2009 Aralık Anneleri

kızlar ne zamandır gıremıyorum sitedekı problem yuzunden herkesı çok merak etttim valla..burcucum geçmiş olsun..
benımde pazartesı kontrolum var bakalım ne olacak ?bu arada sacma sapan ruyalar goruyorum hep,
oglum doguyo kımse gıydırmıyo,soguktan üşüyo,aglıyorum ben.elimden alıp kaçırıyolar falan...ıyıce psıkolojım bozuldu valla...

Hande bende oyleyim dogumda ölüyorum filan surekli aglarayak uyaniyorum . Esimi goruyorum iste hemen gelip esyalarimi topluyorlar kimse uzulmuyor bile . Hormonlar artik iyice sapitti valla .

ben ruya hatirlamiyom gerci okadar duzensiz uyuyorumki ruyada göremiyom gece oturup gunduz yatiyorum hic hareket edemiyorum nasil dogum yapicaksam hantal hantalimmmirmirmirmirmirmirmirmir

selam kızlar bende bir an önce sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum artık bende gebelik kaşıntısı oluyo çok rahatsız edici doğru düzgün uyuyamıyorum bile bebeğim doğunca geçicek inşallahh

bende haftaya çarşamba gidicem 9 Aralıkta inşallah herşey yolundadır.Yarın yazarsın durumunuzu

servikste hala acilma yok, simsiki kapali ama bebek 30% inmis asagiya. ilk defa dogum yapacak kadinlarda acilma sonradan gerceklesirmis zaten. eger gununde gelmezse (17si gunu) 1 hafta daha bekleyecegiz, gene gelmezse dogumu doktor baslatacak. ama bana gelecekmis gibi geliyor. 2 haftam var. gene de gelmezse akupunktura gidecegim.

sen de yaz durumunu bulut. insallah zamaninda gelir bebeklerimiz.

servikste hala acilma yok, simsiki kapali ama bebek 30% inmis asagiya. ilk defa dogum yapacak kadinlarda acilma sonradan gerceklesirmis zaten. eger gununde gelmezse (17si gunu) 1 hafta daha bekleyecegiz, gene gelmezse dogumu doktor baslatacak. ama bana gelecekmis gibi geliyor. 2 haftam var. gene de gelmezse akupunktura gidecegim.

sen de yaz durumunu bulut. insallah zamaninda gelir bebeklerimiz.

inşallah canım ya zamanında doğarlar suni sancı veya sezeryana gerek kalmadan alırız bebişlerimizi kucağımıza peki aşağı indiğini sen anlayabiliyomusun şu an değişiklik var mı benimde muhtemel doğum tarihim 16 aralık inş.o zmana kadar doğarlar:Saruboceq:

inşallah canım ya zamanında doğarlar suni sancı veya sezeryana gerek kalmadan alırız bebişlerimizi kucağımıza peki aşağı indiğini sen anlayabiliyomusun şu an değişiklik var mı benimde muhtemel doğum tarihim 16 aralık inş.o zmana kadar doğarlar:Saruboceq:

ben acikcasi olusan korkunc hemoroid'den asagi indigini anliyorum. kabizlik sorunum yok cunku. baskidan olustugu muhakkak. bir de ara ara belim agriyor. sezaryan konusunda allah korusun diyorum. suni sanciya tahammul gosteririm ama sezaryan olmak zorunda olursam cok cok uzulurum.

uygulamayi dusundugum birkac sey var dogumu hizlandirmak icin. belki sen de yapmak istersin:

- normalde 2 gunde bir spor yapiyorum, hergun yapmaya baslayacagim
- esimle ozel munasebetlerimize hiz verecegim :)
- ahududu ve yapragi cayi icecegim (kasilmalari baslattigi soyleniyor)
- ayaklarima ve topuklarima masaj yapacagim (direk rahme etki ediyor o bolgelere masaj)
- akupunktur

ben acikcasi olusan korkunc hemoroid'den asagi indigini anliyorum. kabizlik sorunum yok cunku. baskidan olustugu muhakkak. bir de ara ara belim agriyor. sezaryan konusunda allah korusun diyorum. suni sanciya tahammul gosteririm ama sezaryan olmak zorunda olursam cok cok uzulurum.

