Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada adı ney bilmıorum ama sunways den haberı olan var mı ?
medine hurmasi canim. meyva olani da cok lezzetli ama pek bir besin degeri yok. bu medine hurmasinda B vitamini cok yuksek, o yuzden dogumu kolaylastiriyor olabilir. ben yiyorum ama gene de fazla tuketmemeye calisiyorum.
Canım o sanırım kasım annelerine takılıyor artık
38+3 te sezeryan olacam geç dediler bugün sancın başlayabilir ozamana kadar dediler biraz kafama takıldı:S Aslında normal değil mi 39.haftda sezeryan?Normal doğuma 10gün kalmış oluyor
Nehircim, doktoruna güven bence. Hangi tarihe geliyor sezeryanın?
yaaa
sasırdım valla...
16 aralıka geliyor canım.
Aslında biraz garip oldu.dr.bir önceki kontrolde 37+3te yapacağını söyledi belki erteleriz bir hafta dedi.Ama dünkü kontrolde görev nedeniiyle başka yere gönderildiğini,onun için bir hafta ertelemesi gerektiğini söyledi.O yüzden biraz garibimmafoldumben
Bi arkadaşım da 39. haftada sezeryan oldu, 3 ay önce. Sen sıkma bence kendini. Doktor riskli görseydi başka bir doktora yönlendirirdi seni.
kızlar selam,
benim içim daralıyor, böyle buhranlar basıyor.. sürekli evdyeim hiç bir yere çıktığım yok ondan mı acaba ya?? lohusa depresyonu dedikleri şeye ben önceden mi girdim naptım.. bir yandan artık canıma tak etti bu zor hareket etme işi, biir yandan karnım burnumda bir yandan da canım burnum da işte:sinifsinif:
çok sıkılıyorum
evet iyileştim çok şükür sağol sorduğun düşündüğün için..Canım iyleştin mi ?
Ani bir şey olursa hastaneye git hemen beraber çalıştığım arkadaşım ilgilenir dedi ama işte..Ben kendi dr.umu beğendiğim için gittim sonuçta aama adamın da yapabileceğibişey yok.Başka ilçedeki hastanenin kadın doğumcusu istifaetmiş onun yerine buradaki dr.lar sırayla oraya görevlendirmeyle gideceklermiş.
inş.bebeiş acele etmez vaktinden önce
Herşey olacağına varır, elbette bişey olursa hastanede müdahale edeceklerdir. Stres yapma şekerim.
evet iyileştim çok şükür sağol sorduğun düşündüğün için..
bol bol c vitamini ve sıcak içecekler, birde doktorum hafif bir antibiotik vermişti onunda sanırım faydası olmuştur..
Saol şekeriimm:1hug: Sen nasılsın senin normal doğum ne zamana geliyor?
hehe kaydirigubbakcemile3beni görmüş herhalde:))Geçen gün sayfa açık kalmıştı, ben de mutfaktaydım, yemekte vişne suyu içerken eşim dedi ki, içme soğuk soğuk bak kadın ice tea içmiş hastalanmış, bugün de benim burnum akmaya başladı (
Valla sata göre 22 Aralık, bakalım hanfendi ne zaman teşrif edecekler.
selam kızlar bende çok kaşınıyorum her tarafım deli gibi kaşınıyo napıcam ben ya kızım bir an önce doğsa bari