2009 Aralık Anneleri

dilek bişey sorcam seninde sancın oluyor mu ara ara?

bugune kadar tik yokru canim ama bugun nedense ciz ciz sanci giriyo geciyo benim 1 aydir sol bacagimiz legen kemigiyle birlestigi yer cok felaket agriyo bacagimi resmen elimle tutup kaldirabiliyorum oyle kendiliginden kaldiramiyorum doktorda kafasi yerlestigi icin agriyo dedi ama hep sol agriyoo benim ntsdede sanci cikmadi bugune kadarda olmadi bana bugun ciz ciz varrr

Bebişimin çikolatasını ekledimopuyorumnanaktan
Evdeki süs gümüşlüğü süsledim biraz ona koydum

arzuu senin sanci durumu nasill
ben çok sık sancılanıyorum dilek.. mesela salondan çıkıp yatak odasına yürürken bir giriyor sancı canım çıkıyor sanıyorum.. aniden duruyorum bekliyorum.. alışveriş merkezinde gezerken filan.. gece uyurken otururken.. baya sık sık oluyor.. kasılmalar çok çok daha sık oluyor.. şuanda da belime sancı giriyor:sinifsinif: bakalım doktor ne diycek.. ama hayret şimdiye kadar hiç nst de sancı çıkmadı.. galiba denk gelmiyor..

anladimm bazen benimde belim agriyo demekki sancimi acaba o bende cok yatmaktan saniyodum bide ben ufak tefek agriya aldirmiyom acaba sancilaniyomda benmi anlamiyommmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mrb arkadaşlar bende yarın sabah doğuma gidiyorum Allah nasip ederse ikinci kızımı kucağıma alıcam.Çok heyecanlıyız eşimde bende bana da dua edin kolay olup bitsin.

Selamlar herkese

Kizim bugun 40.Haftasini bitirdi ama gelecegi yok . Yarin kontrole gittigimde eger suyu plesantasi normalse 3-4 gun daha kalcak icerde ama. Olmama durumuna karsi odayi bile ayirdilar ki bana artik yarin dogum olur gibi geliyor.. Sabahtan gidicem doktora.

sekerim bu bizim kizlar hicc rahatlarini bozmicakalr anlasilan aralik kizlarinin hic acelesi yok hep erken olanlar erkek bebisler yani tamam vaktini doldursun ama niye daha bekliyolarr cadilar insallah yarin alirsin kizini kucagina:ecrin_bebek:

kasılmalarım olmuyor ama sağ bacağımın canı kesiliyor uyuşuyor kısa süre için sonra geçiyor birde bel kemiğime sancı giriyor bazen hareket dahi edemiyorum o zamanlarda.

anladim canim benimde bugun oluyo karnimda kasilma boyle 1 dk falan gecmiyo az sonra doktor randevum var soracam dua edin sagligi iyidir bebisimin geldigimde yazarim ben kalkimda hazirlanimmopuyorumnanaktan

aminn canim göbusumu gördunmmuuukaydirigubbakcemile3mafoldumben
evet gördüm bence cok guzel duruyorkaydirigubbakcemile3 sadece göbek var benımde aynı böle bı ara baya dert etmıstım bebegım mı kucuk acaba dıye ama normalmiş sonunda rahatlattı benı doktorkaydirigubbakcemile3

dün gıttım doktora ama baya gözum korktu bebegımın basıhala yukarda ama buna ragmen burdakı doktorlar yınede normal dogum dıyorlar ayakalrı once cıkıcak kafası en son..nasıl yapcaklar bunu bılmıyourm.az once okudum normal dogumda makat gelısı dıye..cok rısklıymıs nasıl yaptırabılırımkı ben bunu hadı ben bılmesem rısklı oldugunu bunlar nasıl normal dıye ınat edıyorlar anlamıyorum..offffffff sanırım ben ne olursa olsun turkıyeye doncem yapmycam burda dogum falan

Hayırlısı olsun Burcucum, ama illa da normal doğum istiyorsan 1 hafta daha bekle bence.

canım kaçıncı haftasın? dönme ihtimali vardır belki. Benim bi arkadaşımın 38. haftada dönmüştü bebeği.

Hayırlısı olsun Burcucum, ama illa da normal doğum istiyorsan 1 hafta daha bekle bence.

canım kaçıncı haftasın? dönme ihtimali vardır belki. Benim bi arkadaşımın 38. haftada dönmüştü bebeği.

Ben normal istiyorum zaten doktorda oyle ama . Yine suyuna filan bakilcak bakalim.

37.haftanın ıcındeyım bende ama doktor cok zor dönmesı dedı.bebegın yerı darmıs malesef boyudauzun dönmez dedı :sinifsinif:

selam kızlar nasılsınızzzzzzzz? bi yazamadım di mi ? ne var be yok doğum yapan meral,bahar ve berna benim dışında kimler var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…