Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa geçenlerde ben de kaşındım bi ara hamilelikten mi oluyor ooo?Bende bişey dokundu sanmıştım ama geçti kaşıntı
Geçmiş olsun canım:teselli:evet hamilelelikten alerji gibi oldu her yerim uyku bile uyuyamıyorum doğru düzgünmafoldumben
Kızlar iyi geceler, Nehir hiç duymuyorum dediklerini farkındaysan :))
Geçmiş olsun canım:teselli:
anaaa kaçıyonus mu kıslaarrr:çok üzgünüm:Geçmiş olsun canım:teselli:
kaydirigubbakcemile3 Duy duy sesiimmii. Yakışıklı oğlumu görünce fikrin değişir belkimdelikafadulden
İyi geceler canım.
Ben de yatıyorum hepinize iyi geceler arkadaşlarr
anaaa kaçıyonus mu kıslaarrr:çok üzgünüm:
tamam size iyi geceler, deliksiz uykular tatlı rüyalar diliyorum
canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. heycan korku tedirginlik hepsi birbirine karıştı bende de..kızlar yarın kontrol için doktoruma gidiyorum 37.haftam bitiyo artık bebeğim tombiş olcağı için sezeryanla alcak çok heyecanlıyım inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz çok sabırsızlanıyorum
slm arkadaslar... dün kontrolümüz vardı. nstye girdim. bebegin kalp atışları normal çıktı ama cihaz arıalıymış benim sancım görünmedi. sabah evden çıkar çıkmaz karnımda bir agrı belirdi. mide agrısı gaz sancısı gibi birsey... herhalde üşüttüm ya da yediklerim dokundu diye düşündüm... nst sonucunu doktora gösterince alttan bi muayene edeyim dedi. açıkçası ilk kez olduğundan bayagı cekindim ama zor birsey değilmiş:kedi: muayeneden sonra hafif kanlı akıntı geldi. doktor rahimde açılma başlamış seni yatıralım hemen dedi. neye ugradıgımı bilemedim:sinifsinif: eşim işte, ben bir basıma gitmişim doktora evde kimse yok. bulunduğum şehirde de kimsem yok. daha erken oldugundan kimse gelmedi... kendimi çok yalnız ve çaresiz hissettim...mafoldumben
doktor eger istersen evin yakınsa git ılık bir dus al, valizini topla gel dedi. hastahanenin kapısında hıçkırıklara boguldum...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
eşimi aradım, sonra da bu sehirdeki tek arkadaşımı. onu da heyecanlandırmak istemedim cünkü 8 aylık hamile...eve geldim valizim zaten hazırdı son bir kontrol yaptım, duşumu aldım... hafiften sancım vardı ama hastahanede kalmak istemiyordum. eşimle tekrar gittik doktorla görüştük. eger istemiyorsan kalma ama sancın artarsa suyun falan gelirse hemen gel dedi... döndüm evime...
çok uzuuun ve zor bir gece geçirdim. karnımda aşırı gaz birikti ve afedersiniz ishal oldum. sabaha kadar wcye gezdim. bir yerde okumuştum vücut dogal bir tepki olarak boşaltabiliyormus bagırsakları dogumdan önce... bugün doktora sordum iyi, dogumun kolay olur dedi... sancın artınca gel dedi...
şimdiyse hala evdeyim sancı falan hissetmiyorum pek.uyku da tutmuyorrr... offf yaaa sabırrr... dua edin arkadaşlar... hayırlısı olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ccanım çok geçmiş olsun.. sanırım artık bebeğin sana gelmek için can atıyor :)))slm arkadaslar... dün kontrolümüz vardı. nstye girdim. bebegin kalp atışları normal çıktı ama cihaz arıalıymış benim sancım görünmedi. sabah evden çıkar çıkmaz karnımda bir agrı belirdi. mide agrısı gaz sancısı gibi birsey... herhalde üşüttüm ya da yediklerim dokundu diye düşündüm... nst sonucunu doktora gösterince alttan bi muayene edeyim dedi. açıkçası ilk kez olduğundan bayagı cekindim ama zor birsey değilmiş:kedi: muayeneden sonra hafif kanlı akıntı geldi. doktor rahimde açılma başlamış seni yatıralım hemen dedi. neye ugradıgımı bilemedim:sinifsinif: eşim işte, ben bir basıma gitmişim doktora evde kimse yok. bulunduğum şehirde de kimsem yok. daha erken oldugundan kimse gelmedi... kendimi çok yalnız ve çaresiz hissettim...mafoldumben
doktor eger istersen evin yakınsa git ılık bir dus al, valizini topla gel dedi. hastahanenin kapısında hıçkırıklara boguldum...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
eşimi aradım, sonra da bu sehirdeki tek arkadaşımı. onu da heyecanlandırmak istemedim cünkü 8 aylık hamile...eve geldim valizim zaten hazırdı son bir kontrol yaptım, duşumu aldım... hafiften sancım vardı ama hastahanede kalmak istemiyordum. eşimle tekrar gittik doktorla görüştük. eger istemiyorsan kalma ama sancın artarsa suyun falan gelirse hemen gel dedi... döndüm evime...
çok uzuuun ve zor bir gece geçirdim. karnımda aşırı gaz birikti ve afedersiniz ishal oldum. sabaha kadar wcye gezdim. bir yerde okumuştum vücut dogal bir tepki olarak boşaltabiliyormus bagırsakları dogumdan önce... bugün doktora sordum iyi, dogumun kolay olur dedi... sancın artınca gel dedi...
şimdiyse hala evdeyim sancı falan hissetmiyorum pek.uyku da tutmuyorrr... offf yaaa sabırrr... dua edin arkadaşlar... hayırlısı olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ay kızlar allahım hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah çok zor bi dönemden geçiyoruz hepimiz birbirimizi anlıyoruz heyecan korku stres mutluluk hepsi biarada
inşallah canım sen kaç haftalık hamilesin
37.haftam bitiyo pazar sen nekadarlıksın
selam canım sancın olursa ne güzel bebeğine kavuşursun inşallah hafta olarakta 37 yi geçmişsin neden üzülüyosun ki inşallah hakkında hayırlısı olur....
ccanım çok geçmiş olsun.. sanırım artık bebeğin sana gelmek için can atıyor :)))
Allah yanında olsun.. kolayca doğuruverirsin inşallah.. duygulanmışsın sen yanlız hissetmişsin kendini.. ay canıımm, olsun eşin var, onların gölgesi bile yeter inan..