2009 Aralık Anneleri

ya bende topu topu 7-7.5 kilo aldım şu anda 56 kiloyum offff 2 hafta kaldı ama ben almak istiyorum zaten doğumda gidecek hepsi top yutmuş gibi duruyorum sadece göbek
melike canım nasıl becerdin o kadarcık kiloda kalmayı harikasın maaşallah sana yaa..
biliyosun ben 22 kilo aldım.. o da geçen perşembe tartılmıştım ..şimdi de almışımdır kesinkaydirigubbakcemile3
bünye meselesimidir nedir ben anlamadım.. ne güzel incecik kalcaksın doğumdan sonra..
bense bir fil gibiyim.. nolur dua etde eski halime dönebileyim.. fazla bozulmasın vücudummafoldumben

bende gizli gizli iş yapıyorum melikekaydirigubbakcemile3
ama göz göre göre de insan öylece bırakamıyor.. annem iş çıkışlarında bana geliyor bazı günler... ve hafta sonları.. ben yaparım yapma diyor ama şimdi insanın kendi yaptığı gibi olmuyor ben o konuda biraz kılım.. bu cumartesi de kayınvalidemle görümcem büyük temizlik yapıcaklar.. ay sinir basar bütün gün beni.. ıyy.. ben ne güzel kadın tutacaktım sizene ayol ne atlıyosunuz.. istemiyorum yapmalarını nappiim.. ama gelcekler bu saatten sonra çeviremem.. atladılar sazan gibi..

aman bende istemem valla kadın alıcam buldum buradan komşu görümcem çarşamba ben izinliyim çarşamba gelsin söylüyüm dedi yok annem gelir dedim kibarca istemediğimi anlasın geriliyorum hele benim ki sırf çene hiç susmadan konuşuyor yoruyor beni 8.5 ay hiç umursamadılar şimdi kıymete bindi yapmacık hareketler amaaaaaaaan boşver çokta tıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

melike canım nasıl becerdin o kadarcık kiloda kalmayı harikasın maaşallah sana yaa..
biliyosun ben 22 kilo aldım.. o da geçen perşembe tartılmıştım ..şimdi de almışımdır kesinkaydirigubbakcemile3
bünye meselesimidir nedir ben anlamadım.. ne güzel incecik kalcaksın doğumdan sonra..
bense bir fil gibiyim.. nolur dua etde eski halime dönebileyim.. fazla bozulmasın vücudummafoldumben

inşallah canım doğumdan sonra veriliyormuş çevreden duyduğuma göre ben hiç kilolu olamadım evlendiğimde 43 kiloydum bende bünye demek almak istiyip alamıyorum üzülme eminim tekrar eski seksi arzu olursun kaydirigubbakcemile3

dilekcim herşeyiniz çok hoş güle güle kullanın inşallah sağlıkla gelsin minicik bişey sorabilir miyim koltuğun üstünde kutu içinde lki nedir ayyy ne meraklıyım yaa bu arada mouse bozuldu oynamıyor bu laptopunkide deli ediyor beni aaa asabi hamileyim ben gelmeyin üstüme

inşallah canım doğumdan sonra veriliyormuş çevreden duyduğuma göre ben hiç kilolu olamadım evlendiğimde 43 kiloydum bende bünye demek almak istiyip alamıyorum üzülme eminim tekrar eski seksi arzu olursun kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3olurmuyum kıııss?? inşallah olurum.. canıma tak etti ayol, kütük gibi bacaklar filan.. eski resimlerime bakıp bakıp iç çekiyorum birde o zaman bile kendimi fazlam var diye gerer dururdum.. abur cuburu çok yedim ben hamilelikte.. yemekler de cabası zaten.. eskiden kahvaltıda 2 dilim ekmeği zor yerdim, şimdi beni kahvaltı sofrasında gülerek izliyo eşiiim... oyyy aşkım acıkmış mı diyo:sinifsinif: dalga geçiyo.. annem ve kayınvalidem önümden alıyolar artık o derece.. iştahımı kesmem gerek ama nasıl.. engel olamıyorum şuanda..
bu iştah devam ederse kocacım artık beni beğenmezse naparım benmafoldumben

50 kilo idim yani 48- 50 arası gidip geliyodumm.. çabuk kilo alıp çabuk veriyodum ama bu hamileliğin bitiminden sonra da böyle olurmu bilmiyom..
tek dileğim sağlıkla doğurup yavrumu, eskisi gibi hoş gözükmek..........
5-6 haftadırda evdeyim iyice şiştim.. tatlı yemeyen ben tatlıya sardım.. cips..:kedi:
ve daha neler neler.. Allah sonumu hayır etsin

annaaammm dileeekkk o ne kııs sende süpersin valla maaşallah.. leblebi yutmuş solucan derlerya aynı öyle ne güzel ne güzel.. ikinizide tebrik ederim.. bende resim koyuyom bakın

dilekcim herşeyiniz çok hoş güle güle kullanın inşallah sağlıkla gelsin minicik bişey sorabilir miyim koltuğun üstünde kutu içinde lki nedir ayyy ne meraklıyım yaa bu arada mouse bozuldu oynamıyor bu laptopunkide deli ediyor beni aaa asabi hamileyim ben gelmeyin üstüme

canim o kutuda bana devletten zibin uyku tulumu bikaz kiyafet falan geldi o kutunun icinde ince bir sunger var carsafi falan var ilk dogdugunda onda yatiriyomussun icindeki yesil olanda alt acma minderi yastigi turkiyeden almistim bende o kutunun icine koydum

valla geçmiyor canım bazı arkadaşlar yaptı doğum onları duydukça daha heyecan basıyor sen ne zaman

ben mümkünse bir kaç yıl düşünmüyorum..kaydirigubbakcemile3
2008 eylül erkek bebek 2009 temmuz kız bebek annesiyim...
bi de kızım prematüre 31 haftalık...

ben mümkünse bir kaç yıl düşünmüyorum..kaydirigubbakcemile3
2008 eylül erkek bebek 2009 temmuz kız bebek annesiyim...
bi de kızım prematüre 31 haftalık...

maşallah Allah onlara uzun ve güzel bir hayat versin Allah bağışlasın halimizden en iyi sen anlarsın

aminn canim göbusumu gördunmmuuukaydirigubbakcemile3mafoldumben

benim de bu gün buraya takılasım geldi...kaydirigubbakcemile2
kızmıyosunuzdur inşallah...
hani canım ben göbüş falan göremedim minicik...:CüvCüv:
kaç kilo aldın toplam...
ve bebiş tahmini kaç kilo...

benim de bu gün buraya takılasım geldi...kaydirigubbakcemile2
kızmıyosunuzdur inşallah...
hani canım ben göbüş falan göremedim minicik...:CüvCüv:
kaç kilo aldın toplam...
ve bebiş tahmini kaç kilo...

hosgeldin seker niye kizalim ayol 37+6 haftadayim bebis 36+0da 3100 grdi bende toplamda 14 kilo aldim

kızlar burcuyu gören var mı bugün doğum filan mı oldu acaba msn de de yokdelikafadulden

X