- 3 Aralık 2008
- 1.156
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben normal istiyorum zaten doktorda oyle ama . Yine suyuna filan bakilcak bakalim.
dilek günaydın ben de şimdi uyandım..
seni gördüm rüyamda..
bebişin olmuştu benimkide olmuştu..
senin ikizdi amakaydirigubbakcemile3
bende doğurmuşum karnım inmiş hastanenin kantini gibi bişey varmış ordan bronzlaştırıcı krem almaya çalışıyordum kendime..:kedi:kaydirigubbakcemile3
ya iyi ce kafayı yedim..
burcucum odam hazir derken sezaryan mi olacak eger 3-4 gun icinde gelmezse? suni sanci dusunmuyor musun?
Yarin icin yazdilar adimi doktor yarin olur diye dusunuyorum dedi . Normalde benim sat 28 Subat o yuzden aslinda 5 Aralikta doluyordu Eylul'un 40.Haftasi. Ama gec dollenme durumum vardi benim 3-4 gun o yuzden surekli beklenildi. Eger bu aksam dogurmazsam suni sanci alcam . Eger o da olmazsa sezeryan ama hic istemiyorum . Gerci bi de hala epidural normal mi yapsam onu bile karar vermedim .
Arzu, Dilek gittiniz mi doktora ? Durum nedir?
dün gıttım doktora ama baya gözum korktu bebegımın basıhala yukarda ama buna ragmen burdakı doktorlar yınede normal dogum dıyorlar ayakalrı once cıkıcak kafası en son..nasıl yapcaklar bunu bılmıyourm.az once okudum normal dogumda makat gelısı dıye..cok rısklıymıs nasıl yaptırabılırımkı ben bunu hadı ben bılmesem rısklı oldugunu bunlar nasıl normal dıye ınat edıyorlar anlamıyorum..offffffff sanırım ben ne olursa olsun turkıyeye doncem yapmycam burda dogum falan
arzuu aynen benim cadida kilosunu olcturmedi bikere gobisini yakaladi ondada dedigin gibi eksik cikti sonrada kkipir kipir olcemedi karin cevresini ama doguma hazirlaniyo asagi inmis dedii:ecrin_bebek:.kızlar bebişin kilosu geçen hafta 3250 çıkmıştı bugün bi 3180 çıktı bi daha baktı bu sefer 330 çıktı..
bunlarda yanılma payı olabiliyor zaten sdedi..
ben haftaya perşembe doğuma giricem.. ya zayıf doğarsa.. ya da belki aynı çıkar kilosu bilmiyom kafam karıştı..
suyu da oldukça fazla o yüzden karnın bu kadar büyük dedi.. çok mu meyve yedin dedi.. şeker çıkmamıştı dimi diye sordu.. hayır 50 lik testte bişey çıkmamıştı dedim.. meyve yiyorum evet seviyorum dedim.. ondan olabilir baya çok dedi..
anestezi doktoruyla konuşturdu bizi..
doktor bazı sorular sordu.. çarpıntım olduğunu duyunca epidural yapmayalım heyacandan kontrolü güçleşebilir dedi.. uyutalım seni dedi.. zaten bilmediğimiz birşeyler yaşıyoruz ilk defa, kuzu kuzu herşeye evet diyoruz:gitme:
çok panik yaptım ben dua edin kızlar bana..
o sabah mutlaka ekg ni göreyim dedi dosyanın üzerine not aldı sizde hatırlatın işlemleri yapana dedi
burcu aynı durumdaydık hatırlarsan..bende doğuramadım henuz...aslında sabah 3 ten berı sancım var en son 10 dakka ya bı geldı sonra durdu...baya sancı çektım ama gectı bırden.yarı sabah 8 bucukta gıtcem doktora gelmezse,,suyuna falan bakması gerekıyomuş.senın hıç sancın yok heralde..benım gobegımde aşagı indi ıyıce...belımde cok agrıyo...valla nolcak bılmıyorum...sankı bu gece doğururum gıbı...inş yani
Yarin icin yazdilar adimi doktor yarin olur diye dusunuyorum dedi . Normalde benim sat 28 Subat o yuzden aslinda 5 Aralikta doluyordu Eylul'un 40.Haftasi. Ama gec dollenme durumum vardi benim 3-4 gun o yuzden surekli beklenildi. Eger bu aksam dogurmazsam suni sanci alcam . Eger o da olmazsa sezeryan ama hic istemiyorum . Gerci bi de hala epidural normal mi yapsam onu bile karar vermedim .
.kızlar bebişin kilosu geçen hafta 3250 çıkmıştı bugün bi 3180 çıktı bi daha baktı bu sefer 330 çıktı..
ben haftaya perşembe doğuma giricem.. ya zayıf doğarsa.. ya da belki aynı çıkar kilosu bilmiyom kafam karıştı..
suyu da oldukça fazla o yüzden karnın bu kadar büyük dedi.. çok mu meyve yedin dedi.. şeker çıkmamıştı dimi diye sordu.. hayır 50 lik testte bişey çıkmamıştı dedim.. meyve yiyorum evet seviyorum dedim.. ondan olabilir baya çok dedi..
doktor bazı sorular sordu.. çarpıntım olduğunu duyunca epidural yapmayalım heyacandan kontrolü güçleşebilir dedi.. uyutalım seni dedi.. zaten bilmediğimiz birşeyler yaşıyoruz ilk defa, kuzu kuzu herşeye evet diyoruz:gitme:
o sabah mutlaka ekg ni göreyim dedi dosyanın üzerine not aldı sizde hatırlatın işlemleri yapana dedi
.kızlar bebişin kilosu geçen hafta 3250 çıkmıştı bugün bi 3180 çıktı bi daha baktı bu sefer 330 çıktı..
selam kızlar..kntrlm vardı bugün nstde sancım çıkmadı çatlıcam artık yaa.bugünde akşam oldu.arzu gözün aydın inş sağlıcakla alırsın meleğini kucağına..pringles sen ne yaptın kntr varmış seninde.fiko bile doğurdu ben doğurmadım yaamafoldumben