slm kızlar,benim moralim bozuk..bugün iki kez lekelenmem oldu,ilk bebeğimide kaybettiğim için çok korkuyorum.ne yapacağımı şaşırdım,hep yatttım bugün korkudan.haftasonu gidecektim doktora ama hemen randevu aldım yrn için,bakalım..rabbim herşeyin hayırlısını versin.inşallah güzel haberlerle dönerim yarın size kızlar.öpüyorum hepinizi...
merhaba canımcım, lütfen moralini bozma, doktorum lekelenme olabilir korkma dedi bana, kanamaya dönüşürse korkarız dedi, merak etme hayatım, dinlen ve yorma kendini, doktorunun dediklerin harfiyen uy canım, inşallah bebişini sağlıkla kucağına alacaksın, hepimiz alacağız inşallah canım :)
Kızlar hepinize rahat sorunsuz gebelikler dilerim. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız sıpalarımızı. Buraya girince bir tuhaf oldum, çünkü ben de 3 haftalıkken öğrenmiştim ve "nasıl geçecek" endişesi bitirmişti başlarda. Ve 3 ay öncesinde bir kaybım vardı. Ufak lekelenmelerim olmuştu. Çok şükür hepsi geçti, yolu yarıladık. Kese, kalp atışı, 10. hafta, ikili, üçlü, ayrıntılı derken 22. haftadayız oğlumla. Şimdi hareketlerini hissediyorum elimin altında.
Kendinize çok iyi bakın ve lütfen stres yapmayın hiç bir şeyi. Her şey allahtan, deyin, kafanızı çevirin. Bebişlerimizin bizden istemediği tek şey stres. Bunun dışında iliğimizi kemiğimizi sömürüyor sıpalar :) İyi geceler herkese... a.s.
amiiiiiiiiin canım desteğin için çok teşekkürler... darısı başımıza canım :)
sağol canım,inşallah..
lekelenme yaşayan biçok gebe var tabi ama insan yinede çok korkuyo..inşallah herşey yolunda devam eder ve sağlıkla kucağıma alırım bu kez bebeğimi.:Saruboceq:
ben inanıyorum canım, dualarım seninle, bebeğini kucağına alacaksın ve doya doya koklayacaksın arkadaşım :)
kızla kaçıncı hafta da bebek ultrasonda görünür
5. hafta ya da kan değerin 1500'e ulaştığında canım :)
Ben dün gece hiç uyuyamadım heyecandan ya :) Sağlıkla kucağıma almak nasip olursa annesiyle aynı burç olucak yandım ben :))
amiiiin canım amin... eğer ben de sağlıkla kucağıma alabilirsem benimle aynı burç olacak bebeğim :)
Honey Baby geçmiş olsun canım senin kaç haftalık şimdi? Bu arada Kızlar nickim uzun sölemesi zor biraz adım sinem :)
çok memnun oldum Sinemcim, benim ismim de Filiz :)
HErkese MErhaba kızlar. BEnimde 5 aralık tarihim. Umarım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız herkesi tebrik ediyorum sağlıkla huzurla keyifle bir 9 ay geçer inş.hihoyyyt
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :)
selam 2009 aralık annelerııııııı
kızlerr keseyı gorenlerınız varmıııııı gelişmelerden bırbırımızı haberdar edelim olurmuuuuuu
merak edıyorummmmm
ben cuma günü gördüm canım, doktorum benden birtakım testler istemişti, dün onları da yaptırdım, çok şükür test sonuçları da iyi :) ayın 17'sinde pıtpıtları görmek için çağırdı, inşallah bu sefer miniğimin pıt pıtlarını görebilirim :)
evet ufak bişey gözüktü dr şuan kan pıhtısı var dedi gerçi dr. biraz tuhaftıya :)
karından baktı canım ben 1 haftayı daha geçirmek istiyorum kalp atışlarını bi duysam
stresten kurtulucambenneyaptımki
çok haklısın canım hepimiz aynı stresi yaşıyoruz, ben 10 gün sonra gideceğim doktora ama bu 10 gün nasıl geçecek onu bilmiyorum :)
teşekkür ederim canım kendimizi ikize o kadar alıştırdıkki tek olursa üzülücez nerdeyse:) normal yolla oldu Allaha şükür fazla bekletmeden geldi minik şey
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım, Allah gönlünüze göre versin :)
benimde 5 haftalık cumartesi kesem göründü tabi vajinal muayene ile. kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi umarım duyarım. gene stres başladı. çocuğum olmuyo die stres, oldu stres bi kucağımaza alsak artık :)
hep bir stres değil mi? önce kese görünecek mi stresiydi, onu gördük şimdi kalp atışlarını duymak için sters... sanırım 8 ay daha böyle stresle geçip gidecek :)
Merhaba kızlar galiba bende Rabbim kısmet ederse aralık annesi olucam Kızlar bişey sorcam benim değerim 8000 küsür unutttum küsuratını kaç haftalık oluyo doktor keseyi gördü 2 hafta sonra gel dedi sadece.
