2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

 
evrimm canandanda haber vermişsin teşekkürler,

benim yarın son günüm... giremeyebilirim. cuma sabahı erkenden hastanede olacağım. evrimim telefon numaranı bana gönderebilirsen telefonla haber verebilirim. internete girmem zaman alabilir.

artık foruma girmek o kadar heyecanlı ki ellerim titriyor...
 
kızlar biriniz sterilazatör linki vermiştiniz taze senmiydin o duruyosa gene verirmisiniz
 

allah yardımcın olsun kolayca kavusursun inş bebeğine dua et bizede
 

Tamam kuzum.. adını da yazarak bana mesaj atarsan kımden geldıgını anlamam kolay olur.. Allah yardımcın olsun.. guzel haberlerını beklıyorum..
 
ateş ölçeri kulaktan ölçenden mi aldınız kızlar bu konuda bilgi verirmisiniz
 
herkese merhaba,
HATIRA ve SıBEL,maşallah meleklerinize.
DEFNE,sağlıkla kavuş yavruna.
EVRıM ve BURCU,sizin de kuzucuklarınıza maşallah.
ben sık giremiyorum ama aklım hep sizde.
bebeğim hala ters ve doktorum 10 ağustosa sezeryan tarihi verdi,heyecanla bekliyorum.gelişimi hep ileri giderken bu kontrolde geri kaldığını görüp üzüldüm ama doktorum makat gelişli bebeklerde plesantanın bebeği besleme görevini tam olarak yerine getiremeyebildiğini söyledi,umarım teselli etme amaçlı beyaz bir yalan değildir.
sizden de iyi haberlerin devamını bekliyorum arkadaşlar,her konuda hakkımızda hayırlısının olması dileğiyle...
 
Dualarımız seninle olacak canım, Allahım yardımcın olsun.. güzel haberlerle dön inşallah..
 
teşekkürler arkadaşlar evrimime haber verebilirim artık .. sağolsun...

keops tarihin hayırlı olsun.. benimde iki hafta önceki kontrolde geriydi sonra yine hızlandı, doğum tarihine daha çok var, sağlıkla gelsin vaktinde gelsin mert efe'n...

öptüm hepinizi,
 
ateş ölçeri kulaktan ölçenden mi aldınız kızlar bu konuda bilgi verirmisiniz

arkadaşım ben chicco nunkini aldım heryerden ölçüyo.hele yeni doğan yani küçük bebklerden popodan ölçülmeliymiş daha sonra ağız yada kulaktan.yani böle bişe al sende



bu arada bende bugun catı muayenesine girdim yandım anammmmmmm.kadın mahfetti beni.izne cıkcakmısta hanfendi seni sezeryan yapalım dedi hayır dedim 40 tane kusur buldu bana.çatım darmıs.nst ye soktu bebeğin kalp atısında sorun varmıs.cart curttt...yarın hemen alalım sezeryanla dedi.eve geldim napcam bilmiyom.galiba sancı beklicem ve normal doğurcamm.
 


selam evriş. daha önce bu konu geçtiğinde cevap yazmışmıydm hatırlayamadım. ama bende de 24. hafta civarından beri sol göğüs ucunda yani koyu olan kısımda hahfif bir şişlik arasıra beliriyor. USG de baktılar süt için hazırlanıyor bir sıkıntı yok dediler.. hala arada şişip geçiyor. bend edikkate almıyorum. belki içini biraz rahatlatır..
 
allah yardımcınız olsun. herşeyin tamam mı? bebekle eve döndüğünde ilk fırsatta bize bir fotosunu göster canım. herşey rast gitsin, sağlıkla kucakla bebeğini inşallah.

hiç üzülme KEOPS. benim bebeğim de son 4 kontrolde hep 1 ya da iki hafta geride çıktı. ama doktorum üzerine basabasa "son haftalarda yapılan ölçümler çok sıhhatli olmuyor, artı eksi yüzde on toleranslı hesaplanıyor, önemli olan bebeğin gelişimini tamamlamış olması" diyor. ben zaten minyon yapılı olduğum için bebeğimin de iri bir bebek olması zaten beklenmiyormuş. ben de gerçekten artık hiç takmıyorum. elimden geldiğince protein ağırlıklı besleniyorum. bol kalsiyum almaya çalışıyorum. gerisi allaha kalmış. sağlıklı olsun da elbet doğduktan sonra büyüyecek di mi?
 
ayyyyy teyzeleri kızım hakkında çok güzel yorum yapmışşınız bende duygulandım şimdi........

canım maşallah kuzunaaaaaaaa... kıyamam harika bir bebek maşallah...


hatıra, inanamadım canım maşallah ne güzel olmuş doğumun, darısı hepimizin başına...

ben bi totoyu devirdim öğlen, anca şimdi geldim, doğum olmuş vay be :))
 
duşumu aldım, çamaşırımı astım, yemeğimi yedim geldim. şimdi eşimin annemi getirmesini bekliyorum.
yarın annemle epey işimiz olacak. o yüzden topiğe giremem. girmedim diye de sakın doğurdum filan sanmayın. hiç niyetim yok. daha biraz eksikleri var, onları tamamlamak istiyorum. hastane çantam bile eksik dolu.
 
taze, evriş, maşallah bebişlere... son zamanalrd akilonun tam ölçülememesi normal dert edecek bir durum yok bence.. içiniz ferah olsun..

evriş, senin de kitle hamileliğe bağlı birşey bence, hiç canını sıkmayacak, sakın dert etme kendi,ne...
 
3M1K sende de amma toto varmış. biz de devirdik ama en geç 1 saat sonra işbaşı yaptık. bugün en çok PıNKY ve ben çalıştık. bunun üzerine ben yarın izinliyim.
 
Dr.dan GELİYORUZ...
Herkese selam olsun..
bugun dr.a gittik kızımız ii Allaha cok şükür.48 cm.boyumuz olmuş ve 2700 gr. olmuş
Artık haaftada 1 gormek istiyor dr.umuz.her gittigimizdede nst ye baglıycaklar.bugun de bagladılar cok şükür her şey yolunda...Ama bir turlu yuzunu goremiyoruz gostermiyor küçük bebeğim.anlaşılan surpriz yapıcak bize..
şimdi de geçmişi okumayaa çalışıcam bakalım neler var.1 gun bile girrmeyince uçup gidiyor sayfalar...
 
3M1K sende de amma toto varmış. biz de devirdik ama en geç 1 saat sonra işbaşı yaptık. bugün en çok PİNKY ve ben çalıştık. bunun üzerine ben yarın izinliyim.

fazla şişmedi totom aslında ama bir devrildi mi zor kalkıyor :) ben de yarın giremem belki pek... tohtor bakacaz kendimize....


maşallah canım bebeğine...
 
EVRİŞ DOĞUM TARİHİN ÇOK GÜZEL İNŞALLAH SORUNSUZ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN bende eşime diyodum sata göre bir gün gecikirse ne güzel olur diyodum 07-08-09 nasip
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…