- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
ay çok sevindim pelincim ya.. ararım bende bir ara merali.. kaç ta uygun olur acaba??CADIARZU
sen napıyosun bitanem ya nerelerdesin göremiyom yada denk gelmiyoruz..
günaydın canımm!! bende 2 gün önce doktordaydım.. bebişim maaşallah 3257 gr 47 cm olmuş.. ben sıkı dur 22 kilo aldım... 50 kilo idim şuan 72 yim.. perşembe günü doktordaydım haftaya perşembe yine göreyim seni dedi.. sezeryan istiyorsan 17 sinde alırız dedi..hayırlı günler.meybon aramızda 2 gün var.dün doktora gittim doğum tarihini konuşmak için .dr ayın 12 sinde gel o zaman görüşelim dedi.kızım 2800 gr ve ben tam 17 kg aldım senin doğum tarihin belli mi bebeğin kaç kilo ve sen de çok kilo aldın mı?
hayırlı günler.meybon aramızda 2 gün var.dün doktora gittim doğum tarihini konuşmak için .dr ayın 12 sinde gel o zaman görüşelim dedi.kızım 2800 gr ve ben tam 17 kg aldım senin doğum tarihin belli mi bebeğin kaç kilo ve sen de çok kilo aldın mı?
ay yerim ben onu canım benim.. oluyor işte bebişlere böyle şeyler çok sık demi?gunaydın arzu
öglen ara istersen
minanın 2 gundur gaz sıkıntısı vardı sonrada kabız oldu teyzesı onla ugrastım
sen duzelmişsin çok şukur dımı
ay yerim ben onu canım benim.. oluyor işte bebişlere böyle şeyler çok sık demi?
ben de iyileştim evet çok şükür.. c vitamini ve bol sıcak içecekler, ballar limonlar, tavuk suyu çorbası en önemlisi.. atlattım inşallah tekrarlamaz..
dilek gunaydınnnnnn
ben mına uyuyorken kahvaltı edeyım kızlar
daha sonra pek mumkun olmuyor :)
görüşüruz eger sıtede tekrar sorun olmazsa
günaydın canımgunaydinn sekerlerr
günaydın canım
evet evet dilek ya baya iyiyim.. bu halde hafif bile olsa çelkilmiyor.. bu halde hiç bişey çeklmiyor.. ben fena halde bunalıma girdim galiba..:sinifsinif:arzuu gribin gecmis sevindim yani en azindan haffilemis
günaydın canımm!! bende 2 gün önce doktordaydım.. bebişim maaşallah 3257 gr 47 cm olmuş.. ben sıkı dur 22 kilo aldım... 50 kilo idim şuan 72 yim.. perşembe günü doktordaydım haftaya perşembe yine göreyim seni dedi.. sezeryan istiyorsan 17 sinde alırız dedi..
ama ben hala sezeryan mı normal mi tam da karar verebilmiş değilim.. benim gibisi yoktur.. aslında başından beri normal doğuma hiç sıcak bakmadığım ve herkesinde ısrarla normal doğumu tavsiye etmesi yüzünden kararsızlığım 10 kat arttı.. eşime de iş arkadaşları hep normal yapsın nomral çok iyi filan diyorlar.. ama ben pek taraftar değilim.. çok sıkıldım ya
evet evet dilek ya baya iyiyim.. bu halde hafif bile olsa çelkilmiyor.. bu halde hiç bişey çeklmiyor.. ben fena halde bunalıma girdim galiba..:sinifsinif:
aramizda 2 gun var bende 60dim 74 oldum 14 kilo ama karnim cok yok gerci cok göruntude kilolu degilim zaten aman onu hiz takmiyomda biz nasil dogurucuk 2 gundur icime korku girdi ben o normal dogum evrelerini nasil gecirecem diye sikinti basti ameliyat ssenin istegine göre degil burda sagliklisinin normal oldugunu bile bile sirf korkumdan ameliyat olurdum turkiyede olsaydim bide vajinanin deforma olacagi endisesi yuzundenn:kedi:
midem de fena halde yanıyor, yanmak ne kelime resmen kaynıyor.. gidip bir soda içeyim..