2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

serni canım uzme kendini emin ol bu kan almaları kimse hatırlamayacak ilerde
bende oglum ilk dgoudunda bu topuk kanı alınırken icim gitmisti ama ondansonra altı aylıkken bobrek tası çıktı kalsiyum fazlalıgından vucudunda falan bir dizi aylarca ne tahliller yapıldı onlarca kere kan alındı damardan hemde tup tup yani oyl e alıskınımkı kan vermeye çocugumda bugun topuk akanı alınırken baktım bende zerre uzuntu sıkıntı ay canı acıycak modu yok çunku sonuç onemli olan hastalıgı ilerlemesin sonuçlar tahllilerin guzel çıksın iki dk aglamıs inan kimse onu hatırlamıyak ne kendisi ne aylar gecçince sen oyuzden kan aalınırkenfalan hiç uzulmeyin arkadasalr bizim hastanede mesela bugun annesi babası sisz çıkın biz alıp kapıya veririz dediler aglaması oyle minik minik duyuldu avaz avaz aglamadı bile zaten su an hissiz gibilermis diye biliyorum yani onemil olan hep sonuç olsun kafanızda tahlil tetkik acılı islemlerde soguk kanlı olmayı gerektiriyor annelik deneyimli annelerimiz bilirler
 
arkadaslar ben çıkıyorum malum surekli gelen giden var telefon geldi aksama altı kisi geliyorlar komsular bazı akrabalar falan aynı sitede oturdugumuz gorusmek uzere bol uykulu bir gece dilerim hem hamile arkadaslarıma hem lohusalara :)
 

burko mrb.canım listeye benim haftamıda yazarsan sevinirim 38+0 da doğum yapmıştım. 1 haftadır foruma hiç bakamadım sarılık tehlikesi vardı Ece nin. O yüzden gecemiz gündüzümüze karıştı bu liste sayesinde diğer arkadaşları takip ediyorum. Herkese selamlar şu teşgallerimiz bitsin kaldığımız yerlerden bu sefer çocuk büyütmeyle ilgili topiklerde buluşuruz..İyi akşamlar.
 

Tamam canım yazdım. Bir an önce düzene girer inşallah hayatınız
 

Güzel bir dilek:CüvCüv:Teşekkür ederiz. Sana daa.s.
 
off kızlar off :1no2ffff alllahım uyuyamıyorum yaaaa karnım acıyor ne yan yatabiliyorum ne sırt üstü ne yüzüstüsenağlamasenağlama allahım yardım et bana kurtar beni hayırlısıyla artık iyice psikolojim bozulmaya başladısenağlamasenağlama
 

Merhaba, ben Gözde, Burcu'nun kardeşi :) Ablam ve Doruk gayet sağlıklılar. Buraya bebişin anneannesinin kucağında bir fotoğrafını koyuyoruz. Doğumdan sonra da hemen Gülistan'ı arayıp haberdar ettik. Hatta ablam doğumdan çıkınca sorduğu ikinci şey "Gülistan'ı aradın mı?" oldu:) Daha sonra da annem bir şekilde yoğun bakıma ara ara girip bebekle ablamı kontrol etti. Herşey gayet güzel. Yoğun bakım olduğu için henüz çok fotoğraf çekemedik:) Taze, herkese selamlarını iletmemizi istedi. Hoşçakalın.
 
ay ay ay yerim ben bu Doruk'u..maşallah maşallah Gözde'cim..allah analı babalı büyütmek nasib etsin..Taze'mizin gözü aydın olsun..sağ salim atlattı çok şükür..darısı başımızı artık..çok çok selamlarımızı iletirsen sevinirim..
 
ayyy maşallah ya bu doruk aynı annesi sende tazeme selamlarımızı ilet hayırlısıyla kurtuldu
 
Teşekkür ederiz. ıyi dileklerinizi yarın ileteceğim. Ablam da eminim eve gelir gelmez iletişime geçecektir:)
 
mercimek canım sancılar ne alemde bende ara ara karnımın alt kısmında adet sancısı gibi tuhaf sancılar oluyo ama düzenli değil
 
benim bugün sancım olmadı hiç...sadece alt takımlarda bi baskı var..ayağa kalktığımda çıkcakmış gibi bişey oluyo..
 

Oy oy oy maşallah bu kuzuyaAnnemin karnında iyiydim, beni niye çıkardınız der gibi bakıyorkaydirigubbakcemile3Allah bağışlasın adaşçığım. Bugün bir terslik olmazsa ben de göreceğim Doruk beyi (Anında sattım seni görüyor musun:jeyyar:)
 
10.15'te doktor randevum var. Uzun zamandır ilk defa bu kadar heyecanlandım:gitme:Çatı muayenesi yapacak. Belki de "gel şu gün alalım" diyecek:1shok:Ay ay ayyy, yusufff!:bbo:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…