Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebişin hayırlı olsun canım.selam kızlar hala inanamıyorum ama ben de doğum yaptım. sanki daha çok var gibiydi bekliycekti ama sabırsızlandı kızım.
size bişey sorabilirmiyim benim acilen bi pompa almam lazım en iyisi hangisi bilgisi olan var mı pelin sen kullanmıştın sanırım hangi modeldi memnun kaldınmı yardımcı olabilirmisin bugün 3. günüm süt gelmiyodu yeni yeni gelecek gibi ama bebek ucu olmadığı için ememiyo
Aynen benimdki de öyle Pelin. Kafa deli gibi sallanıyor kapıcam diye )ebru o bızdede var bıbrondan sonra memeyı verınce agzı açıyo delı gıbı kafa sallanıyor kapacam memeyı dıye beceremıyor 2-3 dk memeden sonrada bıberonu görunce mem sanıyor :)onu agza almakta zorlanıyor
bızım yapıldı işitme görme kalça usg hepsi ii çıktı yogunbakımda kaldı dıye 2. ayında rop tekrarlanacak bıde 6.ayında dendı kılo sıkıntı yapmada sutun çogalsın ebrucum ya alır kıloyu emdıkçe
Amin canım sağolasın. Hepimizin bebişlerine sağlık versin inşallah.pelincim minanın iyi olduğuna çok sevindim,ebru oğlusunda iyiymiş allah hepimizin yavrularına sağlık versin inşallah
bizde iyiyiz kızım uyuyor....
bizim kızın keyfini bekliyoruz seraycım 39.haftadayız biz bakalım nezaman teşrif etmek isterse kuzummöznurcum sen ne zaman alıyrrsun minişini?
sağlıkla gelsin inşallah
teşekkürler canım bebeğim ultrasona göre düşük kilolu doğdu 2800 gr boyu da 50 cm cumartesi sabah 4.20 de doğdu. çok minik o yüzden çok üzülüyorum sütüm de gelmedi bi türlü bebeğim aç kaldı mama veriyom ama içim hiç rahat deil
aminnnnnnnnnnnBebişin hayırlı olsun canım.
Ben de medelanın elektrikli pilli modelini kullanıyorum . Elektrikle kullanıyorum ben ama en kuvvetlide yaptığım halde canımı çok acımıyor. Belki nuk daha iyidir daha iyi pompalıyordur. Bir de ben ilk günler göğüs ucuyla emzirmiştim çok acıdığı için.
Avent marka göğüs ucun yoksa bunu da alıp deneyebilirsin.
Aynen benimdki de öyle Pelin. Kafa deli gibi sallanıyor kapıcam diye )
benim ki de aynen öle arkadaşlar:)
Amin canım sağolasın. Hepimizin bebişlerine sağlık versin inşallah.
sagol seraycım sizinde ii olmanıza sevındım
siz ilk 1.ayda kaç kılo almıştınız
bide sen hemşiresin daha ii bilirsin
sormayı unuttum ben kaç dk enaz emzırmek lazım 1 emzirişte
inşallah pelincim benim kızımda bir an önce kilo alır işte süt olsa çok üzüldüm günlerdir uyku bile uyuyamıyom doğuma bile sevinemedim sırf bu yüzden inşallah bir an önce sütüm gelir teşekkür ederim söylediklerin moral oldu benim kızm da mina gibi saçlı doğdu kızına da maşallah canım
Allah yardımcın olsun cnm ya tez vakıtde saglıkla al kucagına inşallah
slsm arkadaşlar nasılsınız ben doğum yapan kuzenimden bi bilgi aldım humana still tea çaı varmış anne sütünü artırmak ve doumdan hemen sonra getirmek için çok etkiliymiş acaba bunu doumdan 1hafta veya 1kaç gün önce içmeye başlasak dahada işe yararmı ve bunu duydunuzmu çokmerak ediyorum benm epidural sezeryan olcak inş o yüzden bi aksilik olmassa tarihimi bilicem o yüzden soruyorum önceden içsek bi zararrı olurmu die