2009 Aralık Anneleri

akşam yaprak dökümünü izledin mi??
umut bebek doğdu filan, fikretin babası bebeği kucağına almış koklarkken ben koptum hıçkıra hıçkıra nasıl ağladım var ya.. babacığım aklıma geldi..

:teselli::teselli::teselli: canim ya babacigin vefat etmisti demi ALLAH RAHMET EYLESIN nur icinde yatsin heralde dogru hatirliyom yanlissa kusura bakma.evet benim annem babamda ilk torunlarini yazin koklayacaklar ancak internetten görecekler zor tabi bizde anne olucaz hatta olduk yani kokusunu icimize cekince bir kat daha anlicaz annelrimizin babalarimizin degerini RABBIM BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN eceli dolanlarada cennetinde yer ayirsinn:Saruboceq:

:teselli::teselli::teselli: canim ya babacigin vefat etmisti demi ALLAH RAHMET EYLESIN nur icinde yatsin heralde dogru hatirliyom yanlissa kusura bakma.evet benim annem babamda ilk torunlarini yazin koklayacaklar ancak internetten görecekler zor tabi bizde anne olucaz hatta olduk yani kokusunu icimize cekince bir kat daha anlicaz annelrimizin babalarimizin degerini RABBIM BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN eceli dolanlarada cennetinde yer ayirsinn:Saruboceq:
evet doğru hatırlıyosunsenağlama
amiin anne baba gibisi olamaz.. helede bazı anne babalar çok farklılıar.. benimki resmen resmen melektii.. Mekanı cennet olsun babacığımın.. oğlum cennetten geliyor, belki dedesini görmüştür, öpmüştür koklamıştır belki dedesi..

evet doğru hatırlıyosunsenağlama
amiin anne baba gibisi olamaz.. helede bazı anne babalar çok farklılıar.. benimki resmen resmen melektii.. Mekanı cennet olsun babacığımın.. oğlum cennetten geliyor, belki dedesini görmüştür, öpmüştür koklamıştır belki dedesi..

evet canim mekani cennet olsun özellikle kiz cocouklar babalarina daha duskun oluyolar babalarda kizlarina bizde öyle yani bayramlarda baba,la konsunca karsilikli agliyoz daha alisamadik uzaklarda olmaya senin icin dahada zordur ama napican takdir ilahi oglusun belki dedesine benzer yuzu falan yasi benzemesin baktikca babani hatirlarsin sevdikce dedesini belki görmustur dedigin gibi kim bilirrr

canim acini hatirlattim kusura bakma hadi biraz kafamizi dagitalim baska topiklere falan bakalim biseyler yapalim

slm kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum.dün kontroldeydim.arada sancılarım oluyor ama hala bebeğimin geleceği yok.doktorum normal doğuma müsait olduğumu söyledi,düşündüğümüz gibi yani.ama ay sonuna kadar gelmesse ayın son haftası sezeryanla alıcak.inşallah normal yolla gelir meleğim.artık gelsin :)) benden bir hafta küçük arkadaşlar bile doğum yaptı.dün gördüm yavrularıyla .rabbim bize de nasip etsin .

slm kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum.dün kontroldeydim.arada sancılarım oluyor ama hala bebeğimin geleceği yok.doktorum normal doğuma müsait olduğumu söyledi,düşündüğümüz gibi yani.ama ay sonuna kadar gelmesse ayın son haftası sezeryanla alıcak.inşallah normal yolla gelir meleğim.artık gelsin :)) benden bir hafta küçük arkadaşlar bile doğum yaptı.dün gördüm yavrularıyla .rabbim bize de nasip etsin .

kacinci haftadasinki sekerrr

canım olur hayırlısıyla, bizde bekliyoz dilekle baak..
insan sabırsızlanıyor haklısın.. geç olsun da güç olmasın inşallah.. normali beklemek zor işte.. ben haftaya perşembe sezercik olcam sanırım.. bir değişiklik olursa bugün randevum var çünkü, size tekrar bildiririm..

valla 42ydi inanamadım ben de, kadına suni sancı verdiler gene doğum olmadı,sezeryana aldılar.rabbim hayırlısını versin :)
meybon ne güzel tarhin belli :) hbret canım mutlaka.

öyle valla.eşim de izne ayrıldı,denizci benim eşim.gemiden arayıyorlar,9 ay doldu hadi artık die normal doğum 40 hafta ya,insanlar anlamıyor onu 10 ay diyorlar :) gelmeye niyeti yok diye dalga geçiyorlar :KK43:( ayın sonuna kadar izinli valla gelmezse , bayağı dile düşcez :)

mrb ...

ben de yeni geldim : )) 23 aralıkta sezeryanla doğum yapcm çok heycanlıyım :KK70:

allh herkese kolay doğumlar nasip etsin...

öyle valla.eşim de izne ayrıldı,denizci benim eşim.gemiden arayıyorlar,9 ay doldu hadi artık die normal doğum 40 hafta ya,insanlar anlamıyor onu 10 ay diyorlar :) gelmeye niyeti yok diye dalga geçiyorlar :KK43:( ayın sonuna kadar izinli valla gelmezse , bayağı dile düşcez :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırlı doğumlar canım,dua et bizde sağsalim kucağımıza alalım. rabbim sağsalim kurtarsın ikinizi de

X