esracım,sendede lekelenme olmuştu dimi canım,ne zaman olmuştu,şuan geçtimi canım?
geçmiş olsun canımslm arkadaşlarım,iki gündür lekelemem var.bugün apar topar doktora gittim.bebeğimin kesesini gördük çok şükür.doktorum rahimde kanama olmadığını söyledi.korkularını anlıyorum ama çok stres yapma dedi.progestan verdi oda daha ilk hapta acayip baş dönmesi halsizlik yaptı.bebeğim sağlıklı olsun yeterki ben herşeye razıyım..
ilk bebeğimi kaybettiğim için çok tedirginim,rabbime dua ediyorum hep inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasib eder..
slm arkadaşlarım,iki gündür lekelemem var.bugün apar topar doktora gittim.bebeğimin kesesini gördük çok şükür.doktorum rahimde kanama olmadığını söyledi.korkularını anlıyorum ama çok stres yapma dedi.progestan verdi oda daha ilk hapta acayip baş dönmesi halsizlik yaptı.bebeğim sağlıklı olsun yeterki ben herşeye razıyım..
ilk bebeğimi kaybettiğim için çok tedirginim,rabbime dua ediyorum hep inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasib eder..
az önce doktordan geldim çok şükür gördum bebeğimin kesesini
herşey yolunda gözukuyor dedı doktor ayın 15 ine kontrole çagırdı
gözün aydın canım darısı başıma bende bir keseyi görsem
canım 3-4 gün lekelenmem oldu damla şeklinde. pogestanı canım eğer şikayetin olursa fitil gibi kullan dedi drum ama bende şikayet olmadı.canım lekelenmem geçti.arada ıslaklık hissediyor gibi oluyorum hemen wc ye koşuyorum insan korkuyor canım.bol bol dinlen bana 3 ay ilşkiyi yasakladı canım sende öyle yap.leke geldiğinden ve daha önce düşük olduğu için.
geçmiş olsun canım
anladım canım,bende her wcye gidişimde korkuyorum.bu günlerrimize çok şükür.
inşallah bu stresli günleride atlatıp hamileliğimizin tadını çıkarıcaz canım..
geçmiş olsun arkadaşım ya
lütfen stres yapmamaya çalış bk doktorunda demiş hiçbirşey yoktur
sen merak etme bebişin Allahın izniyle tutunacaktır anneciğine
gözün aydın canım darısı başıma bende bir keseyi görsem
tatlım stres yapma,haftaya sende göreceksin inşallah.belki meleğin hızlı çıkar pıt pıtlarını bile duyarsın..inşalllaaahhhh....
bakalım tatlım inşallah.biliyorsunki ilk düşüğümüz olduğu için korkuyoruz canım
merhaba arkadaşlar, ben de 5+2 haftalıkken gördüm kesemi..
şu anda 5+6 haftalık ve ben de hiç belirti yok ..
sizin kesenin boyutu ne kadardı yaklaşık olarak 5. haftada..
slm canım hayırlı olsun.bende bugün gördüm kesesini bebeğimin.benimki 13.5 mm.doktorum çok normal 6.haftadan sonra 20mm üstünde olmalı dedi.bakalım,haftaya cuma tekrar gidicem.
saol cnm.. inşallah hepimizin sonuna kadar sorunsuz gider..
ama benim çok küçük.. dr. ölçü söylemedi bana ben de sormadım açıkçası..
belirtilerim olmayınca netten baktım biraz evet seninki gibi boyları bu haftalarda..
ultrason çıkışından bakıyorum benim 3-4 mm gibi .. acaba geç mi tutundu??..
doktorum kaç haftalık olduğunu da söylemedi.. kendim hesapladım.. :1no2:
arkadaşlar 1 ay 4günlük doktor için erken diye düşünüyorum ne zaman gitmeliyim