Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar tavsiyem normal doğum yapın çok ağrılı oldu ilkinde bu kadar ağrı yoktu ama bu ikinci çok ağrılı oldu
naber dilek ?
handeel, HFZ, mambaa, meybon+, Nehir67+ hepiniz aciksiniz göruyom haaaa niye yazmiyonuzz bek bir oglumuz daha olmusssslmaz:lmaz:
geçmiş olsunn..
napim gunduz uyuyom gecde baykus gibi oturuyom ya 1 haftadir kendimi asalak gibi hissediyom hic bisey yapasim gelmiyo ye ic yat kalk off neden boyle oldumki disarida -8 derece yurunmuyodaaklava:
ben yazıom valla sositososito
:uhm::uhm::uhm: YA BILIYODUMDA SIMDI UYKUDAN KALKTIMYA UNUTTUMbu arada adı ney bilmıorum ama sunways den haberı olan var mı ?
:uhm::uhm::uhm: YA BILIYODUMDA SIMDI UYKUDAN KALKTIMYA UNUTTUM
iyi geceler kızlar, mambaa yazdıklarını okudum da hurma medine hurması mı? meyva olan mı?
hac hurması oluyo ya cnm ondann
arkadaşlar tavsiyem normal doğum yapın çok ağrılı oldu ilkinde bu kadar ağrı yoktu ama bu ikinci çok ağrılı oldu
handeel, HFZ, mambaa, meybon+, Nehir67+ hepiniz aciksiniz göruyom haaaa niye yazmiyonuzz bek bir oglumuz daha olmusssslmaz:lmaz:
napim gunduz uyuyom gecde baykus gibi oturuyom ya 1 haftadir kendimi asalak gibi hissediyom hic bisey yapasim gelmiyo ye ic yat kalk off neden boyle oldumki disarida -8 derece yurunmuyodaaklava:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar, mambaa yazdıklarını okudum da hurma medine hurması mı? meyva olan mı?
Çok geçmiş olsun canım.Gözün aydın allah analı babalı büyütsün..Uykusu da düzene girer inş. biran öncekızlar seryanl 2 aralıkda 2800gr 49 cm boyunda bir oğlum oldu çok ufak fazla sütde yok şimdilik uykususzlukdan sersemledim geceleri hiç uyumuyor genel aneztezi oldum doğumda miyonlarda alındı ondanmı bilmiyorum hala ağrım var başka doğum yapan oldumu
kızlar dün normal doğum videolarını izledim, başımıza neler gelecek az çok bilmek için,doğumun 2. evresi en uzunu 7-8 dakikaydı. Umarım bizimkiler de uzun sürmez.