2009 Aralık Anneleri

evet arkadaşlar benim kızım için de doktorumuz 38de gelir diyordu, 37dolarken 3cm açıklığım vardı çünkü.

40. haftadayız sancılar sıklaştı ancak henüz doğum başlamadı. hareket sıklığı ve amniyon sıvısı nst normal. yarın kontrolümüz var doktorum suni sancıyla başlatma taraftarı ancak ben şartlar uygun olursa 1hafta daha beklemek istiyorum. sabırsızlık özlem ve stres de cabası...

dua edin hayırlısı olsun...

inşallah canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına daha gelir bence sancın

Fatos valla artik saga sola donerken kitleniyorum . Nefes alisim 1 ilerki odadan duyuluyor . Karnimin alti curuk gibi aciyor : ) Daha bi suru sey. Ama ne olursa olsun saglikla gelsin kizimda .
aynen ya benımde sağdan sola donerken karnım bı acıyo bırden kasılıyo boyle bı sure kalkamıyorum yerımden tuhaf seyler olmaya başladı dıye duşunuyodum kı megersem herkesde aynıymış hemen hemen...bı kucağımıza alsaydık.dediğin gibi bebklerımız sağlıklı olsunda hiiçç muhım değil bu cekılenler.
:roflol::roflol::roflol::roflol: ayy bizde oyle olurmusuzbide hastane 1 saat uzaklikta heralde bizde kiyafetlerle beklerizz
bızımde trafık acıksa 17 dakka arabayla..inş ıstanbul trafığıın olmadığı bı saate gelır azra m.:)
evet seker ya normalde hemen ayaga kalkiyoz diyolar ya bende ondan biraz rahatliyom ama dikis ondada oluyo yururken falan aamannnn karistik kaldik yineeee bide dedigin gibi tarihini beklicen sonra sanciyi suyu falan derken bide oyle sikinti yapican nebilim hayirlisi olsun:Saruboceq:
dıkış normal doğumda her zamn olmuyo canımcım.olsada hemen gecıyo zaten ız,yara falan kalmıyo...ben hıç normal doğum yapıp sıkayetı olanı duymadım...sadece doğum anı zor gecıyo o da değer yanı...o bıze zorluk gıbı gelen sancılar da bebeğin nefes alıp verme refleksıne yarıyomuş.rabbım herşeyı ayarlamış en guzel şekılde,,akışına bırakmak lazım.içini ferah tut.
hadi bakalim bizde burdan sevinirz senin icin sonunda diyeee:içelim:

inşş canımmmm ya dua etttt vallaaa.bı doğursamm ay nası rahatlıcammmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben biraz uzanıyım çok yorgun hissediyorum kendimi off ağırlaşmak dedikleri bu galiba

Oğlumun yatağını hazırladık bugün ben de çektim fotosunu koydum albümümüzeopuyorumnanaktan

Oğlumun yatağını hazırladık bugün ben de çektim fotosunu koydum albümümüzeopuyorumnanaktan

gule gule yatsin canim guzel olmus ellerinize saglik o dönenceden ben daha almadim oyuncak kisminda bulamadim bidaha bakicamda fince adi ney bilmiyomda daha bakicam dogurmassamm alisverise cikinca bakacam:eek:

eveeet kafam karıştı kızlaaarrrrrrrr...:bbo:
normal mi yapsam yoksa yaaa.. gel bu gece oğlum ya hadi nolur bekletme beni 26 aralık ve sonrasına kadar ya...
ben ne diyorum:bbo:

Arzu ben 19 aralık için gün aldım ama doğru mu yaptım normal mi yapsam diyorum.
Senin gibi kafam karışıyor.Ama ben tam tersine ocak başına geleceğini bilsem beklemek istiyorum.

Arzu ben 19 aralık için gün aldım ama doğru mu yaptım normal mi yapsam diyorum.
Senin gibi kafam karışıyor.Ama ben tam tersine ocak başına geleceğini bilsem beklemek istiyorum.

normal tarihi kac sata göre kacina 40 hafta doluyo benim aralik 24 belki 6 gun daha olmassa ocga denk gelir tabi ALLAH bilirde

canım benim sat 21 mart ama doktor kış bebekleri genelde fazla beklemez diyor.

yani aralik 26 ya denk geliyo valla kis canim belki bekler cunku kasim anneleri 40 haftayi gecirmis dogum yapmamislar vardi aralik ayina kalmislardi yani benim suan yalanci sanci veya suyumda veya baska srunum ok cok sukur belki haftasini gecirirmi diyom:sm_confused:

gule gule yatsin canim guzel olmus ellerinize saglik o dönenceden ben daha almadim oyuncak kisminda bulamadim bidaha bakicamda fince adi ney bilmiyomda daha bakicam dogurmassamm alisverise cikinca bakacam:eek:

Çok sağol canım.Biz oyuncakçıdan aldık ama bebek eşyaları satan yerlerde de oluyor dönence.

GÜNAYDIN KIZLAR..
dün gece yine fena halde ağrım vardı.. aynı adet sancısı gibiydi.. 10 dakika sürdü.. tuvalete kalkıyorum tekrr yatağa döndüğümde başlıyor bu 3 oldu..

oda.jpg

X