2009 Aralık Anneleri

hosgeldin seker niye kizalim ayol 37+6 haftadayim bebis 36+0da 3100 grdi bende toplamda 14 kilo aldim

maşallah canım...
ben de ilk hamileliğimde 36. haftamda 3140 kg du bebişim..ben 14 kiloydum...
dığumda 16 kiloyla girdim oğlum 4,140 dı...
seninki de bulur belki 4 kiloyu...

kıs ben sizi yerim yerim Şenizbak şimdi moralim accık yerine geldii.. 22 kilo ne kadar gerçekse, demekki fazla durmuyor ve azmedip verebilirim..

yani sonucta okadar kanamamiz olacak sislerimiz inecek bebekti esiydi suyuydu derken bence göruntude cok kilolu kalmicaz sadece tartida suan yuksek cikiyo gercek kilo olsaydi yani hamilelik disinda yag dokusu olsaydi 22 kilo baya insani degistirirdi ama bu 22 kilo lafta oyle gider gider emziririz uykusuz kaliriz konususturma derken gider sagligimiz yerinde olsunnkaydirigubbakcemile5

kıs ben sizi yerim yerim Şenizbak şimdi moralim accık yerine geldii.. 22 kilo ne kadar gerçekse, demekki fazla durmuyor ve azmedip verebilirim..

aman kız nolcak benim arkadaş 38 kilo aldı...
burada bi kız 42 kilo aldı
verdiler hep sonra...
zaten vücut su topluyomuş.. kilo olduğundan değil...

maşallah canım...
ben de ilk hamileliğimde 36. haftamda 3140 kg du bebişim..ben 14 kiloydum...
dığumda 16 kiloyla girdim oğlum 4,140 dı...
seninki de bulur belki 4 kiloyu...

benimkizim olacak canim bence okadar kiloya ulasmaz genelde erkek bebisler kilolu doguyo diye biliyom tabi ALLAH bilir bende 16 kiloyla girerim bugunlerde yine istahim artti sen normal dogummu yaptin oglundaa

yok canım çok uğraştık ama malesef doğuramadım...
çatım küçük bebiş büyük olunca olmadı...
nerden baksan 10 kiloda hurma yemiştim normal doğurcam diye...:kaydirigubbakcemile3sizde yiyin bol bol biliyosunuzdur aslında...
benim 2 saatte 8 cm açılmam oldu ama işte yine de sezeryan oldu...:ecrin_bebek:

meybon merhaba canım,23 kilo almıştım hamileyken,satım 21 marttı,28 aralık normal doğumdu.19 aralıkta doğum yaptım sezercik oldum.takma kiloları gidiyor.ilk 6 ay pek oynama olmuyor,sonra hızlanıyor.3 kilo kaldı bende,kızım bi yürüse onlar da gider eminim.senin bebiş 3,500den aşağı değildir bence..

yok canım çok uğraştık ama malesef doğuramadım...
çatım küçük bebiş büyük olunca olmadı...
nerden baksan 10 kiloda hurma yemiştim normal doğurcam diye...:kaydirigubbakcemile3sizde yiyin bol bol biliyosunuzdur aslında...
benim 2 saatte 8 cm açılmam oldu ama işte yine de sezeryan oldu...:ecrin_bebek:

bende normali beklicem doktorum bekleticek acilmanda neguzel cabuk olmus ama demekki kilolu olunca dogmamis hurmayi hem cok severim hemde ahanda suan alimda yiyimmm

Benim de sat 22mart ,27 aralık normal doğum haftaya bugün 16sında oğlum kucağımda olacak inş.bu saatlerde.Çok heyecanlıyım yazarken bile ağlayasım geldi...Hayal gibi..
Bugün nst ye girecem arkadaşlar hazırlanıp çıkacam.Öptüm sizleri görüşüz

Benim de sat 22mart ,27 aralık normal doğum haftaya bugün 16sında oğlum kucağımda olacak inş.bu saatlerde.Çok heyecanlıyım yazarken bile ağlayasım geldi...Hayal gibi..
Bugün nst ye girecem arkadaşlar hazırlanıp çıkacam.Öptüm sizleri görüşüz

ayy demi haftaya kucaginda olacak yaaa neguzel kim bilir benimki nezaman gelirrrr hadi bakalim ntsdede hersey yolundadir insallahhh:gitme:

Göbük fotolarınızı da gördüm arzu,dilek maş.göbeklere.Öyle çok kilo da gözükmüyor bence.kaçtım ben

kızlar son kontrolde moralim bozuldu doktorum bebek 3300 olur diyordu bu sefer gittiğim doğumu yapacak doktor bebek 3ü anca bulur dedi korkuyorum çok küçük olmasından önce sağlıklı olsun tabi ama 20,11 de kontrolde 35 haftalıktı bebiş 2614 tü sizce az mı

meybon merhaba canım,23 kilo almıştım hamileyken,satım 21 marttı,28 aralık normal doğumdu.19 aralıkta doğum yaptım sezercik oldum.takma kiloları gidiyor.ilk 6 ay pek oynama olmuyor,sonra hızlanıyor.3 kilo kaldı bende,kızım bi yürüse onlar da gider eminim.senin bebiş 3,500den aşağı değildir bence..
benimde SAT 21 mart canım:)) sanırım bende sezercik olucam haftaya perşembe, 17 aralıkda yanii...
geçen perşembe oğluşum 3257 gr dı..
yarın yine kontrolümüz var tarihide kesinleştircez.. bakalımm hayırlısı..

kızlar son kontrolde moralim bozuldu doktorum bebek 3300 olur diyordu bu sefer gittiğim doğumu yapacak doktor bebek 3ü anca bulur dedi korkuyorum çok küçük olmasından önce sağlıklı olsun tabi ama 20,11 de kontrolde 35 haftalıktı bebiş 2614 tü sizce az mı

canim gebelik sitesinde 2700 diyo 35 haftada enaz 2080 diyo yani bende normal kilosunda zaten son hafatlar hizli kilo aliyo bide nekadar uzun durursa yani haftasini doldurursa okadar yag depoluyo sen sezeryanmi normalimi beklicen eger normali bekliceksen 40 haftayida beklerse 3.500 kilo kesin olur bence

meilke bence az değil.. gayet normal..
benimde 35 haftalıkken 2270 gr dı.. bir sonraki kontrol de 3257 olmuştu yani geçen hafta.. zaten google a yaz 35. gebelik haftası diye orda şuanda bebeğiniz yaklaşık .. şu kadar gr diye örnek veriyor.. doktor da söylerdi zaten..
ama işte haklısın insan takıyor kafaya.. ama iyi bence kilosu.. şimdi daha büyümüştür.

benimde SAT 21 mart canım:)) sanırım bende sezercik olucam haftaya perşembe, 17 aralıkda yanii...
geçen perşembe oğluşum 3257 gr dı..
yarın yine kontrolümüz var tarihide kesinleştircez.. bakalımm hayırlısı..

masallah canim eger sen normali beklesen bile bence 4kiloyu bulur yine sezercik olursunn

canim gebelik sitesinde 2700 diyo 35 haftada enaz 2080 diyo yani bende normal kilosunda zaten son hafatlar hizli kilo aliyo bide nekadar uzun durursa yani haftasini doldurursa okadar yag depoluyo sen sezeryanmi normalimi beklicen eger normali bekliceksen 40 haftayida beklerse 3.500 kilo kesin olur bence

ben normal istiyorum şu anda bir sorun yok büyük olasılıkla normal olacak zaten sancıyı bekleyeceğim anca doğumda bir terslik olursa sezeryan olur tabii inşallah sağol valla rahatlattın

X