2009 Aralık Anneleri

canım benimkide 4 hafta 3 günlük ama dün karından göründü gerçi doktor çok erken pek görüneceğini sanmıyorum dedi ama epey net bi sekilde göründü

Bende ilk gittiğimde 4 hafta 3tügaliba karından çok hafif göründü sonra dr vajinalle bakınca çok net fotosu çıktı canım.Hiç belli olmuyor işte 6,7 haftaya kadar görmeyenler var.Çok ilginç mucizeler:Saruboceq: bide kalplerini duysak

estrml Aralık annelerinde buluştuk :) bende 4 hafta 4 günlük ama seninki kadar erken çıkmadı benim testlerde. Şimdi senin ikizmiymiş ne dedi doktor ben anlamadım tam.

Bende ilk gittiğimde 4 hafta 3tügaliba karından çok hafif göründü sonra dr vajinalle bakınca çok net fotosu çıktı canım.Hiç belli olmuyor işte 6,7 haftaya kadar görmeyenler var.Çok ilginç mucizeler:Saruboceq: bide kalplerini duysak
valla kaç gündür kafayı yiyordum aklıma her tgürlü kötü şey geliyodu ama dünden sonra öyle rahatladım ki kalp atışlarını falan artık takmıyorum inşallah sırasıyla hepsini görücem ve sunu gördüm doktor çok önemli doktorun söylediği olumlu en ufak şey bile insanı öyle rahatlatıyorki artık hiç düşünmüyorum yemeğimi yiyorum işimdeyim gücümdeyim benim mutlu olmamın bebek içinde ne kadar önemli olduğunu biliyorum

estrml Aralık annelerinde buluştuk :) bende 4 hafta 4 günlük ama seninki kadar erken çıkmadı benim testlerde. Şimdi senin ikizmiymiş ne dedi doktor ben anlamadım tam.
evet canım ya çok sevindim o kadar bana moral verdin destek olduk sonrasında burda buluştuk sende biliyosun çok erken öğrendim hamileliğimi 3.haftasında ve normalde karından bu haftada bu kadar net görünmez doktor ikiz benziyor dedi ama yalancı çıkmamak için 6.haftadan sonra kesin cevabı vericem dedi ama ilk tekti görüntüyü büyüttü ikiye ayrıldı iki ayrı parça oldu nasıl heyecanlandık elimde olsa aleti doktorun elinden alacam sen iyi bakamıyosun dur ben şimdi derim ikiz olduğunu dicem:)ama içime doğuyo ya ikiz

benimde 5 haftalık cumartesi kesem göründü tabi vajinal muayene ile. kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi umarım duyarım. gene stres başladı. çocuğum olmuyo die stres, oldu stres bi kucağımaza alsak artık :)

kızlar karnınız şişti mi ? benim ki şişmeye başladı folikasit mi yapıyo acaba. Dr folbiol kullan şişlik ve gaz yapmaz dedi ama şişim merak ettim sizdede var mı değişiklikler

Yok canım ben gebe kalmadan önce başladım öle bi şişlik yok sadece iştah açıyo. Ama her cins vitamin iştah açar zaten. Karnındaki şişlik progesteron hormonu üretimine bağlı olarak bağırsak haraketleri yavaşlarmış gaz ve kabızlık yaparmış ilaçla ilgilideğil yani :))

Merhaba kızlar galiba bende Rabbim kısmet ederse aralık annesi olucam Kızlar bişey sorcam benim değerim 8000 küsür unutttum küsuratını kaç haftalık oluyo doktor keseyi gördü 2 hafta sonra gel dedi sadece.

Selam kızlar ben haftaya doktora gideceğim o zaman 5 haftalık oluyor ama o zaman vajinal ultrason mu yapar doktor? Açıkçası korkuyorum bebişe bir zarar gelir diye. 6. hafta mı gitsem acaba?

merhaba güzel anneler

yakaladim seniiiii hee heee ayyyy butun anne adaylarina saglikla bebelerine kucaklarina almayi nasip etsin rabbiiimm aaaammmmiiiinnn bizim balliya biraz kizin rahat durmuyo yerinde sikayetimide yaptimmmm ooooh balli rahat dur tamammi
ayy benim canım arkadaşım beni burda da bulmuş aşkım benimŞeniz bi de beni şikayet etmiiiş :roflol:ben bu aralar pek hassasım nazım geçen herkese kapris yapıyorum sizlere daha pek yakın değiliz yoksaaaa bu balbebek size neler eder nelerkaydirigubbakcemile3

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu akşam listeyi düzenleyeceğim tekrar lütfen yeni gelenler SAT(son adet tarihi) yazsınlar ben zaten hesaplıyorum muhtemel doğum tarihlerini ok?

selam senle günümüz aynı 4 hafta 3 günlük ben dün akşam gördüm karından normalde pek görünmezmiş ama vajinal yoldan daha rahat görünür tabi sen gittin mi doktora

gormedım canım benım randevum 16 sında daha çok var :KK43:((((((((((( bu arada benımkı tüp bebek dr uma değerımı soyledım hamılesın dedı yarın tekrarlıcam ınsallah degerım katlar yarın sorun çıkmazsa kesemı 16 sında gorucem

