2009 Aralık Anneleri

Ben dün gece hiç uyuyamadım heyecandan ya :) Sağlıkla kucağıma almak nasip olursa annesiyle aynı burç olucak yandım ben :))

Honey Baby geçmiş olsun canım senin kaç haftalık şimdi? Bu arada Kızlar nickim uzun sölemesi zor biraz adım sinem :)

HErkese MErhaba kızlar. BEnimde 5 aralık tarihim. Umarım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız herkesi tebrik ediyorum sağlıkla huzurla keyifle bir 9 ay geçer inş.hihoyyyt

Ben dün gece hiç uyuyamadım heyecandan ya :) Sağlıkla kucağıma almak nasip olursa annesiyle aynı burç olucak yandım ben :))

Aynen canımyaa içim pır pır benimde,sen keseni görebilmişmiydin.Sorunsuz bir hamilelik dilerim sinem kaydirigubbakcemile5

HErkese MErhaba kızlar. BEnimde 5 aralık tarihim. Umarım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız herkesi tebrik ediyorum sağlıkla huzurla keyifle bir 9 ay geçer inş.hihoyyyt

İnşallah canım.Amin. Sende hoş geldin aramıza.a.s.

Çok sağol canım hepimiz için inşallah:)Yok ben daha gitmedim doktora dün emin olmak için kan ve idrar testi yaptırdım ne zaman gitmeliyim ne zamn görünür kese? Şimdi gözükmez bekle dediler de bana şuan 4 hafta 4 günlük.

Görürsün ama vajinal ultrasonla.Sabredebilirsen 6.cı haftada kalp atışıyla beraber görürsün inşallah

selam 2009 aralık annelerııııııı

kızlerr keseyı gorenlerınız varmıııııı gelişmelerden bırbırımızı haberdar edelim olurmuuuuuu

merak edıyorummmmm

Selam kızlar banada fikir verin lütfen
SAT 26 şubat
5 gün önce dr.a gittim ultrasonra pek gözükmedi daha çok küçük dedi o gün kan testi yaptırdım
1500 çıktı,şimdi ne zaman dr.a gitsem keseyi ve kalp atışlarını duyabiliriz.
10 gün kadar daha beklesem bişey olmaz herhalde değilmi

Pek gözükmedi derken azda olsa gölege gibi gördüyseniz en azından kesenin doğru yerde olduğundan emin olmuştur drun canım.Karındanmı baktı vajinal baksaydı kesin net görünürdü diye düşünüyorum.

slm kizlar 7 aylik bebegim varwe buyuk ihtimalle aralik annesi olucam

evet ufak bişey gözüktü dr şuan kan pıhtısı var dedi gerçi dr. biraz tuhaftıya :)
karından baktı canım ben 1 haftayı daha geçirmek istiyorum kalp atışlarını bi duysam
stresten kurtulucambenneyaptımki

Evet canım 1 hafta beklersen kalp atışlarını görürsün Allahın izniyle.Bu streslerin biteceğini hiç sanmıyorum :bbo:

Evet canım 1 hafta beklersen kalp atışlarını görürsün Allahın izniyle.Bu streslerin biteceğini hiç sanmıyorum :bbo:

Beklemekte çok zor ama yapacak bişey yok:)
İnş.hayırlısıyla ve sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz:CüvCüv:

canım benim ikiz olduğu 5 . haftada vajinal dopler ultrasonla belli olmuştu.....
doktor vajinal ultrasonla belli olur dedi ama boşuna rahatsız etmeyeyim seni dedi eşimde kafasıyla onayladı bende içimden ne rahatsızlığı meraktan ölüyorum dedim:) ama sesli diyemedim karından baktı oyüzdende 4.haftada pek belli olmadı 2 hafta sonra karından belli olur dedi

Gözün aydın canım..İkiz hee ne güzel inşallah herşey güzel gider.Senin tedaviylemiydi normalmi
teşekkür ederim canım kendimizi ikize o kadar alıştırdıkki tek olursa üzülücez nerdeyse:) normal yolla oldu Allaha şükür fazla bekletmeden geldi minik şey

teşekkür ederim canım kendimizi ikize o kadar alıştırdıkki tek olursa üzülücez nerdeyse:) normal yolla oldu Allaha şükür fazla bekletmeden geldi minik şey

Ne güzel sağlıkla gelsinler inşallah.. Allah nazarlardan saklasın canım.a.s.

Görürsün ama vajinal ultrasonla.Sabredebilirsen 6.cı haftada kalp atışıyla beraber görürsün inşallah
canım benimkide 4 hafta 3 günlük ama dün karından göründü gerçi doktor çok erken pek görüneceğini sanmıyorum dedi ama epey net bi sekilde göründü

selam 2009 aralık annelerııııııı

kızlerr keseyı gorenlerınız varmıııııı gelişmelerden bırbırımızı haberdar edelim olurmuuuuuu

merak edıyorummmmm
selam senle günümüz aynı 4 hafta 3 günlük ben dün akşam gördüm karından normalde pek görünmezmiş ama vajinal yoldan daha rahat görünür tabi sen gittin mi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…