2009 Aralık Anneleri

evet canım 5 dakkaya düşünve gel dedi. ama benim 5-10 dakka oynadığı için hala beklemedeyim. düznli olsa ..

nazan sen uyuyamıyo musun geceleri bu ssat oldu buralardasın canım? ağrın falan oluyo mu bacaklarında yan yatmaktan

nazan sen uyuyamıyo musun geceleri bu ssat oldu buralardasın canım? ağrın falan oluyo mu bacaklarında yan yatmaktan

Uyuyorum aslında.bugün böyle geciktim sabah geç kalkmıştım hem de çamaşır işi girdi araya onu bekledim.çarşamba sezeryan olacam ben de.evdeki tüm kirli çamaşırları yok edeyim dedim de:kedi: yarın da bir makine çamaşırım var.Hepimiz sağlıcakla alalım inş. bebeklerimizi kucaklarımıza.dizlerim ve ayak tabanlarım çok ağrıyor benim.Yan yattıkcada bacaklarım uyuşuyor ben yüzüstü yatardım hep en çok bunu özledim sanırımyerimseniben Çok zorlanıyorum yan yatarken uyumaya.Az kaldı ama bak..
Ben yatayım artık sana iyi geceler allah yardımcın olsun inş. çok güzel bir şekilde kavuşursun bebeğinekaydirigubbakcemile5

evet 39+4 ve hicbir hareket yok. bebegin suyu hala normal. her yolu deneyip, 23une kadar bekleyip 23'unde suni sanciyla dogum yapacagim. inatci sipa gelmedigi gibi bir de tekrar yukari cikmis, ne guzel inmisti halbuki....

Uyuyorum aslında.bugün böyle geciktim sabah geç kalkmıştım hem de çamaşır işi girdi araya onu bekledim.çarşamba sezeryan olacam ben de.evdeki tüm kirli çamaşırları yok edeyim dedim de:kedi: yarın da bir makine çamaşırım var.Hepimiz sağlıcakla alalım inş. bebeklerimizi kucaklarımıza.dizlerim ve ayak tabanlarım çok ağrıyor benim.Yan yattıkcada bacaklarım uyuşuyor ben yüzüstü yatardım hep en çok bunu özledim sanırımyerimseniben Çok zorlanıyorum yan yatarken uyumaya.Az kaldı ama bak..
Ben yatayım artık sana iyi geceler allah yardımcın olsun inş. çok güzel bir şekilde kavuşursun bebeğinekaydirigubbakcemile5

sağol canım .kolay gelsin sana da . benim sancılar sıklaştı ama hala düzenli değil. beklemedeyim. senin 1 günün daha var haberlerini alırız inş. iyi geceler

arzuuuuuu nazan geliyor bebişlerrrrrrrrrr bir ve iki gününüz kaldı dimi Allah yardımcınız olsun bebişlere sağlıkla kavuşun bakalım benim bebiş ne zaman rahatını bozup gelecek tembel

dr rahatı gayet yerinde odasını filan gösterin heveslensin hareketlensin artık dedi :)))))))))))) gayet sakin sakin bekliyor bu kız dedi ne yapalım büyüsün biraz daha bakalım
kaydirigubbakcemile3 aralik annelrinin kizlari gec doguyo farkindaysan erken gelen bebekler cogu erkek ama bekleyenler burcunun senin benim hep kiz yani dah aaklima gelmeyende var hep haftasini dolduruyoo haftamizi gecirmeseydik burda yilbasi tatili 23 ile 26si arasi tatil umarim ondan once yada sonra gelir yoksa hastanede istedigim doktor olmayabilirrr:gitme:

kaydirigubbakcemile3 aralik annelrinin kizlari gec doguyo farkindaysan erken gelen bebekler cogu erkek ama bekleyenler burcunun senin benim hep kiz yani dah aaklima gelmeyende var hep haftasini dolduruyoo haftamizi gecirmeseydik burda yilbasi tatili 23 ile 26si arasi tatil umarim ondan once yada sonra gelir yoksa hastanede istedigim doktor olmayabilirrr:gitme:

valla bizim kızlar rahatına düşkün ve nazlı olacak bizim korkumuzda kar eşim sürekli hava durum yorumlarını okuyor gerçi bizim burası 1 geceden fazla kapanmaz yol ama annemler gelemez onların yol kapanır hemen inşallah senin bebişte ya 22 sinde gelsin yada beklesin 26 sı geçsin keşke normal doğumdada tarih belli olabilse

arkadaşlar dünkü doktorum filminde refleksoloji aleti vardı izledinizmi adı neydi acaba tam olarak

arzuuuuuu nazan geliyor bebişlerrrrrrrrrr bir ve iki gününüz kaldı dimi Allah yardımcınız olsun bebişlere sağlıkla kavuşun bakalım benim bebiş ne zaman rahatını bozup gelecek tembel
Evet canım yarın bu saatlerde kucağımda olacak inş. oğlum:Saruboceq: Hayal gibi.Bir günden de az kaldı.

Nasıl bir minder aldın?

Ay şeklinde bele takılan minderler var ya onlardan aldım.Şunun gibi;
☞ BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil

kıslarrr nasılsınızzzz herkes ıyı dımı..kimler kaldı şimdi dogurmayan allah hayırlısıyla kurtarsın kıslar ya..serinus naptın canım doktor işini gidebıldınmı medıcanaya

Ben bana attığın tekmeler yüzünden yarın ayaklarını yemez miyimkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

X