2009 Aralık Anneleri

selam sekerim bende senin gibi beklicem nezman gelirseee isteeee

bugün okulda velilerden birisi benim dr. git doğumu başlatıyo dedi nasıl yani dedim dr bebeğin başını çeviriyouş ve eve gelene kadar sancılanıyosun dedi.şaşırdım felan ama yok dedim ben beklerim incinir felan kıjımın başı..

Şimdiden mi yapmak gerek ?? 38+2 yim ben. haftaya doğursam süper olur.[/QUOTE]

bende internetten doğal doğum başlatma yöntemlerine bakıyodum:) ahududu çayı doğumu başlatıyomuş.geç kalmış doğumları ahududu çayı veriyolarmış ebeler:S neler duycaz daha bakalım..

Son düzenleme:

ilk defa duydum seker nasil cevirecekkiine yazikkk vakti zamani gelince istesende tutamassinn kuzuyu annesi iste biz sabirsizlaniyozzz bir an once kucagimiza alak diye:ecrin_bebek:

Şimdiden mi yapmak gerek ?? 38+2 yim ben. haftaya doğursam süper olur.

ben 39 olucam yarin. 39+3 olunca yapmaya baslamayi dusunuyorum. gerci akupunktura gidicem ben, igne olacak o noktalara. bence senin icin erken. 39u bekle derim. hangi bunyede nasil etki yapacagini bilemiyorlar cunku. kimisinda hic ise yaramaz, kimisine 1 hafta lazim olur kimisinde 1 saat icinde etki gorulur.

ilk defa duydum seker nasil cevirecekkiine yazikkk vakti zamani gelince istesende tutamassinn kuzuyu annesi iste biz sabirsizlaniyozzz bir an once kucagimiza alak diye:ecrin_bebek:

insanoğlu işte sabırsızlanıyoruz 9 ay geçti 10 gün geçmeyecek gibi geliyo..bebeğe zarar gelmeyeceğinden emin olsam giderim o doktora

arkadaşım bu konuda bilgilisin sanırım.o noktalara nasıl ve ne kadar masaj yapılıcak biliyomusun yada ne arayla yapmak gerekir eğer başlatırsa doğumumu varya ne dua ederim size ayy öpesim geldi şimdidenn

3 gunun var belki tam 40da gelecek annesi sabirsizlanma

sen bi 39 haftayı gör bakalım nasıl olcaksın en ufak bi ağrıda başladı diye ayaklanıyoum:)))
şaka bi yana herşeyn hayırlısı vaktini dolduran gelcek inş.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbir hamilenin inş.

merhaba kızlar ben bugün 40 + 1 ama hiç belirtim yok ya 1 cm açılmam var sadece o kadar çok sabırsızlanıyoruz eşimle artııkın çıkmak istemiyo sanki aşağı ineceğine yukarı yukarı çıkyoo oğluşum

arkadaşım bu konuda bilgilisin sanırım.o noktalara nasıl ve ne kadar masaj yapılıcak biliyomusun yada ne arayla yapmak gerekir eğer başlatırsa doğumumu varya ne dua ederim size ayy öpesim geldi şimdidenn

deryacim simdi biran once dogurmak istiyorsan ne kadar sik yaparsan o kadar iyi olur. cok zahmetli bir sey de degil zaten. oturdugun yerde surekli ulasabildigin noktalara masaj yap. ayaklarina ve bileklerine de esin yapsin. varsa biraz masaj yagi sur oyle yap. siniri yok bu isin. birseyler hissedene kadar yap.

mesela elde basparmakla isaret parmagi arasindaki noktaya surekli baski yap diger elinin parmaklariyla. en etkili bolge orasiymis.

insallah ise yarar :Saruboceq:

bir de comelme hareketi var. yapabildigin kadar comel kalk comel kalk. yurumeyi zaten biliyorsunuzdur.

evet canim anliyom aslinda benim suan sancim falan biseyim yok ya sanki ben dogurmicim gibi geliyo ama dedigin gibi 39 gectikce bende baslarim doguramiyom demeyeee

sağol cnm işe yaramasa bile zahmet ettin yazdın o kadar.rabbim kolalıkla kurtarsın inş.

evet canim anliyom aslinda benim suan sancim falan biseyim yok ya sanki ben dogurmicim gibi geliyo ama dedigin gibi 39 gectikce bende baslarim doguramiyom demeyeee

merhaba bak ben diyorumm doğmıycak bu çocuk galiba diye hergün herkes arıyo yine mi sancın yok diye ama olmuyo ben ben senden 1 hafta öndeyim ama ne sancı ne birşeymafoldumbenopuyorumnanaktanopuyorumnanakt

şunuda soruyumda ovalama şeklinde baskımı yoksa sadece sabit bir şekilde bastırmammı gerekiyo

merhaba bak ben diyorumm doğmıycak bu çocuk galiba diye hergün herkes arıyo yine mi sancın yok diye ama olmuyo ben ben senden 1 hafta öndeyim ama ne sancı ne birşeymafoldumbenopuyorumnanaktanopuyorumnanakt

evet sanci yok arada kasilma gibi bise oluyo geciyo ama ilk defa bugun asagi asagi bastiriyo zilliii mesaneyle oynuyo heralde isiracam onun poposunu bi dogsundaaopuyorumnanaktan

şunuda soruyumda ovalama şeklinde baskımı yoksa sadece sabit bir şekilde bastırmammı gerekiyo

sabit bir sekilde bastir, sonra elini kaldirmadan bastirdigin noktayi ovala, kucuk daireler ciz. kasilma hissedersen birakma, yapmaya devam et.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ALLAHIMM DOGURMAYA CABALAYIPTA DOGURAMAYAN KULLARINA SEN YARDIM ET YARABBIM BIR AVAZDA KURTAR SONRADA SIRASIYLA VAKTI GELENI ARADAN CIKAR YARABBIMM AMINNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…