Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecen carsamba benimki de yukardaydi. yarin gidiyorum bakalim ne olmus inmis mi. bana hic kanala girmis gibi gelmiyor ama belli olmaz. yalniz rahmin yaptigi baskidan dolayi hemoroid oldu cok fena :bbo:
senin bir dahaki kontrolun ne zaman?
35 haftalıkmıs fransadayım ben aslında turkıyeye gore 37 haftalık olmam gerekıyor ama burası böle cıkarıyor 3gun sonra 36 olcam ıste
Çok sağol canım Allah uzun ömürler versin bebeğine inş.Biz de zaman geçse de senin gibi 2010 aralık annelerini okusak vakti gelinceSen de sağlıcakla kal..merhaba arkadaşlar
ben geçen sene bugün sezeryanla almışdım bebeğimi canım oğlumu kucağıma bugün 1 yaşında.Allah sizleride sağlıkla kurtarsın.arasıra okuyorum yazdıklarınızı aynı heyecanı tekrar hissettirdiniz bana hep.sağlıcakla kalın.
çok heyecanlı kızlar,geçen sene de bizler aynı heyecanı paylaşıyorduk.benim sat 21 marttı hiç unutmam,kızımın doğum günü de 19 Aralık.bakalım hangi annemiz benimle aynı gün doğum yapacak hayırlısıyla.merak ediyorum.hepinize sağlıklı doğumlar.doğum yapan arkadaşlar da güle güle büyütün miniklerinizi,doya doya koklayın.Minicik olduğu zamanı çok özlüyorum ben şimdi...
Çok şükür oğluşumu dün eve getirdik. Bugün de kontrolü vardı. Değeri 10,9 a düşmüş. Allah tekrarını yaşatmasın çok zormuş. Şimdiki tek sorunumuz kilo alması. Kaybettiği kiloyu en kısa zamanda geri alması gerekiyormuş. Arkadaşlar çok harika bir duygu bu yaa. Allah kucağına almak için bekleyenleri de hayırlısıyla kavuştursun bebeklerine. Doğumlar iyice yaklaşmış gördüğüm kadarıyla.
Bir de site gidip geliyor merak ediyorum kim ne yaptı diye.
Arzucuğum sağolasın dünkü sorunlar yüzünden yazamadım bir türlü cevap. Sana da çok geçmiş olsun şimdi nasılsın? Kontrolün nasıl geçti?
Sık sık tuzlu suyla gargara yaparsan da çok iyi geliyor aklında bulunsun.
Selaam.dr.dan geldik biz oğluşum iyi çok şükür kocaman oldu maşalah Allah nazarlardan saklasın.3,5kilo olmuş oğlum Sezeryan tarihimiz de 16 aralık oldu.Ozaman 4kilo olur dedi dr.Bakalım inş. o tarihe kadar acele etmez.Ay zor yazıyorum karnımdan çıkcak şimdi çok itiyor.Kanala da girmiş yavrum ama ben normal doğuramayacam hem bebişin iriliğinden,normal vaktinde 4,5 u bulurmuş;hem de ameliyatlı olmamdan..Sağlık olsun herşeyin hayırlısı
masallah canim ogluna bende bugun gittim benim kizimda 3200 olmus alttan eliyle muayane yapti rahimde aciklik var diye ben alttan bakacani tahmin etmemistim sinir oldum nasil normal dogurcaksam cok huylaniyorumklava: benimkide suan hickiriyo bazen böyle irkilme gibi hareket yapiyo senin oglusunda yapiyomu sanki titriyo gibi..tabi sagliklisi olsun riske girme ameliyatliymisinda
Saol seninkine de maşallah canım.Seninki de iyi doğacak demek kızlar erkeklerden az kilolu oluyor genelde ama bak pek de fark yok aralarında.. Vakti gelsin inş.kolayca doğurursun canım.Oluyor benim de arada.Titreme gibi minik zıplama gibi peşpeşe bir süre devam ediyor.Hıçkırıyorlar minikleropuyorumnanaktan
evet ya hastanede bebelere gördukce simdi karnimda bundanmi var diyom halen inanamiyorum oraya nasil sigiyolar:uhm:
iki isimde cok guzel adiyla yasasin biz daha kizimiza isim bulamadik biliyomusun hic bi isim yakistiramiyorum ya 2 isim koyucam biri nisa olacak ilk ismini bulamiyozzz.bende merak ediyom kime benzicek saglikli sihhatli olsun tabi en basta
canım öncelikle sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim,sonra da adı ile ona uzun,sağlıklı ömürler versin...Sağol canım tüm bebişler adıyla yaşasın inş.Bulamıyorsan tek isim olsun canım Nisa da güzel isim.Biz Efe çok var diye başına bir şey ekleyelim dedik bir de aslında Mert i ben istedim Efe yi eşim..Tabi sağlıklı herşeyleri tam olsun da gerisi boş. Sana msj attım özelden..
İyi geceler kızlarr ben yatıyorum öptümopuyorumnanaktan
canım öncelikle sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim,sonra da adı ile ona uzun,sağlıklı ömürler versin...
iyi geceler cnm,allah rahatlık versin oğluşunla sana:):1hug: