2009 Aralık Anneleri

inşallah benim 3 gündür bebeğim sol tarafta sürekli orda toplanıyo ve normalden çok sert karnım sendede varmı böyle bişey

evet zaman zaman toplanıyo benim bebişte kasılmalar da oluyor ara sıra bakalım bekliyoruz sabırla

evdila çatı muyenesinden sonra mı geldi kanama bende çarşamba olcam çatı muyenesi acaba doğumu tetikliyormu ya bu muayene

evet çatı muayenesinden sonra... ama aslında doktor çatı muayenesini haftaya yapacaktı ama sancım oldugu için erken yaptı. hatta ilk başta geçici bir akıntı olabilir diye düşünmüştüm. ama hala devam ediyor sanki adetin son günleriymiş gibi koyu renkte... bugün doktora sordum rahim açılmaya başladığı için normal dedi....

anladım canım inşallah kolay bi doğumla alırsın bebeğini kucağına bizlerede due et kolaycana doğuralımmm :teselli:

böyle toplanıp kasılması doğumun yaklaştığını gösteriyo demi benim ilk bebeğim olduğuu için anlıyamıyorum ara ara tuhaf şeyler oluyo içimde sancımı bilemiyorum ve aşağı bi baskı sanki açılıyo gibi

anladım canım inşallah kolay bi doğumla alırsın bebeğini kucağına bizlerede due et kolaycana doğuralımmm :teselli:

amiiinnn inşallah hepimiz biran önce saglıkla kavusuruz bebeklerimize....
karında toparlanma ve sertleşme de dogumun yaklastıgının belirtisiymiş. doktor çatı muayenesinden önce karnımın sertliğine baktı.

valla canım benimde ilk doğumum bilmiyorum bakalım doğumun yaklaştığını mı gösteriyo bekliyoruz işte ama öyle ya da böyle doğumun artık yaklaştığı bir gerçek opuyorumnanaktan

canım ya peki çatı muayenesi zor muuu???????

canım ya peki çatı muayenesi zor muuu???????
valla ben de korkuyordum, bir de daha önce hiç vajinal muayene olmamıştım ondan çekiniyordum ama zor degilmiş... sadece rahat olmaya çalış. doktorun tavrı da cok önemli tabi. ama kasmadıktan sonra sıkıntı olacagını sanmıyorum. doktor elle muayene yapıyor. cok kısa sürüyor. 1 dk bile degildir...

EVDILA YA YASADIKLARINI OKUYUNCA BENDE ASLINDA NEKADAR YANLIZ OLDUGUMUN BIRKEZ DAHA FARKINA VARDIM HEM YANLIZIM HEMDE DOKTORUN HEMSIRENIN DILINI BILMIYOM BIDE BEN NORMAL DOGUMDAN KORKUYORUM ARZUNUN DEDIGI GIBI BIDE ESKISI GIBI OLMICAK OLACAGINI DUSUNMEKTE CANIMI SIKIYOR AMA BU FINLILER ISTESENDE ISTEMESENDE NORMAL YAPTIRIYOLAR YA OFF BENDE ARZU GIBI BUNALIMA GIRDIM LOHUSA BUNALIMI GALIBA HIC HAREKET EDESIM GELMIYO COK YANLIZIM BIDE TV KARTIDA BOZULMUS AKSAMA KADAR SESSIZLIK ICINDE PC BASINDA OTURUYOM YATIYOM OFFF BEBISIM BIR OLSAYDI ONLA ZAMAN GECIRIRDIM COK YANLIZIM senağlamasenağlama

sağol canım ya, valla doğumla ilgili yazdıklarını her okuduğumda bana cesaret geliyo, güç geliyo, umarım kolayca üstesinden geliriz kaydirigubbakcemile5

aman ne guzel. insallah hepimiz saglikla dogururuz. kolay olmayacagina eminim, ama cok guzel olacagi muhakkak!

canim disari cikma sansin yok mu? eve tikilip kalma, cik temiz hava al.

pes vallahi! hayir anlasilan turk kadinlarinin catilari dar oldugu gibi vajinalari da pek bir hassas. nedense amerikali avcrupali kadinlarin vajen dokularina hicbirsey olmuyor, en ufak bir sikayet duymuyorum. nasil oluyor acaba bu? hergecen gun normal dogumdan caydirici yeni bir sey okuyorum valla hayretler icerisindeyim.

yahu neden korkuyorsun? korkma? asil yaban ellerde ameliyat olmaktan kork. iyilesme surecin uzayacak, kimse olmayacak yaninda esinden baska cok daha zor! biran once iyilesip ayaklanmak yatakta gecirecegin zamani bebeginle gecirmek istemez misin? ben de senin tam tersine sezaryandan deli gibi korkuyorum. allah korusun diyorum hergun, dua ediyorum hersey yolunda gitsin de istedigim gibi dogurayim diyorum.

sessiz kalma, bebegine muzik dinlet:) sana da iyi gelir

a.s.

akannehirakannehirakannehirklava:klava:klava:

guzel bır haberle gırın bugun topiğe
meralcim öykuyu dun kucagına almış
herikiside saglıklıymış maşallah
ALLAH analı babalı buyutsun inşallah

ay hadi arzucum hayırlı olsun az kaldı

bebiş gelmeye hazır demekkı
saglıkla al kucagına inşallah

hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun inşallah
nazancım tarıh almışsın hayırlısı olsun

son haftaların artık ewt zor ama tadını çıkar birdaha ogluşunun orda olma onu bu şekil hissetme ihtımalın yok demedı deme sıkıntılı da olsa özlenıyor o gunler

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

bir bebiş daha gelmek için yol almış desene annecegı
saglıkla kolay bir şekilde gelir inşallah

guzel bır haberle gırın bugun topiğe
meralcim öykuyu dun kucagına almış
herikiside saglıklıymış maşallah
ALLAH analı babalı buyutsun inşallah
ay çok sevindim pelincim ya.. ararım bende bir ara merali.. kaç ta uygun olur acaba??CADIARZU
sen napıyosun bitanem ya nerelerdesin göremiyom yada denk gelmiyoruz..

hayırlı günler.meybon aramızda 2 gün var.dün doktora gittim doğum tarihini konuşmak için .dr ayın 12 sinde gel o zaman görüşelim dedi.kızım 2800 gr ve ben tam 17 kg aldım senin doğum tarihin belli mi bebeğin kaç kilo ve sen de çok kilo aldın mı?

hayırlısıyla saglıkla gelsin inşallah

Allah yardımcın olsun

tşk ederiz nice saglıklı yaşlara girsin ogluşun

çok şukur çok sevindim alır annesı kılo sen merak etmeyanında olsunda

sagol tsk ederiz kızınında şimdiden kutlu olsun d.gunu nıce yaslara inşallah
hayırlısı olsun hiç korkma biz sezeryan olduk çokda memnunum şahsen

merhaba arkadaşlar dün benimde kontrolüm vardı. herşey yolunda çok şükür haftaya cuma yani 11 inde doğum olucak inşallah.
hadi bakalım saglıkla gelsin inşallah

sıkma canını ilaç tedavısı göemek bazen görmemekten daha iyi geçer inşallah biranönce
Bu arada oğluımun adı Mert Efe olacak sanırımopuyorumnanaktan
mert de eklenmiş imine hı
yakışmış :)

uyuyor cnm,babamızı gönderdik..
benide uyku tutmadı siteye bi baayım dedim,günlerdir giremedim....
sen nasılsın sıkıntıların nasıl oldu ?

nasılsınız bebiş nasıl
ası oldunuzmu 1.aylıkken vurulan hepatıt asısını bızım pazartesi ateş yapmaz inşallah

hayırlı olsun ne guzel 1 bebiş daha geliyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…