uygulamayi dusundugum birkac sey var dogumu hizlandirmak icin. belki sen de yapmak istersin:

- normalde 2 gunde bir spor yapiyorum, hergun yapmaya baslayacagim
- esimle ozel munasebetlerimize hiz verecegim :)
- ahududu ve yapragi cayi icecegim (kasilmalari baslattigi soyleniyor)
- ayaklarima ve topuklarima masaj yapacagim (direk rahme etki ediyor o bolgelere masaj)
- akupunktur

saol verdiğin bilgiler için benim önceden bebek aşağıdaydı 28 haftalıkken filan bende de baskı sonucu hemoroid oluşmuştu bide alttan çıkıcak gibi oluyodu ama büyüdükçe yukarı çıktı sanırım şimdi böyle belirtilerim yok çünkü ama 2 gündür sanki midemde rahatlama var

saol verdiğin bilgiler için benim önceden bebek aşağıdaydı 28 haftalıkken filan bende de baskı sonucu hemoroid oluşmuştu bide alttan çıkıcak gibi oluyodu ama büyüdükçe yukarı çıktı sanırım şimdi böyle belirtilerim yok çünkü ama 2 gündür sanki midemde rahatlama var

bak o cok iyi iste. bence sen gununu gecirmeyeceksin:) benim midem de nefes almam da ayni hala :KK43:

bak o cok iyi iste. bence sen gununu gecirmeyeceksin:) benim midem de nefes almam da ayni hala :KK43:

ayy inşallah bende hurmanın doğumu hızlandırdığını ve kolaylaştırdığını duymuştum şu an da yiyorum senin bilgin var mı bu konuda sende dene istersen

ayy inşallah bende hurmanın doğumu hızlandırdığını ve kolaylaştırdığını duymuştum şu an da yiyorum senin bilgin var mı bu konuda sende dene istersen

evet hurma yiyorum ama fazla abartmamaya calisiyorum, cok sekerli cunku. insallah ise yarar, bakalim.

:Saruboceq:

slm aralık anneleri..yazıma cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim.gerçi buraya birkaç kez daha yazdığım halde hiç cevap alamayınca yazmama kararı almıştım ama yinede aynı dönemdeyiz,siz beni daha iyi anlarsınız,sorunlarımız birbirine yakın diye tekrar şansımı denemek istedim.neyse herkese hayırlı doğumlar..

aman su site deli etti ya HFZ dogum yapicakti napti acaba insallah kolay kurtulmustur biran once haber verse barii:eek:

kızlar seryanl 2 aralıkda 2800gr 49 cm boyunda bir oğlum oldu çok ufak fazla sütde yok şimdilik uykususzlukdan sersemledim geceleri hiç uyumuyor genel aneztezi oldum doğumda miyonlarda alındı ondanmı bilmiyorum hala ağrım var başka doğum yapan oldumu

kızlar seryanl 2 aralıkda 2800gr 49 cm boyunda bir oğlum oldu çok ufak fazla sütde yok şimdilik uykususzlukdan sersemledim geceleri hiç uyumuyor genel aneztezi oldum doğumda miyonlarda alındı ondanmı bilmiyorum hala ağrım var başka doğum yapan oldumu

:nazar::nazar::nazar: masallah canim olsun saglikli olsunda sutunde geldikce buyur oglun canim daha kac gun olduki tabi olur agrin kolay degil ameliyat sonucta sanki ameliyat oldum biliyom bendekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bebisin resmini koydunmu merak ediyom senin kuzuyuu:ecrin_bebek:

arkadaşlar tavsiyem normal doğum yapın çok ağrılı oldu ilkinde bu kadar ağrı yoktu ama bu ikinci çok ağrılı oldu

X