2009 Aralık Anneleri

tesadüfmü bilmiyorum ama rahmim taş oldu 25 30 sn geçti tekrar.bu zaten ara ara oluyo bakalım tekrar kasılcakmı rahmim

Kızlar bi duşa girdim çıktım rahatladım valla. 2-3 sayfa yazmışsınız maşallah, çok eğlendim yazdıklarınızdan :))) Mambaa bizi internetten doğurtursun sen yaa. Dilek'in komik dualarının da etkisi olur mutlaka :)))))

Son düzenleme:
arzuuuuuuuuuuu anam sen doğuracan demek tek ben mi kalıcam koca topikte hayırlısı olsun birtanem Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar evdila'dan haber var mı? Arabayla beraber doğum çantası da gitmiş,yazık...

slm arkadaşlar... beni de unutmadığınız için teşekkürler.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün kaynanamla tekrar alışverişe gittik. herşeyi yeniden aldım neredeyse...
ama şükürler olsun arabamızı buldular. biz batmandayız aşagılık herifi polisler vanda yakalamışlar. nezaretteymiş şimdi. eşimle kayınpederim bu gece yola çıkıyor yarın işlemleri halledip arabayı alıp gelecekler inşallah. polis valizden de bahsetti.:sinifsinif: karıştırmış adam. artık ne aradıysa geri zekalı:kızgın: artık eşyalar tam mıdır bilmiyorum. neyse şükürler olsun Rabbim kimseye yaşatmasın böyle durumları... iyi geceler....

evdila arabanızın bulunmasına çok sevindim gözünaydın..

iyi dileklerde bulunan bütün hamiş arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim..

evet melikecim haftaya perşembe günü doğum gerçekleşecek işte.. çok heyecanlıyım.. Allah hepimizi sağlıcakla kavuştursun bebişlere..

ne olursa olsun insan korkuyor ilk defa yaşıycamız bişey sonuçta.. heyecanlı duygulu ve mutluyum.. darısı herkesin başına..

slm arkadaşlar... beni de unutmadığınız için teşekkürler.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama şükürler olsun arabamızı buldular. biz batmandayız aşagılık herifi polisler vanda yakalamışlar. nezaretteymiş şimdi. eşimle kayınpederim bu gece yola çıkıyor yarın işlemleri halledip arabayı alıp gelecekler inşallah. polis valizden de bahsetti.:sinifsinif: karıştırmış adam. artık ne aradıysa geri zekalı:kızgın: artık eşyalar tam mıdır bilmiyorum. neyse şükürler olsun Rabbim kimseye yaşatmasın böyle durumları... iyi geceler....

gözünüz aydın birtanem acaba hiç içi sızlamadı mı doğum çantası olduğunu anlayınca olsun bak eşyalar çifte çifte oldu Allah o şerefsizi bildiği gibi yapsın

canım çok sevindim.Geçmiş olsun.:1rolleyes:

evdila arabanızın bulunmasına çok sevindim gözünaydın..

iyi dileklerde bulunan bütün hamiş arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim..

evet melikecim haftaya perşembe günü doğum gerçekleşecek işte.. çok heyecanlıyım.. Allah hepimizi sağlıcakla kavuştursun bebişlere..

ne olursa olsun insan korkuyor ilk defa yaşıycamız bişey sonuçta.. heyecanlı duygulu ve mutluyum.. darısı herkesin başına..
saol canım çok teşekkür ederim. günün belli olmuş ne güzel hayırlısıyla gelsin bebişin. ben bekliyorum bakalım bizim kız ne zaman gelmeyi tercih edecek....
gözünüz aydın birtanem acaba hiç içi sızlamadı mı doğum çantası olduğunu anlayınca olsun bak eşyalar çifte çifte oldu Allah o şerefsizi bildiği gibi yapsın
saol canım... aşagılık herifte sızlayacak yürek olsa öyle işlere kalkışır mı hiç geri zekalı, şerefsiz:kızgın:
canım çok sevindim.Geçmiş olsun.:1rolleyes:

saol canım çok teşekkür ederim,
herkese tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz ve dualarınız için....

kızlar bende 40+o dayım bugün doktor kontrolüm vardı. alttan muayne etti açılma var mı diye nst de sancı çıkınca ama hiç açılma yok.öğlen gibi nişanım gelmeye başladı. hala da azar azar akıntı gibi geliyo. sancı da var ama düzenli değil.heyecanlıyım. şu masaj noktaları benim işime de yarar mı?

kızlar bende 40+o dayım bugün doktor kontrolüm vardı. alttan muayne etti açılma var mı diye nst de sancı çıkınca ama hiç açılma yok.öğlen gibi nişanım gelmeye başladı. hala da azar azar akıntı gibi geliyo. sancı da var ama düzenli değil.heyecanlıyım. şu masaj noktaları benim işime de yarar mı?

ayyyyyyyyyyy ne guzel yaaaa, dogurmak uzeresin demek.:lepi: senin pek uyarilmaya ihtiyacin yok artik gibi gorunuyor ama o noktalari denemenin de zarari olmaz. istersen yap.

insallah kolay bir dogum olur! :Saruboceq:

anam anam kız canlı yayında doğum yapıyor hadi canım Allah bir avazda kurtarsın

ayyyyyyyyyyy ne guzel yaaaa, dogurmak uzeresin demek.:lepi: senin pek uyarilmaya ihtiyacin yok artik gibi gorunuyor ama o noktalari denemenin de zarari olmaz. istersen yap.

insallah kolay bir dogum olur! :Saruboceq:

inş. canım Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.bu sancı nasıl bişey ya acaba heralde dayanılmaz olunca anlaşılabilr hale gelir. ama çok geriyo bebek kendini içerde artık çıkmak istiyo dedi doktor

serinuscum ben sizin gizli takipçilerinizdendim forumu muhakkak takip ediyorum düzenli ama katılım yoktu. bugün ve sanırım doğurana kadar bana yarenlik etmenizi rica edyorum. muhabbet ii geliyo kafam dağılıyo

inş. canım Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.bu sancı nasıl bişey ya acaba heralde dayanılmaz olunca anlaşılabilr hale gelir. ama çok geriyo bebek kendini içerde artık çıkmak istiyo dedi doktor

oh oh. bizim bebeklerde o istek yok iste:)) seninki hazir istekliyken keyfini cikar. agriyi da dusunme bence. ne kadar dayanilmaz olacagini dusunursen o kadar zor olur. kolay olacak eminim. adet sancisi gibi gelip gececek. biz de 1-2 gun sonra bebeginin fotografina bakariz artik:)

inş. canım teşekkür ederim iyi dileklerin için. hepimiz için herşey kolay olur inş. selli yağmur gibi geçsin inş. der annem öyle olur inş.

inş. canım teşekkür ederim iyi dileklerin için. hepimiz için herşey kolay olur inş. selli yağmur gibi geçsin inş. der annem öyle olur inş.

geç oldu ama hoşgeldin o zaman aramıza inşallah canım bir anda olur biter bende normal düşünüyorum bunca yıl kadınlar doğurmuşlar o kadar dayanılmaz olacağını düşünmüyorum ve neredeyse doğuracağım ama en ufak korku yok içimde gerçi ben böyle bol keseden konuşur sonra gider sezeryan olursam :KK43:(((((((

X