Çok heycanlıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kızlar beni de alır mısınız aranıza. 3 hafta 5 günlük hamileyim. Daha çok yeniiii :teytey: Yalnız kasıklarımdaki sancım beni korkutuyor. Yürürken falan hep sağ kasığım sızlıyor.Belim de çok ağrıyordu ama neyseki geçti

canım kasık ağrıması ve sızlaması gayet normal ve aramıza hoşgeldin canım

slm arkadaşlar,ben geldiiimmm...
nasıl gidiyo hamilelik,ya benim iştahım hiç yok yaa bu noralmi sizce?yani bulantım filan yok,hamilelik belirtisi pek yok ama bazı arkadaşlarımın iştahı şimdiden açılmış ama ben önceden nasılsam şimdide öyleyim.. kahvaltı hiç yapamıyorum yaaa:KK43:
fundacım,esracım sizler nasılsınız canlarım?

canım herşey Allah'a şükür iyi gidiyor sen nasılsın.canım bazen bendede bir mide kazıntısı oluyor bazende ağzıma lokma süresim gelmiyor herhalde hamileliktendir.bakalım yarın tekrar kan tahlili yaptıracağım.
canım kocişte bana takılıyormuş bebişimiz sağlıklı gelsin sonra verirsin kiloları diyor canım ben zaten balık etliyim diyorumki şöyle çıtı pıtı hamiş olayım güzel güzel hamile kıyafetleri giyeyim
fundişim sen nasılsın

slm arkadaşlarım,iki gündür lekelemem var.bugün apar topar doktora gittim.bebeğimin kesesini gördük çok şükür.doktorum rahimde kanama olmadığını söyledi.korkularını anlıyorum ama çok stres yapma dedi.progestan verdi oda daha ilk hapta acayip baş dönmesi halsizlik yaptı.bebeğim sağlıklı olsun yeterki ben herşeye razıyım..
ilk bebeğimi kaybettiğim için çok tedirginim,rabbime dua ediyorum hep inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasib eder..

merhaba aralık anneleri bizde geldik minnişimle. sat.3 mart aralık ikinci haftası gibi gelecek hayırlısı ile kuzum.Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin kolaylıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin sağlıkla sıhatle inşallah.

tüm yeni hamiş olanlar tebrikler ve hoş geldiniz
canım senle satımız aynı 8 aralık oluyor

canım herşey Allah'a şükür iyi gidiyor sen nasılsın.canım bazen bendede bir mide kazıntısı oluyor bazende ağzıma lokma süresim gelmiyor herhalde hamileliktendir.bakalım yarın tekrar kan tahlili yaptıracağım.
canım kocişte bana takılıyormuş bebişimiz sağlıklı gelsin sonra verirsin kiloları diyor canım ben zaten balık etliyim diyorumki şöyle çıtı pıtı hamiş olayım güzel güzel hamile kıyafetleri giyeyim
fundişim sen nasılsın

esracım,sendede lekelenme olmuştu dimi canım,ne zaman olmuştu,şuan geçtimi canım?

slm kızlar,benim moralim bozuk..bugün iki kez lekelenmem oldu,ilk bebeğimide kaybettiğim için çok korkuyorum.ne yapacağımı şaşırdım,hep yatttım bugün korkudan.haftasonu gidecektim doktora ama hemen randevu aldım yrn için,bakalım..rabbim herşeyin hayırlısını versin.inşallah güzel haberlerle dönerim yarın size kızlar.öpüyorum hepinizi...

canım aman dikkat et.olmadı dra söyle bir düşük olduğunu ve leke geldiğini ben öyle yaptım ve progestan kullanıyorum çünkü ilk hamilelik dönemimde yani 3 hafatlıkken leke geldi bitanem. yat dinlen

gormedım canım benım randevum 16 sında daha çok var :KK43:((((((((((( bu arada benımkı tüp bebek dr uma değerımı soyledım hamılesın dedı yarın tekrarlıcam ınsallah degerım katlar yarın sorun çıkmazsa kesemı 16 sında gorucem

Çok heycanlıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki valla düne kadar stresten bazen kalbimin gümbür gümbür çarptığını farkederdim öyle düşünürdüm ki uykularım kaçardı şimdi öyle hafifledimki hamileliğin tadını çıkarıyorum ah o kese sen nelere kadirsin boşuna takmışım kafaya bir haftadır kendimi yemişim boşver şimdiden anneliğin tadını çıkar bebeğin seni bekliyor zaten biraz daha büyüsün annesi gösterecek sana kendini

canım aman dikkat et.olmadı dra söyle bir düşük olduğunu ve leke geldiğini ben öyle yaptım ve progestan kullanıyorum çünkü ilk hamilelik dönemimde yani 3 hafatlıkken leke geldi bitanem. yat dinlen

tatlım yani geçen haftaydı dimi lelenme dönemin? ayyy korkuyorum işte,rahat değilim.zaten yatıyorm hep.doktorum önümüzdeki 2 hafta önemli,temizlik alışveriş yürüyüş yasak dedi..
herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için canım..

X