2009 Aralık Anneleri

kizlar ben 24.5 nikli arkadasimizi merak ediyorum.gecmisi de okuyamadim.
dun sezeryan olacakti.
haberi olan var mi?

gecen carsamba benimki de yukardaydi. yarin gidiyorum bakalim ne olmus inmis mi. bana hic kanala girmis gibi gelmiyor ama belli olmaz. yalniz rahmin yaptigi baskidan dolayi hemoroid oldu cok fena :bbo:

senin bir dahaki kontrolun ne zaman?

bende haftaya çarşamba gidicem 9 Aralıkta inşallah herşey yolundadır.Yarın yazarsın durumunuzu

merhaba arkadaşlar dün benimde kontrolüm vardı. herşey yolunda çok şükür haftaya cuma yani 11 inde doğum olucak inşallah.

35 haftalıkmıs fransadayım ben aslında turkıyeye gore 37 haftalık olmam gerekıyor ama burası böle cıkarıyor 3gun sonra 36 olcam ıste

36da bebegi almak istiyorlarsa erken, hem de cok. bebegin gelismini tamamladigi hafta 37. Ama neden TR Fransa arasi haftan farkediyor onu anlayamadim. sezaryani da en erken 38'de yaparlar genelde. bebegin tersse yapacak bir sey yok, canini sikma bunun icin. onemli olan bebegein sagsalim gelmesi. ama yerinde olsam epidural anestezi olurdum. genel anestezi gereksiz bence.

aman su site deli etti ya HFZ dogum yapicakti napti acaba insallah kolay kurtulmustur biran once haber verse barii:eek:

selam kıslar,,bugun son kontrol vardı...39.haftayıda doldurdukk cok şükğr..bugun nst de duzenlı ve yuksek sancılarım cıktı kagıdı bı gorsenız sırf sancıı:)zaten sabah kalktığımdadda karnım agrıyodu acayıpppp,,,doktor allttan muayene etti ılk defa alttan muayene oldum,,doktorum o kadar ıyı kı saolsun hıç utandırmadan yaptı hemencecık kontrolu,,ama acılma falan yok,,o kadar sancıya acılma başlamamış.seenı bugun geri gonderıcez fakat elı kulagında dedi...11 aralık gozukuyodu sata gore ama anlaşılan o zamana kalamayacak..acayıp heycan bastı kızlarr,,tuhaf duygulanmalar yaşıyorum,,,bı yanadan sevınıyorum kızımı kucağıma alıcam dıy bı yandan doğum tuhafıma gıdıyo şaşırıyorum...oyle işte...bu arada azram 3 kılo olmuş.beklemedeyız,,,dua edın.her an doğurdum dıye yazabılırım yanı:)

kızlar moralim çok bozuk..bugün dr kontrolüm vardı tahlillerimi yaptırdım dr.a gitmek için evden çıktım.daha çıkar çıkmaz sağ tarafımda dayanılmaz bir sancı yaklaşık 10 dk sürdü.nst ye girdim sancılarım çıktı.dr serum taktırdı birde serumdan sonra bakalım dedi durum değişmedi yine sancım çıktı.yarın tekrar gel nst ye tekrar bağlayalım dedi.bütün gün hastanedeydim.idrarda iltihap çıktı onun içinde alfasilin 1 g.lık antibiyotik verdi.daha önce kullanan oldumu hiç bu ilacı.

