2009 Aralık Anneleri

Amin canım çok teşekkür ederim.Allah hepimizin bebeğine uzun ömürler versin inş.Minik kızın iyidir inş.Benim yerime öp onuuopuyorumnanaktan
günaydın canım,minişim iyi su an mışıl mışıl uyuyor...öperim senin yerine:)seninde bayağı azaldı nazancım:)
günaydın kızlar..

günaydın arzu,nasıl oldun iyileşebildin mi cnm?

uyuyor cnm,babamızı gönderdik..
benide uyku tutmadı siteye bi baayım dedim,günlerdir giremedim....
sen nasılsın sıkıntıların nasıl oldu ?

bende cok uyku sorunu cekiyorum ya 3te yattim 6.30 kalktim busaat oldu uyuyamadim yani gunduz hantal hantal uyuyom basim agriyo uyumaktan gecede böyle pc basinda oturuyom :eek:klava: dun doktordaydim bende rahimde az bisey aciklik var dedi bebisimde 3200 gr dedi masalllah boyunu soylemiyolar zaten hersey normalde iste tansiyon yuksek onada ilac yazdi yukselince yutucam

neyse canim ben usudum azcik gidimde donum yatakta belki uyurum buarada 2 mandalina 1 pakette biskuvi ve ceviz yedim ya cok kilo alicam ya off son zamanlar sapittimm:eek:klava:

kızlar sanırım ayın 17 sinde bebeğime kavuşacağım.. ayın 10 unda tekrar bir görüşcez doktorumla, sonrada sanırım sezeryanla doğum yapacağım.. dün kontroldeydim.. büyümüş oğluşum maaşallah teyzelerii

bende cok uyku sorunu cekiyorum ya 3te yattim 6.30 kalktim busaat oldu uyuyamadim yani gunduz hantal hantal uyuyom basim agriyo uyumaktan gecede böyle pc basinda oturuyom :eek:klava: dun doktordaydim bende rahimde az 3200 gr dedi masalllah boyunu soylemiyolar zaten hersey normalde iste tansiyon yuksek onada ilac yazdi yukselince yutucam

zaten bebek doğduktan sonra da uykusuz gecelere sahip olcalın,senin bünyen hazırlık yapıo sanırım:)düzensiz uykudan sebep kendini öyle hissdiyorsun cnm...

bebeğinin maşallah ı var cnm,kilosu çok iyi cnm,tuzsuz ye yorulma ve kafana hiç bişi takma(tabii nasıl olcaksa)...
Allah ım hayırlı doğumlar nasip etsin,bi avazda kurtarsın:1hug:

36da bebegi almak istiyorlarsa erken, hem de cok. bebegin gelismini tamamladigi hafta 37. Ama neden TR Fransa arasi haftan farkediyor onu anlayamadim. sezaryani da en erken 38'de yaparlar genelde. bebegin tersse yapacak bir sey yok, canini sikma bunun icin. onemli olan bebegein sagsalim gelmesi. ama yerinde olsam epidural anestezi olurdum. genel anestezi gereksiz bence.
hayır almak ıstedıklerı tarıh 39. haftaya gelıyor hemen hemen dün baya moralım bozulmustu ama bugun bıraz daha ıyıyım.epidurale baktım netten bıraz nasıl yapıldıgına falan omurılıkten yapıyorlar sanırım yanlıs anlamadıysam bende bel fıtıgı var bu bı rısk olusturur mu acaba benım ıcın..benneyaptımki

Kızlar, bu nişan denilen şey hakkında bilgisi olan var mı? 1 saat önce filan açık pembe, sümüksü, yapışkan bişey geldi ama miktarı azdı, gerçi afedersiniz tuvaletteydim belki farketmemişte olabilirim. Ama tipi adet öncesinde yada yumurtlama dönemlerinde gelen saydam bir akıntı olurya onun pembesiydi. Bilen var mı?

Kızlar, bu nişan denilen şey hakkında bilgisi olan var mı? 1 saat önce filan açık pembe, sümüksü, yapışkan bişey geldi ama miktarı azdı, gerçi afedersiniz tuvaletteydim belki farketmemişte olabilirim. Ama tipi adet öncesinde yada yumurtlama dönemlerinde gelen saydam bir akıntı olurya onun pembesiydi. Bilen var mı?

:1shok:sen doğurcan sanırım, hemen doktorunu ara

günaydın kızlar bende 39 haftadayım 3 gün önce kontrole gittiğimde 1 cm açılmam olduğunu söyledi dr bugün nst bağlanacağım açılmam 4 çıkmışsa yatıracaklar acayip gerginim ya normal doğum istiyorumm ama normalde 1 haftam var

günaydın canım,minişim iyi su an mışıl mışıl uyuyor...öperim senin yerine:)seninde bayağı azaldı nazancım:)

günaydın arzu,nasıl oldun iyileşebildin mi cnm?

Ohh uyusun uyusun da büyüsün annesi maş.uykusu düzenli olur inş.hep.
Evet az kaldı ayın 16sında sezeryana gidiyorum çok heyecanlıyımmdelikafadulden

Canım bende hamilelik doğum ve bebek bakımı kitabı var orda okumuştum nişan denilen şeyi hiç bilmiyordum.Aynı senin anlattığın gibi.Nişan gelince 2gün içinde doğum gerçekleşirmiş.Zaten günün de gelmiş.Hadi bakalım sağlıcakla alırsın inş. bebeğini kucağına:Saruboceq:Allah yardımcın olsun..

Bende kisa ozet geceyim dedim. Cok fena grip oldum . Surekli yatiyorum doktor C vitamini + İhlamur disinda bisey vermedi. Yatip dinleniyorum.
Carsamba doktora gittik. Eylul 3.200 olmus. 40 .haftadayim ama bende 1 hafta ortalama gec dollenme oldugu icin 10 Aralik son gunun dedi. Eger o gune kadar dogum olmazsa 11 Aralikta gel eger sanci yok esinde sorun yoksa 3-4 gun daha kalabilir dedi . Ama iste Nst sonucunda dogmasi gerekiyorsa o gun suni sanci ile baslariz o da olmazsa sezeryan olursun dedi. Saglikla gelsinde ister normal ister sezeryan . Sadece su grip canımı sıkıyor o kadar kafam kalkmiyorum . Umarim en yakin zamanda gecer.

kızlar ne zamandır gıremıyorum sitedekı problem yuzunden herkesı çok merak etttim valla..burcucum geçmiş olsun..
benımde pazartesı kontrolum var bakalım ne olacak ?bu arada sacma sapan ruyalar goruyorum hep,
oglum doguyo kımse gıydırmıyo,soguktan üşüyo,aglıyorum ben.elimden alıp kaçırıyolar falan...ıyıce psıkolojım bozuldu valla...

X