bu kadar.birde alt tarafta g1 6.2 mm
g2 11.9 mm g3 7.9 mm hangisi bilmiyorum
canım sorma ya fundaya ağladım durdum biraz toparladım kendimi
Kızlar ben pozitif düşünceye çok inanırım hepimiz hep pozitif şeyler düşünelim kötü şeyler getirmeyelim aklımıza ben bir şey duymuştum ağızdan çıkan her kelime evrende dağılır ve birine denk gelir hep iyi konuşalımki herkes iyi olsun. Herşeyde inanın bir hayır var ben ne zaman üzüldüğüm bir olay olsa ardından sevindirici bir olay olur ve derim ki bak ben üzülmüştüm ama meğer bu sevincim içinmiş. Fundacım için hepimiz üzüldük ama eminim güzel Allahım ona çok güzel bi mutluluk da verecek ki böyle olması nasipmiş. Üzme tatlım kendini o yüzden.
Şimdi gelelim şu çatlak kremine önce gidicem aktardan şu badem,susam,kakao,jojoba karışımı. Sonra chicconun yoluna düşücem. Minik Kelebekcim bende biraz bi araştırim yazim buraya. :) haber veririm