Selaam.dr.dan geldik biz oğluşum iyi çok şükür kocaman oldu maşalah Allah nazarlardan saklasın.3,5kilo olmuş oğlum:nazar::nazar::nazar: Sezeryan tarihimiz de 16 aralık oldu.Ozaman 4kilo olur dedi dr.Bakalım inş. o tarihe kadar acele etmez.Ay zor yazıyorum karnımdan çıkcak şimdi çok itiyor.Kanala da girmiş yavrum ama ben normal doğuramayacam hem bebişin iriliğinden,normal vaktinde 4,5 u bulurmuş;hem de ameliyatlı olmamdan..Sağlık olsun herşeyin hayırlısı

merhaba arkadaşlar
ben geçen sene bugün sezeryanla almışdım bebeğimi canım oğlumu kucağıma bugün 1 yaşında.Allah sizleride sağlıkla kurtarsın.arasıra okuyorum yazdıklarınızı aynı heyecanı tekrar hissettirdiniz bana hep.sağlıcakla kalın.
Çok sağol canım Allah uzun ömürler versin bebeğine inş.Biz de zaman geçse de senin gibi 2010 aralık annelerini okusak vakti gelince:KK66:Sen de sağlıcakla kal..

çok heyecanlı kızlar,geçen sene de bizler aynı heyecanı paylaşıyorduk.benim sat 21 marttı hiç unutmam,kızımın doğum günü de 19 Aralık.bakalım hangi annemiz benimle aynı gün doğum yapacak hayırlısıyla.merak ediyorum.hepinize sağlıklı doğumlar.doğum yapan arkadaşlar da güle güle büyütün miniklerinizi,doya doya koklayın.Minicik olduğu zamanı çok özlüyorum ben şimdi...

Benim de sat 22 mart.Sezeryanım 16aralıkta olacak inş.Normal mi doğdu acaba senin?Normalse bir hafta önceden gelmiş.Ozaman sezeryandan önce bebişimin gelme ihtimali var da o geldi aklıma:S
çok sağol canım.Şuan da minicik bebişin sen de kokla bizim yerimize onuopuyorumnanaktan

Çok şükür oğluşumu dün eve getirdik. Bugün de kontrolü vardı. Değeri 10,9 a düşmüş. Allah tekrarını yaşatmasın çok zormuş. Şimdiki tek sorunumuz kilo alması. Kaybettiği kiloyu en kısa zamanda geri alması gerekiyormuş. Arkadaşlar çok harika bir duygu bu yaa. Allah kucağına almak için bekleyenleri de hayırlısıyla kavuştursun bebeklerine. Doğumlar iyice yaklaşmış gördüğüm kadarıyla.
Bir de site gidip geliyor merak ediyorum kim ne yaptı diye.

Arzucuğum sağolasın dünkü sorunlar yüzünden yazamadım bir türlü cevap. Sana da çok geçmiş olsun şimdi nasılsın? Kontrolün nasıl geçti?
Sık sık tuzlu suyla gargara yaparsan da çok iyi geliyor aklında bulunsun.

Hadi gözün aydın canım çok geçmiş olsun.Bir daha yaşatmasın Allah inş.Kiloyu da alır inş. hemencecik.İnş. saol canm darısı bizlerin başına sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza..Ben de 16sında kavuşuyorum inş. oğlumaopuyorumnanaktan

Selaam.dr.dan geldik biz oğluşum iyi çok şükür kocaman oldu maşalah Allah nazarlardan saklasın.3,5kilo olmuş oğlum:nazar::nazar::nazar: Sezeryan tarihimiz de 16 aralık oldu.Ozaman 4kilo olur dedi dr.Bakalım inş. o tarihe kadar acele etmez.Ay zor yazıyorum karnımdan çıkcak şimdi çok itiyor.Kanala da girmiş yavrum ama ben normal doğuramayacam hem bebişin iriliğinden,normal vaktinde 4,5 u bulurmuş;hem de ameliyatlı olmamdan..Sağlık olsun herşeyin hayırlısı

masallah canim ogluna bende bugun gittim benim kizimda 3200 olmus alttan eliyle muayane yapti rahimde aciklik var diye ben alttan bakacani tahmin etmemistim sinir oldum nasil normal dogurcaksam cok huylaniyorum:eek:klava: benimkide suan hickiriyo bazen böyle irkilme gibi hareket yapiyo senin oglusunda yapiyomu sanki titriyo gibi..tabi sagliklisi olsun riske girme ameliyatliymisinda

masallah canim ogluna bende bugun gittim benim kizimda 3200 olmus alttan eliyle muayane yapti rahimde aciklik var diye ben alttan bakacani tahmin etmemistim sinir oldum nasil normal dogurcaksam cok huylaniyorum:eek:klava: benimkide suan hickiriyo bazen böyle irkilme gibi hareket yapiyo senin oglusunda yapiyomu sanki titriyo gibi..tabi sagliklisi olsun riske girme ameliyatliymisinda

