- 1 Ocak 2009
- 538
- 0
- 41
sana sıhhatler olsun canım ben heralde birazdan yatarım uykum yok ama fazla oturunca belim felaket
15 dak sonra burda olurum eger yatmamıs olursan gorusuruz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana sıhhatler olsun canım ben heralde birazdan yatarım uykum yok ama fazla oturunca belim felaket
15 dak sonra burda olurum eger yatmamıs olursan gorusuruz canım
cicilerinizde cok guzelmis benim daha vaktim cok ama heyecan simdiden basladı hani:)
nst ye ilk ne zaman giriliyor CADIARZU 30 lardan sonra diye biliyorum sadece ama merak ettim simdi:))
kızlaaar iyi akşamlar herkese bizi unuttunuz galiba..bende beklemedeyim hala 39.hafta da bitti
40 mi oldun? var mi bir hareket?
bilemiyorum arkadaşım tabii senin kararın ama pek katılmıyorum sonuçta Allah korusun bir sorun olacağına önceden önlem alınabiliniyor hele ilk 3-4 ay çok önemli tetkikler var 2li testler 3lü testler mesela bende idrar yollarında mikrop çıktı onun için antibiotik kullandım eğer önlem alınmasaydı idrar yolu enfeksiyonu olacaktım ve Allah korusun belki bebeğimi kaybedebilirdim tabii annelerimiz nst ye girmedi benim kayınvalidem eşimi evde doğurmuş ama böyle bir imkanımız varken neden kullanmayalım ben fazla ara verince özlüyorum bile senin şu anda kaç haftalık bebek
tsk ederim mambaa bende bi donemden sonra aralıklarla herkes giriyor sanmıstım
ogrendigim iyi oldu:) tskler..
benim hiç sorun yok ama doğum haftası ilerledi diye her hafta nst ye giriyorum ve bildiğim kadarıyla 35 haftadan sonra düzenli olarak nst ye sokuyorlar
anladım serinus.. sonlara dogru kontrol amaclı oluyor o halde.. bazı doktorlarda belki son ana kadar gerek duymuyor anladıgım kadarıyla..
arkadaslar cok agırlastınızmı kolaylıkla hareket edebiliyormusunuz? ben 35 haftalık falan olunca ucak yolculugu yapacagım dogumum baska yerde olacak cok merak ediyorum o anki halimi :))
Yok kuşum tabiki doktor şart ama geçmişte cogu seyi biraz fazla abarttıgımı düşünüyor fazla hüsnü kuruntu diyim ben buna o yusden dedim tabili doktor kontrolu sart . . Ben 37+7 yim . .
Kızlar az önce doğum videoları izledim.Korkmamak için izlememiştim şimdiye kadar.İki yöntemi de beğenmedim :)
Benim tarihim de 19 aralık.Hayırlısı olur inşallah hepimiz için...