2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

arkadaşlar bişey sorcam.siz de yeni mesajları görmek için sayfayı sürekli yenile yapıyormusunuz? ben yapmadan yenileri göremiyorum da .bayaa bi zahmetli oluyor.başka bir tekniği var da ben bilmiyorum yoksa ...

:1hug:
arkadaşlar bişey sorcam.siz de yeni mesajları görmek için sayfayı sürekli yenile yapıyormusunuz? ben yapmadan yenileri göremiyorum da .bayaa bi zahmetli oluyor.başka bir tekniği var da ben bilmiyorum yoksa ...

en kısa yoL F5 BASINCA DİREK DİĞER YAZILANLAR ÇIKIYO

ben sayfayı açıp kapatıyordum
yenile nasıl yapılıyo sayfa açıp kapatmaktan iyidir

tamam kızlar yenile yazısını buldum artık işim daha kolay
daha kısayol bilen varsa bizi de bilgilendirsin

Gunaydin kizlar bikacgundur yazamadim, umarim herkes iyidir...haftasonunu hastanede gecirdik esimle beraber, ufak bir kalp spazmi gecirdi, korkuttu baya:çok üzgünüm:Bende yari hastane yari ev gittim geldim..Dun de o kadar stress yuzunden kasiklarimda agri basladi baya korktum, allahtan kanama falan olmadi, sanirirm yorgunlukve stressten oldu:1shok:
Bebisinden haber alanlara gozun aydinlar diyorum..Yazilari okumaya calisiyorum ara ara ama baya bi kacirdim 3 gundur...

ahh canım büyük geçmiş olsun.allah tekrarını göstermesin inşallah.kendine ve bebişine dikkat et...:1hug:

geçmiş olsun norraa, eşin geçirdi kalp spazmını değil mi? yanlış mı anladım acaba?

mrb
bende dün gittim doktora folik asid kullanıyodum 7+5 günlük bugün bebişim benim. Neyse doktorum folik acid bıraktırıp banada sadece elevit verdi. Bana garip geldi etrafımdaki herkes bir sürü hap kullanıyodu hamileyken ama sanırım bi tek elevit kullanmak iyi bişi bence sen doktorunun dediğini yap çünkü vitaminleri bebek senden alacak ve sen vitaminsiz kalacaksın ..

cok geçmiş olsun canım.allah bir daha yaşatmasın.sn nasılsın?:teselli:

çok geçmiş olsun canımm Allah herkesi sevdiklerine bagışlasın eşinide sana ve bebişine bagışlasın canıma.s.

KIZLAR MANYAK UYKU bastırdı kafamı Koydum yarım saat uyumusum masanın ustunde kendime geldim oh be :)

norracım cok gecmis olsun ins tekrarlamaz

:[/QUOTE]canım benim ben en son 7. haftada gittim doktor bana acil bir durum olmazsa 5 hafta sonra gel dedi yani 12.haftada ben sabrettim 1 haftadan fazla var daha.bir terslik olsa her hafta çağırıyorlar neredeyse ilk hamileliğimde öyle olmuştu.o yüzden seviniyorum böyle geç çağırmasına doktorumun.herşey yolunda diye mutlu oluyorum.[/QUOTE]

haklısın tatlım da ben 6. haftada gitmiştim 1 ay sonra gel dedi insan dayanamıyo.bir an önce görsün istiyo.elimden gelse eve ultrason alcamda sürekli bakıcam.bide evde yanlızım eşim görevi nedeniyle h.içi istanbulda haftasonları geliyo.moralim bozuluyo.bi yandan merak ediyorum eşimi özlüyorum.arada bi geliyolar ağlıyoum.bugün pek ağlak bir günüm.

merhaba taze fasulye gögüsümde benimde aşırı kaşıntı ve ağrı var idi şu ana biraz azaldı. birde bence talcid alma...reni ya da gaviskon kullan hamilelere hiç bir yanetkisi yokmuş.. bu arada senin nekadardı belirtilerin zamanı açısından paralel gidiyoruz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…