Saol seninkine de maşallah canım.Seninki de iyi doğacak demek kızlar erkeklerden az kilolu oluyor genelde ama bak pek de fark yok aralarında..:nazar: Vakti gelsin inş.kolayca doğurursun canım.Oluyor benim de arada.Titreme gibi minik zıplama gibi peşpeşe bir süre devam ediyor.Hıçkırıyorlar minikleropuyorumnanaktan

Saol seninkine de maşallah canım.Seninki de iyi doğacak demek kızlar erkeklerden az kilolu oluyor genelde ama bak pek de fark yok aralarında..:nazar: Vakti gelsin inş.kolayca doğurursun canım.Oluyor benim de arada.Titreme gibi minik zıplama gibi peşpeşe bir süre devam ediyor.Hıçkırıyorlar minikleropuyorumnanaktan

evet ya hastanede bebelere gördukce simdi karnimda bundanmi var diyom halen inanamiyorum oraya nasil sigiyolar:uhm:

evet ya hastanede bebelere gördukce simdi karnimda bundanmi var diyom halen inanamiyorum oraya nasil sigiyolar:uhm:

Vallahi çok ilginç 3kilo üzeri bebişler var karnımızda:lepi: Acaba kime benziyor babası gibi esmer mi benim gibi beyaz tenli mi falan çok merak ediyorum.opuyorumnanaktan Tabi sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil de insan merak ediyor ya.Kucağımıza bir alsaydık da sağlıkla..Ağlarım sanırım ben .

iki isimde cok guzel adiyla yasasin biz daha kizimiza isim bulamadik biliyomusun hic bi isim yakistiramiyorum ya 2 isim koyucam biri nisa olacak ilk ismini bulamiyozzz.bende merak ediyom kime benzicek saglikli sihhatli olsun tabi en basta

iki isimde cok guzel adiyla yasasin biz daha kizimiza isim bulamadik biliyomusun hic bi isim yakistiramiyorum ya 2 isim koyucam biri nisa olacak ilk ismini bulamiyozzz.bende merak ediyom kime benzicek saglikli sihhatli olsun tabi en basta

Sağol canım tüm bebişler adıyla yaşasın inş.Bulamıyorsan tek isim olsun canım Nisa da güzel isim.Biz Efe çok var diye başına bir şey ekleyelim dedik bir de aslında Mert i ben istedim Efe yi eşim..Tabi sağlıklı herşeyleri tam olsun da gerisi boş. Sana msj attım özelden..

Sağol canım tüm bebişler adıyla yaşasın inş.Bulamıyorsan tek isim olsun canım Nisa da güzel isim.Biz Efe çok var diye başına bir şey ekleyelim dedik bir de aslında Mert i ben istedim Efe yi eşim..Tabi sağlıklı herşeyleri tam olsun da gerisi boş. Sana msj attım özelden..
canım öncelikle sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim,sonra da adı ile ona uzun,sağlıklı ömürler versin...
İyi geceler kızlarr ben yatıyorum öptümopuyorumnanaktan

iyi geceler cnm,allah rahatlık versin oğluşunla sana:):1hug:

canım öncelikle sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim,sonra da adı ile ona uzun,sağlıklı ömürler versin...

iyi geceler cnm,allah rahatlık versin oğluşunla sana:):1hug:

Amin canım çok teşekkür ederim.Allah hepimizin bebeğine uzun ömürler versin inş.Minik kızın iyidir inş.Benim yerime öp onuuopuyorumnanaktan

X