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım, tebrikler :)
Selam kızlar ben haftaya doktora gideceğim o zaman 5 haftalık oluyor ama o zaman vajinal ultrason mu yapar doktor? Açıkçası korkuyorum bebişe bir zarar gelir diye. 6. hafta mı gitsem acaba?
merak etme canım korkulacak bir şey yok, tehlikeli değil bebek için :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
gormedım canım benım randevum 16 sında daha çok var
((((((((((( bu arada benımkı
tüp bebek dr uma değerımı soyledım hamılesın dedı yarın tekrarlıcam ınsallah degerım katlar yarın sorun çıkmazsa kesemı 16 sında gorucem
Çok heycanlıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
inşallah göreceksin canım, stres yapma sakın :) bunlar tatlı heyecanlar :)
slm arkadaşlarım,iki gündür lekelemem var.bugün apar topar doktora gittim.bebeğimin kesesini gördük çok şükür.doktorum rahimde kanama olmadığını söyledi.korkularını anlıyorum ama çok stres yapma dedi.progestan verdi oda daha ilk hapta acayip baş dönmesi halsizlik yaptı.bebeğim sağlıklı olsun yeterki ben herşeye razıyım..
ilk bebeğimi kaybettiğim için çok tedirginim,rabbime dua ediyorum hep inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasib eder..
tedirgin olmakta haklısın canım, benimde dört kaybım var, ben de çok tedirginim... inşallah şu riskli zamanları bir atlatsak rahatlayacağız :)
az önce doktordan geldim çok şükür gördum bebeğimin kesesini
herşey yolunda gözukuyor dedı doktor ayın 15 ine kontrole çagırdı
gözün aydın canım :) inşallah 15'inde pıt pıtları da duyacaksın :)
gözün aydın canım darısı başıma bende bir keseyi görsem
merak etme canımcım sen de göreceksin inşallah :)
anladım canım,bende her wcye gidişimde korkuyorum.bu günlerrimize çok şükür.
inşallah bu stresli günleride atlatıp hamileliğimizin tadını çıkarıcaz canım..
inşallah güzelim, hepimizin endişesi bu sanırım :)
sağol tatlım,desteklerinizle şuan daha iyiyim çok şükür.
meleğimin kesesini gördüm bugün çok şükür,artık onun tadını çıkarmalıyım.fotosuna bakıp bakıp karnımı seviyorum..
sende görmüşsün bebişinin yuvasını,maşallah canım..benide 17sinde çağırdı doktorum,inşallah kalp atışlarınıda duyar rahatlarız canım..
seninle aynı gün doktor randevumuz :) inşallah hepimiz duyacağız miniklerimizin kalp atışlarını :)
merhaba arkadaşlar, ben de 5+2 haftalıkken gördüm kesemi..
şu anda 5+6 haftalık ve ben de hiç belirti yok ..
sizin kesenin boyutu ne kadardı yaklaşık olarak 5. haftada..
bende 5+6 haftalığım canım ve benimde çok fazla bir belirtim yok :) kesenin boyutunu sormak aklıma gelmedi, doktor da söylemedi zaten
iyi akşamlar arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim ama hiç midem bulanmıyor ve ben bunu kafama çok takıyorum sizce bir sorun mu vardır.
bazı bünyelerde bulantı olmuyormuş canım, merak etme :)
ben kendimi sildim listeden arkadaşlar.
bebeğim düşüyo.gelişmemiş.değerler yükselmedi
hepinize sağlıklı gebelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum
çok üzüldüm canım, böyle bir durumda ne denilebilir ki, seni çok iyi anlıyorum... pes etmek yok arkadaşım, eninde sonunda sende bebeğine kavuşacaksın hayatım, geçmiş olsun :1hug: