2009 Aralık Anneleri

Arkadaşlarım, canlarım birtürlü bilgisayara oturamadım. 24 Kasım 2009 salı günü Dünyamı kucağıma aldım. Kistlerimden biri patlamış, doktor temizlemiş ama kontrol ömür boyu. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Birşekilde topluluğumuzu oluşturursanız benimde haberim olsun. Kopmayalım. Sizin sayenizde hayatımın zor günlerini atlattım. Kendinize yeğenlerime çok iyi bakın.

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün bende ertesi gün doğum yaptım kaç gündür sitede bi sorun vart galiba giremedim kaç zamandır siteye doğum yapmış kaç kişiyiz bilen varmı

Arkadaşlarım, canlarım birtürlü bilgisayara oturamadım. 24 Kasım 2009 salı günü Dünyamı kucağıma aldım. Kistlerimden biri patlamış, doktor temizlemiş ama kontrol ömür boyu. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Birşekilde topluluğumuzu oluşturursanız benimde haberim olsun. Kopmayalım. Sizin sayenizde hayatımın zor günlerini atlattım. Kendinize yeğenlerime çok iyi bakın.

anammm millet dogum yapmis haberimiz yok hayirli olsun anali babali buyutsun sekerler darisi basimiza canim kistlerinden zaten sorunluydun demi cok gecmis olsun .evet ya dogum yapanlar bir site yapsinda bizde onlarin yasadiklarini okuyalim ordan

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün bende ertesi gün doğum yaptım kaç gündür sitede bi sorun vart galiba giremedim kaç zamandır siteye doğum yapmış kaç kişiyiz bilen varmı

canim seninde bebisin hayirli ugurlu olsun bi sayfa acinda kacinca haftada hangi dogum sekliyle kacar kilo dogum yaptinizi bide kuzularinizin resmini ekleseneiz neguzel olurrr

canım Allah analımbabalı büyütmeyi nasip etsin.. sağlıklı uzun ömürlü mutlu olsun inşallah

Gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.

hayırlı olsun canım bebişin..darısı bizim başımıza

esracım seninde bebişin hayırlı olsun. listeyle kim ilgileniyodu doğum yapanlarıda listelesede takip etsek kim doğum yaptı kim kaldı..

bhcg gozun aydin canim, ve gecmis olsun! kistin neden patlamis? dogum sirasinda mi oncesinde mi? insallah cabucak iyilesirsin.

esra nasilsin? bebegin nasil? duzenli emzirebiliyor musun?

bhcg gozun aydin canim, ve gecmis olsun! kistin neden patlamis? dogum sirasinda mi oncesinde mi? insallah cabucak iyilesirsin.

esra nasilsin? bebegin nasil? duzenli emzirebiliyor musun?
iyiyim canım gündelik yaşama döndüm 10 gün sonunda ilk 3 günu dikişler felan üstüne bebeği emzirmem gerekiyo gece kalkmak şimdi iyiyim hem uyku düzenine alıştım hemde sağlığım yerinde genede dikkat ediyorum kendimi hırpalamıyorum annanem sağolsun yemeğimi falan yapıyor bebekte iyi 2 saatte bir emziriyorum bol bol çeşit çeşit yemek yiyorum sıvı gıdaya ağırlık veriyorum bebeğim çok uyuyo ya şu bi iki gündür uyanık kaldığı saatler arttı yiyo içiyo uyuyo sarılıktan korktum kontrolunda bi şey çıkmadı göbeği ne kadar dikkat ettiysemde biraz iltihaplanmış ama normalmiş olurmuş o kadar 83 kiloyla doğuma gittim bu arada78 ile geldim 10 günde 76 a indim buda güzel olan ama daha çoook kilom var aslında kilo vermek şu an en son düşündğüm şey ama insan kilo verdikçe mutlu oluyor bakalım 55 e ne zaman inicez kimliğini çıkarrtık geçen gün anne adında benim adım yazıyor baba adında eşimin harika bişey her anı harika bu günlerimin sağlıkla inşallah hepimiz büyüdüklerinide görürüz

Kimse var mı? Günlerdir siteye giremedim, siz nasıl girdiniz yahuuuu. Benim sezeryan tarihim belli oldu. Salı günü Allahın izniyle bebeğimi kucağıma alacağım.

bn takip ediyodum kızlar ama ilgilenen olmadığı için bnde bıraktım artık doğum yapan tarihi belli olan mesaj atsın dedim siteye yazın dedim ama yok şuanda böyle dağıldık işte kime ne olmuş haberimiz yok malesef neyse önmli olan sağlıkla bebişlere kavuşmak listeyi isteyen varsa devam edebilir diğer linkte sürdürebilirsiniz

38+3 te sezeryan olacam geç dediler bugün sancın başlayabilir ozamana kadar dediler biraz kafama takıldı:S Aslında normal değil mi 39.haftda sezeryan?Normal doğuma 10gün kalmış oluyor

bn 38-7 de olcam cnm sıkma canını millete bakma sen :)

kızlar bısey sorucm
aralık sonu dogan bebekleri nufusa 2010 yazdırabılıyor muyuz ?
bilgisi olan var mı

X