- 13 Şubat 2008
- 2.004
- 1
- 41
Günaydınlar,
gözünaydın Behiye maşallah kızına negüzel normal doğum yapmışsın, keşke anlatabilsen cesaret lazım bize : )
oy oy Doruk bey gelmiş maşallah ne tatlı büzüşük suratı annemin yanından niye aldınız der gibi : )
Güzel haberlerle gel Burcu hakkında hayırlsıı, bende yarın gidiyorum çaı muanesine inş. dar demez çok tırsıyorum bende :bbo:
arkadaşlar merhaba.şuanda geçmişi okuyamıyorum.bende cumartesi sabah 9.20 de normal doğumla 3kg ağırlığında 50 cm boyunda olan kızımı dünyaya getirdim ve eve yeni geldik. mutluluğumu paylaşmak istedim. inşallah daha sonra girebilirim. darısı tüm isteyenlerin başına işnşallah
gözünaydın Behiye maşallah kızına negüzel normal doğum yapmışsın, keşke anlatabilsen cesaret lazım bize : )
Merhaba, ben Gözde, Burcu'nun kardeşi :) Ablam ve Doruk gayet sağlıklılar. Buraya bebişin anneannesinin kucağında bir fotoğrafını koyuyoruz. Doğumdan sonra da hemen Gülistan'ı arayıp haberdar ettik. Hatta ablam doğumdan çıkınca sorduğu ikinci şey "Gülistan'ı aradın mı?" oldu:) Daha sonra da annem bir şekilde yoğun bakıma ara ara girip bebekle ablamı kontrol etti. Herşey gayet güzel. Yoğun bakım olduğu için henüz çok fotoğraf çekemedik:) Taze, herkese selamlarını iletmemizi istedi. Hoşçakalın.
oy oy Doruk bey gelmiş maşallah ne tatlı büzüşük suratı annemin yanından niye aldınız der gibi : )
10.15'te doktor randevum var. Uzun zamandır ilk defa bu kadar heyecanlandım:gitme:Çatı muayenesi yapacak. Belki de "gel şu gün alalım" diyecek:1shok:Ay ay ayyy, yusufff!:bbo:
Güzel haberlerle gel Burcu hakkında hayırlsıı, bende yarın gidiyorum çaı muanesine inş. dar demez çok tırsıyorum bende :bbo: