2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

arda_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
475
1
selam arkadaşlar eğer buraya geldiyseniz benim gibi muhtemelen 4 haftalık yeni anne adaylarısınız.Rabbim bi sıkıntı vermezse inşallah bebişlerimizi Ağustos ayında kucaklarımıza alıcaz.bu sürede sorunlarımızı mutluluklarımızı ilk kalp atış heyecanlarımızı burda paylaşalım.kaydirigubbakcemile5
 
tebrikler canım allah sağlıkla yavrunu kucağına almanı naip etsin inşş.a.s.
 
kimse yok herhalde.bir sen bir ben birde bebişlerimiz....
 
Allah tamamına erdirsin canım inşallah sıkıntısız bi hamilelik döneminden sonra yavrularınızı kucağınıza alırsınız
 
ne kadar güzel birşey...şimdiden hayırlı olsun...biz de az yazışmadık buralarda...youn duygularla dolu çok çok güzel 9 ay geçireceksiniz buraya katılan herkesle..ama biraz erken olduğu için zamanla dolacak bu sayfalr...siz de benim gibi erken farkedenlerdensiniz hamileliğinizi....tadını çıkarın ...doya doya yaşayın...ve inşalalh sağlıkla kucağınız aalın bebişlerinizi...
 
allah tamamına eerdirsin arkadaşlarım .oh oğlumun kardeşleri geliyo yavaştan yavaştan saglıkla gelsinler inş.
 
allahım bi avazda kurtarsın sizleri benim gibi normal doğum sancısını 8 saat çekip de sonradan açılmıyo diye sezeryana almasınlar sizleriiiii:)))
hepiniz bir avazda kurtulun inşallah ...........
bizimkiler de 1 yaşında olacak o zamanlar a düşünmek bile süperrr:sm_cool:
 

milletin gözünü korkutma ya...daha onlar norml mi sezeryan mi tartışması için bile çok erken dönemdeler ya.....ay nasıl ir heyecndı ya....bhcg bakılsın...sonuç için vakit geçmez...2 gün sonrası beklenir bir daha....keseyi görelim..kaç cm olmuş..sonra kalp atışı dinleyelim....müthiş ya.....kızlar size tavsiyem kamernız varsa ultrasona giderken hep yanınızda götürün ben götürdüm..kızımı eşim daha karnımdayken çekti eşim...onun için aldık gidip valla kamerayı...
 
allahım bi aavazda kurtarsın inş. canlarım .. inş. saglıklı bir hamilelik geçiririsiniz... yhaa ne çabuk geçiyo dimi kzılarr zman daha dün gibi gelio yazışmalarımız ayh kıpraşıyo yhaa şuram da bi agrı varr aman tekme attı :))) canım şunu çekiyoo yhaa özlüyo gibiyim sanki ama hamileligimdeki zorlukalrı düşününce yok bölesi daha ii diom valla:)))
 

valla ben hamileliğimi doğum yaptığım günden ber özlüyorum....çokgüzeldi...ödemden davul gibi şiş gezmeme rağmen...ayaklarımı yere ödemden basamama rağmen....karpal tünel sendromundan ellerim kollarım uyuşuk keçe gibi gezmeme rağmen....çok çok güzeldi..kıymetini bilin..tadını çıkarın valla...
 
canlarım allah kurtarsın allah tamamına erdirsin güzel bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...
geçen yıl aklıma geldi şimdi zaman ne çabuk geçivermiş
 

asla öyle bi düşüncem olmadı ...dünyanın en güzel şeyine sahip olacaklar nesinden korkulacakki bunun ....hamilelik de doğumda bebeği kucağınıza almak da en güzel yaşanası şeyler hamile bayanlar ...hiçbişeyden korkmayın siz dua edin bol bol ...yürüyüşlere çıkın ve aşerin çok zevkli oluyorr:)))))
 
deryacıgım valla ben özledim yaptım bunlarr benim ikinci bebeklerim.. ama yeter yhanii daha özlemiyim dimi:)))) vee bayada zor geçti benim için.. tabi snein içnde zor geçmiş ama benim zayıf bünyemde ikitane bebek ve 3 yaşinda graşmam geren bide oglum baya bi zor olmduydu.. artık özlemiyorum .. allahım isteyen herkese nasip etsin .. inş. :)
 
hayırlı olsun güzel anneler inş sağlıklı bir sekilde kucaklarınızada alırsınız
 
hayırlı olsun arkadarlar;
zaman hic gecmeyecek gibi gelirken birden cok az vakti kaldigini farkediyor insan.

allah saglikli , keyifli ve rahat bir hamilelik donemi sonrasi saglikla mutlulukla kavustursun bebeislerinize sizi de insallah.
:Saruboceq:
 
ya hiçmi ağustosta anne olacak yok.hadi gelin birşeyleri paylaşmanın hazzına varalım..
 
ya hiçmi ağustosta anne olacak yok.hadi gelin birşeyleri paylaşmanın hazzına varalım..

canım sen şanslısın erkenden öğrenmişsin hamileliğini ben oğlumu 5. haftanın sonundaydı öğrendiğim zaman .. bu hafta geçsin yavaş yavaş gelirler arkadaşlarına.s.:)))
 
canım sen şanslısın erkenden öğrenmişsin hamileliğini ben oğlumu 5. haftanın sonundaydı öğrendiğim zaman .. bu hafta geçsin yavaş yavaş gelirler arkadaşlarına.s.:)))

evet adetime 1 hafta kala öğrendim.bugün adet günüm.test yaptırdığımda 184 çıktı değerim.sanırım şimdi artmıştır.sıkıldım kimse uğramıyor.çok sağol bu arada.
 
Tebrik ederim arkadaşlar. Hikayenizi diğer topikten okudum. Allah ikinize de sağlıklı hamilelikler, sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallaha.s.

Bu topiği ben açsam diye ummuştum ama bu sefer kısmet olmadı. Hala umudum var ama Ağustos annesi olmak için. Hayırlısı:Saruboceq::asigim:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…